Да сложа ли край?

• 15 442
  • 601
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Няма общо с възрастта
Дето викаше една приятелка
"То в България слаб шофьор и лош любовник няма". "Те всичките са голямата работа" Grinning
"Ти срещала ли си някой,  който да е зле?" "Амиии Няма !"  Stuck Out Tongue Winking Eye

Абе много са добри Head Band

# 241
Я пак си погледни ситуацията. Защото серийно чичаци си те закачат на колана за резерва. Факт. От трън та на глог, и то по-висок...

# 242
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Какви забавления с 45- годишен чичка? Та рой сигурно заспива с бирата пред телевизора. Ако е за единия секс, млади жребчета с готино тяло и добри умения колкото щеш.
"Сегашния" не пие и има доста поддържано тяло..
А, жена има ли, жена?

"Сегашния" е разведен, а "новия" още не се е развел, защото трябвало да намери в "мое"  лице човек, който го обича и тогава да пусне "клона"

БЯГАЙ!

# 243
  • Terra incognita
Надявам се, осъзнаваш колко тъжно и нелепо звучи всичко това. Нямаш работа и с двамата.
Нямаш ли някой готин колега магистър- фармацевт?

# 244
Четейки Ви, изпитвам желание и аз да се хвана с някой млад мъж на 45. Joy

# 245
А дали не драпа за извънбрачни забавления ? Кой, докато е в брак излиза с жена и иска деца от нея ? Авторке, позволяваш мъжете да те баламосват, ама яко. Послушай по-опитните дами тук и се стегни! Първо започни да обичаш себе си ( работи по този въпрос ), защото и там нещо куца май.

# 246
От трън, че на глог.
Вслушай се в мненията, които са написали хората преди мен.
Зарязвай ги и двамата, поживей сама, излизай с познати , почини си.
Бъдеще с нито един от тия нямаш.  Само една играчка си и за двамата. Осъзнай се!
Дърти пергиши. Намерили баламата, казали две мили думи и ти се връзваш. Помисли и колко говори това за интелектуалния ти капацитет.
А, да, и не си търси оправдание в липсата на баща. Не си само ти в света.

# 247
Ами, то 2рият е по-зле от сегашния ти приятел. Късаш със СМС и с двамата. Блокираш ги и си търсиш друг, по-възможност, необременен от деца. Макс 10 години разлика. Колкото по-възрастен е един човек, толкова по-егоистичен и циничен е. Усещат наближаващата старост и бързат да живеят и консумират, да се възползват. Не ти трябват такива.

# 248
Аз пък не разбирам как млад, свеж човек на няма и 30 може да хареса нещо в чичак на 45? Освен, ако няма някакви сериозни липси, очевидно.
Моят е в тази възраст и ако си го представя с някоя тридесетачка, еми смешно е чак. И естествено, че заспива с бирата пред телевизора, нищо че е професионален спортист.

# 249
Какви забавления с 45- годишен чичка? Та рой сигурно заспива с бирата пред телевизора. Ако е за единия секс, млади жребчета с готино тяло и добри умения колкото щеш.

Eeee, Вики, с първото изречение ме загуби като фен!
Съжалявам, че те харесвах досега ... Smile

Едит: видях, че после си се коригирала - пак съм ти фен

# 250
  • Terra incognita

Eeee, Вики, с първото изречение ме загуби като фен!
Съжалявам, че те харесвах досега ... Smile
Нищо, случва се 😀

# 251
  • София
Има един тип феномен, че ние винаги в крайна сметка се влюбваме в един и същ тип мъже.
Така сме устроени.
И ако имаме нещастието този тип да е винаги неподходящ. Лошо. Много лошо. Случаят е такъв
Момиче, типажа който гониш е грешен.
И най-вече, не бързай да вземаш решения в тази област. Нищо че си на 30 години. Шанса следващият да е пак неподходящ за теб, е голям. Помисли, изчакай, огледай. Бягай от обвързани мъже, по-големи , разведени и не желаещи обвързване. Ако в началото не искат, няма да стане с магическа пръчка. Confused

# 252
  • Бургас
а "новия" още не се е развел, защото трябвало да намери в "мое"  лице човек, който го обича и тогава да пусне "клона"
О, не, не! Тоз е от типа "хващам и пускам" клонове до 70...не ти трябва!

# 253
Аз пък не разбирам как млад, свеж човек на няма и 30 може да хареса нещо в чичак на 45? Освен, ако няма някакви сериозни липси, очевидно.
Моят е в тази възраст и ако си го представя с някоя тридесетачка, еми смешно е чак. И естествено, че заспива с бирата пред телевизора, нищо че е професионален спортист.
Има си 40 + годишни, не пият, не пушат, ходят си на фитнес, наспиват се добре и изглеждат добре. Не е там въпроса, кой как изглежда. Въпросът е има ли този 40+ годишен емоционалната сила да се раздава - най-често няма.

# 254
Оставам с впечатление, че си добра, всеотдайна и неизискваща нищо от мъжете жена. Може би нямаш и самочувствие. Това те прави удобна плячка за такива мъже.
Другият вариант е, желанието да имаш семейство на всяка цена. Хващаш се като удавник за сламка, за някакви мъже, които всъщност не са впечатлителни с нищо. Женени, разведени, безпреспективни, стиснати, манипулатори.
Моля те, нито един от двамата! Поживей няколко месеца сама. Ще е тежко, да. Може би, емоционално. Ще мине време, ще погледнеш от страни на нещата и вече ще знаеш какво търсиш и с какво не би се задоволила за напред.

Единственото по-лошо от това да не се разделиш с този е да се разделиш с него, заради новия. "Хвани единия, удари другия" му се вика.

Общи условия

Активация на акаунт