Да сложа ли край?

• 15 469
  • 601
  •   1
Отговори
# 195
Братане, мълчи си по тая тема, защото се изказваш неподготвен и само се излагаш. Дано не попадна и аз на такъв някой ден да ми брои залците.

# 196
То принципно има хора, които и на 50+ стават родители, но този конкретно не желае.
Не си губи времето.
Професията ти е хубава, не знам какво иска от теб повече?!? Както казах по-назад, никога няма да си достойна за неговото величие....

# 197
Скрит текст:
Хубава ти е професията.
А какъв бизнес има? Щото има разлика между това да има сергия на пазара, или да търгува с диаманти.
Проектантска фирма.

Нямам думи.

Добрева, имаш късмет, че си още млада, щото можеше да ти изгуби още доста години. Търси млад и надъхан, неуморен за семейство.

И позволи, мам*а му на един мъж поне един чай (липов, обикновен) да ти купи. ОК?

# 198
Искам само да вметна, че новия не е по-млад от сегашния.
Излизала съм с мъже на моята възраст или по-големи максимум с 5 години, но не ме привличат.

# 199
Е тогава още в началото трябва ясно да се говори дали тези господа над 40г са съгласни за брак, семейство, деца Simple Smile

# 200
  • София
Излизала съм с мъже на моята възраст или по-големи максимум с 5 години, но не ме привличат.
А, неговия случай какъв е? Малко семеен или?

# 201
Мдам, повечето мъже са яко инфантилни, а после рязко изведнъж остаряват и се счичасват, но не се ограничавай до вторачване във възраст. Обикновено е до човек, има всякакви, като обикновено и нормално е по-осъзнатите и читави да са по-малко.
Аз също не бих стояла при такъв, който отлага всъщност пълноценната връзка и те държи постоянно на нисък старт.

# 202
Я пак пробвай, точно около твоята възраст минават от момченца на приятни млади мъже. Стига с тия чичаци! То след 5г. ще стане за Виагра и ще почне да се изморява, какво остава за дете...

А иначе имаш ли опция за доучване и да станеш примерно фармацевтичен представител?

# 203
А има ли деца?

# 204
Скрит текст:
А, неговия случай какъв е? Малко семеен или?
Той има едно дете и след няколко "срещи" ми каза, че иска още деца от мен... доколко е истина само той си знае.

# 205
Аз бих анализирала защо те привличат само по-големи от теб мъже.

Моля да не се разбира публикацията ми като осъждане на двойките с голяма възрастова разлика. Всеки си избира и всеки е отговорен за живота си. Някои такива двойки са всъщност много щастливи. Имам все пак наблюдения, че в чести случаи привличането само към по-възрастни партньори произхожда от някакъв вътрешен проблем/дефицит.

# 206
Е тогава още в началото трябва ясно да се говори дали тези господа над 40г са съгласни за брак, семейство, деца Simple Smile

Абсолютно правилно трябва да се знаят намеренията и на двамата от самото начало. Не виждам как изобщо се започва нещо, без да ти е ясна крайната цел и на двамата!

Добрева, и на мен ми каза един такъв, че нямал проблем за още деца. Сметнах, че е силно загорял, щом сипе такива големи лъжи.

# 207
Скрит текст:
Аз бих анализирала защо те привличат само по-големи от теб мъже.

Моля да не се разбира публикацията ми като осъждане на двойките с голяма възрастова разлика. Всеки си избира и всеки е отговорен за живота си. Някои такива двойки са всъщност много щастливи. Имам все пак наблюдения, че в чести случаи привличането само към по-възрастни партньори произхожда от някакъв вътрешен проблем/дефицит.
Предполагам с липсата на баща ми.

# 208
И аз те обичам, Братане. Но аргументите ти не бяха достатъчно силни, а изказването не съмвсем усмислено. Затова и пак не те подминах.

Както и да го погледна, с 90% от заплатата майчинство няма да натоваря повече мъжа ми. 10% кажи речи са ми транспортните разходи и обяда с колеги на работа. Втората година,  много жени се връщат. Да, ама ако случиш на дете, което не боледува, има кой да го взима от ясла, кой да го гледа и т.н. Трябва да се прецени, кое е по-изгодно за семейството. Дали не е жената да си остане вкъщи и мъжа да поеме финансовата отговорност.

Със сигурност, решението е общо. Не някой муньо да ми каже - отивай да изкарваш пари. Щото тогава, муньо не ми трябва.

До авторката: Тези приказки за деца в началото не ги взимай на сериозно. Мъжете-манипулатори, знаят как да използват болните теми за жените, за да ги спечелят. Ако искаш деца, ще ти говори само за това.

# 209
Стига бе, жена...Огледай се за някой на подходяща възраст! Или тъкмо ще спреш с едни памперси и ще почнеш другите Stuck Out Tongue!

Общи условия

Активация на акаунт