Да сложа ли край?

• 15 420
  • 601
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Какви забавления с 45- годишен чичка? Та рой сигурно заспива с бирата пред телевизора. Ако е за единия секс, млади жребчета с готино тяло и добри умения колкото щеш.
"Сегашния" не пие и има доста поддържано тяло..
А, жена има ли, жена?

"Сегашния" е разведен, а "новия" още не се е развел, защото трябвало да намери в "мое"  лице човек, който го обича и тогава да пусне "клона"
ТОВА е червен лазерен лъч, Боже!
Хахахахах, чакал той. Чака да му падне ярешко и да си въобразява, как ще си сее семето.......пфахахахахаха!

# 256
Аз лично разбирам това харесване - мъжът на 45 има един такъв вид на разбиращ, врял и кипял. Това обаче е ако човек е неопитен и не е живял по-дълго време с такъв мъж.

Ако толкова те кефи тая естетика, вземи си млад мъж, ама малко така обрулен от вятър и стихии, нещо там спортист, алпинист, да е релефен и с леко измъчен вид. Ама пак хормоните му ще са на младок:)

То и бившият ми мъж на 45 беше по-активен физически от мен и по-силен и с повече атлетични постижения, ама възрастта си е възраст.

# 257
Олеле, тогава си приготви поне още 5 години да прежалиш от живота си за баламосваници. Чакал да намери в твое лице човека, че да се разведе. Ще се спукам от смях, милият.

# 258
На 45 да, ако се наспят, изглеждат добре. Но на 28-29 и да не са се наспали, пак изглеждат добре.

Абе свали диапазона поне докъм 35, пак изглеждат по-зрели, вече който е атлетичен, придобива приятна ъгловатост (другите се омазняват) и може да си избереж типаж. Ама 45...абе много е близо до 50, намаляла е енергията.

А и женен, още неподал документи и се чуди...това е направо като от чума да бягаш.

# 259
а "новия" още не се е развел, защото трябвало да намери в "мое"  лице човек, който го обича и тогава да пусне "клона"
О, не, не! Тоз е от типа "хващам и пускам" клонове до 70...не ти трябва!

Моляяяя?!??!!!

Имай малко самоуважение!!!

По-добре сама, отколкото с такива.

# 260
Докато търси човек, заради когото да се разведе, жена му да не забременее инцидентно? Те не спят заедно, разбира се, но често се случва. Joy Или да се окаже луда, болна, умираща? Grinning

# 261
  • София
Значи, три пъти те видял, ама си прехвърля товара от жена му на теб - чака ТИ да го обичаш,  ТИ да се докажеш, че да пусне евентуално клона.
Мухъл до мухъла, сестрици.
Авторке, зарежи стереотипите, намери си мъж без очаквания, какво ТИ трябва да направиш.
Намери мъж с когото е лесно, без значение годините. С тези не е.

# 262
  • Terra incognita
Повечвто такива се оказват луди със склонност към самоубийство, а мъжът не иска да му лежи нещо такова на съвестта, затова не се развеждат.😂

# 263
Лабилни някви са им все жените, дааа. И как има още наивници да им се връзват? Това трябва да е първия урок вече от майките към момиченцата, още от най-ранна възраст да им се набива.

# 264
Благодаря ви момичета и момчета!

Започва вече да ми става смешно в какви ситуации се вкарвам сама.. Изпратих смс на "сегашния", но той започна с обвинения и усещам, че не осъзнава колко съм сериозна в думите си за край.
На "новия" спрях да вдигам телефона, както и да отговарям на съобщенията му.

# 265
В какво те обвинява пък този?

# 266

Започва вече да ми става смешно в какви ситуации се вкарвам сама.. Изпратих смс на "сегашния", но той започна с обвинения и усещам, че не осъзнава колко съм сериозна в думите си за край.
На "новия" спрях да вдигам телефона, както и да отговарям на съобщенията му.
Да си обвинява на воля. Как ли пък не, заради него да останеш без семейство и деца... Блокирай.

# 267
Скрит текст:
В какво те обвинява пък този?
Че не съм емоционално стабилна жена, не оценявам как мислил за мен и искал да ми помогне, къде си мисля че ще си гледам децата и т.н.

# 268
  • София
Че е меркантилница и си е намерила любовник, как в какво.

# 269

Да му кажеш, че заради 1 наденица няма нужда да взимаш цяла свиня. Да се връща при първата си жена и да става чехльо, какъвто според мен е бил и за това е така озлобен към жените, като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт