Да сложа ли край?

• 15 406
  • 601
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Скрит текст:
Ниско самочувствие , ниска себеоценка, нужда от баща/закрилник/ мъж= човек на когото да се опре

Това казах в началото, не скъсвай рязко и ако може да е без скандали.
Може да стане агресивен. Мъж който е доминирал и въртял на пръста уязвима девойка, ще се прави на обиден, на някой на когото му дължиш 100 неща. Мачо който се смята за неотразим, може да стане лош
Никога не се знае. Уязвима си от всякъде , и в момента и лабилна
Кротко и благо... уж да си помислиш... Вътре в себе си бъди убедена и твърда
Нямаш нужда от драми...
Новия е по лесен, щото нищо не е почнало... Но този знае всичко за теб...

Лошото е, че новия работи в сградата, в която е аптеката (в която работя).
Е,и? Той е в неизгодната позиция, не ти. Той лъже жена си. Картите са в твоите ръце.
Така, де. Кажи му, че се е объркал и ти не може да му докажеш любовта си.
Че я доказваш на още двама и ти е пълен графика.

# 286
Авторке, имаш ли близки приятелки или хора, на които можеш да споделяш извън форума ?
Да не стане така, че ние тук ти наливаме някакви глупости в главата, а този да ти промие мозъка, че си имаш само него на света?

# 287
Бе, я блокирай го отвсякъде смело. Смешник!
Новият си го подминавай и него, дръж се резервирано, дано схване намека.

# 288
  • Terra incognita
Е,и? Той е в неизгодната позиция, не ти. Той лъже жена си. Картите са в твоите ръце.
[/quote][/spoiler]

Да не ми създаде проблеми в работата, слухове и т.н. Това ме притеснява.
[/quote]
Ами, за тези неща се мисли предварително. Но и да тръгнат слухове- случват се такова неща. Нито ще си първата, нито последната.

# 289
Цитат
author=M.dobreva link=topic=1175014.msg40091608#msg40091608 date=1580294492]
Скрит текст:
[/quote][/spoiler]

[/quote]

Какви слухове да пуска чичето?  И дума да каже, се свързваш с жена му и да го изрита мацката на улицата, като много му знае устата.

# 290
Скрит текст:
Авторке, имаш ли близки приятелки или хора, на които можеш да споделяш извън форума ?
Да не стане така, че ние тук ти наливаме някакви глупости в главата, а този да ти промие мозъка, че си имаш само него на света?
Вече и приятели нямам, тъй като им обърнах гръб след като започнах връзка с него. Той твърдеше, че не са добра компания за мен.

# 291
Пак му прочетох обвиненията и се потресох повторно... Не си емоционално стабилна, защото искаш семейство и деца!? Боже, този в ред ли е?!?

# 292
[/quote][/spoiler]

[/quote]

Чудо голямо! Щели да тръгнат слухове....на 30 г. трябва да си над тези неща.

Скрит текст:
Вече и приятели нямам, тъй като им обърнах гръб след като започнах връзка с него. Той твърдеше, че не са добра компания за мен.

Типичен манипулатор. Добре, че поне си се усетила, макар и късно....

# 293
Ама ти май наистина нямаш самочувствие.
Я я навирвай тая глава и си гледай живота.
Аз ако мислех за моите неща като теб, досега да съм се гътнала.
Слухове, млухове. Пука ли ти?
Живей го тоя живот, недей да бъдеш подметка на амеби.

# 294
  • София
Спокойно, ще си намериш, ще възобновиш стари, ще създадеш нови познанства. Света след него не свършва, а започва.
Не им дължиш нищо, свиркай си!

# 295
  • София
Бъди готова, ще има обвинения и обиди, може да стане лош. Ще манипулира, и понеже те познава, ще те настъпи по най-уязвимото ти. Лошо е че нямаш близки роднини и приятели. има ли къде да заминеш за няколко дни или да не спиш сама у дома си поне....?

# 296
Спокойно, ще си намериш, ще възобновиш стари, ще създадеш нови познанства. Света след него не свършва, а започва.

Ms. Gorgeous, историята звучи ли Ти познато... Confused

# 297
  • София
Скрит текст:
В какво те обвинява пък този?
Че не съм емоционално стабилна жена, не оценявам как мислил за мен и искал да ми помогне, къде си мисля че ще си гледам децата и т.н.
А той реално с какво ти е помогнал в кариерата? Да ти е намерил добре платена работа, да ти помага в нещо което му е ясно? Или само общи приказки?

# 298
Скрит текст:
Бъди готова, ще има обвинения и обиди, може да стане лош. Ще манипулира, и понеже те познава, ще те настъпи по най-уязвимото ти. Лошо е че нямаш близки роднини и приятели. има ли къде да заминеш за няколко дни или да не спиш сама у дома си поне....?
Не е агресивен, нямам притеснения от него в този аспект. Новият повече ме притеснява, защото не ми се иска да си загубя работата, знам ли какво може да се разприказва.

# 299
  • София

Ms. Gorgeous, историята звучи ли Ти познато... Confused
Да!
Авторката, не си сама в тази ситуация. Има много момичета като теб -млади, образовани и готини жени.

За работата не се притеснявай, няма какво да направи, защото знае, че ти може да направиш много повече.

Общи условия

Активация на акаунт