Да сложа ли край?

• 15 428
  • 601
  •   1
Отговори
# 225
То за какво ти е 45 годишен , освен за забавления ( то кво ли толкова ще се забавляваш де ) с деца , непредлагаш нищо , дори да беше без деца . Има много млади мъже  , огледай се .

# 226
Моите разходи уикенда когато съм свободен надвишават разходите ми през делничните пет дни, просто защото имам време.
Верно ли? Сноб Simple Smile
Аз уикендите чета книжка и в бг-мама. Борбата да опазя портмонето е в делниците след работа, щото съм до мол.

# 227
Иван, почти съгласна съм. Но да речем, че на 29 спокойно има шанс да си почине от връзки, да срещне някой и около 35 години вече да се е сдобила с бебе. По-добре така отколкото да прави деца с компромисни типове. Едно дете ще те обвърже с компромисния тип "само" около 20 годинки. Не е много ок.

# 228
  • Terra incognita
Какви забавления с 45- годишен чичка? Та рой сигурно заспива с бирата пред телевизора. Ако е за единия секс, млади жребчета с готино тяло и добри умения колкото щеш.

# 229
  • София
Ще ме извините, но авторката търси значително по-възрастни, които си действат по своята програма. Партньорът не е родител и не е длъжен да се жертва за вашето добро, той гони преди всичко своето, като всеки нормален човек
Скрит текст:
За протокола: Имах връзка, в която ясно казах, че не мога да реша за няколко месеца да се развеждам. Не съм крила нищо.
А човекът се оказа тип женка - крие, лъже, маже, не може да говори открито. Дори призна, че аз съм повече мъж от него. Дълга история...

Да бе, 50-годишните си носим некролозите в джоба. Затова едно колежка на годините на дъщеря ми ме погледна изумено - разбирам я, съдейки от ФБ, с майка й имаме доста различна визия.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 12:02 от Cuckoo

# 230
Добрева, може би е хубаво малко да си "починеш" от връзката си. След половин година ще имаш по-трезва преценка за мъжете и връзките.
Никой не може да ти каже или наложи какъв тип или възраст да са мъжете, които харесваш.

Просто не позволявай да те използват. При първите 1-2 червени лампи, напускай.

# 231
29 не е млада възраст, ако планираш деца и тепърва ще търсиш човек до себе си. По-скоро е вече на ръба и всяка загубена година е важна.

Сега слагаме някакви рамки ли ? На всеки различно му се развива живота, може да е имала дълга връзка, която не е приключила с брак примерно. Това означава, че е късно за всичко ли ? Дайте да не обезкуражаваме момичето излишно. Не всеки се жени за първата си любов и създава стабилно семейство преди 29 Wink

# 232
  • София
45 годишните чички са пушки кремъклийки, мис Тейлър.
Пробвала ли си, че си толко категорична, как заспивали?

# 233
Иван, почти съгласна съм. Но да речем, че на 29 спокойно има шанс да си почине от връзки, да срещне някой и около 35 години вече да се е сдобила с бебе. По-добре така отколкото да прави деца с компромисни типове. Едно дете ще те обвърже с компромисния тип "само" около 20 годинки. Не е много ок.

Така е. Сългласен съм. Има си едни 5-6 години , които особено при жените могат да бъдат напълно достатъчни за намиране на читав мъж. Идеята ми беше , че не са 10-15 примерно.

# 234
Е, той, Иван, сигурно има предвид репродуктивните способности на жените според статистическите данни.
Но, естествено, ние разглеждаме авторката като индивид.

# 235
Скрит текст:
Какви забавления с 45- годишен чичка? Та рой сигурно заспива с бирата пред телевизора. Ако е за единия секс, млади жребчета с готино тяло и добри умения колкото щеш.
"Сегашния" не пие и има доста поддържано тяло..

# 236
  • София
Скрит текст:
А, жена има ли, жена?

# 237
  • Terra incognita
45 годишните чички са пушки кремъклийки, мис Тейлър.
Пробвала ли си, че си толко категорична, как заспивали?
45- годишен още не стм пробвала, като стане моят чичка на толкова, ще пиша 😀
Майтап беше това, сус сигурност има полови атлети около тази възраст, както и импотентни младоци.

# 238
Скрит текст:
Това няма значение. 45 годишен мъж може да е много атрактивен, запазен и секси. Ама външният вид не е всичко. Вътрешният му вид се е амортизирал. Нормално, след 2 деца и развод. С годините човек загрубява, живота го е очукал. Не може да се сравни с млад мъж, необременен, неочукан от живота. Нормално е последният да е с романтични възгледи относно живота, семейството и децата.

# 239
Скрит текст:
Скрит текст:
А, жена има ли, жена?

"Сегашния" е разведен, а "новия" още не се е развел, защото трябвало да намери в "мое"  лице човек, който го обича и тогава да пусне "клона"

Общи условия

Активация на акаунт