Да сложа ли край?

• 15 531
  • 601
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Елфичке, тоз психар, бе.
Никви театрота, казваш чупка и не се обясняваш.
Ще пусне клюка, че си злобарка, ти ще пуснеш, че е искал да те оправя, ама му е много малък и си се стъписала и така.

# 406
  • София
От трън, та на глог, че е по-бодлив и висок.

# 407
Бихте ли ми помогнали с насоки как да "внуша" на мъжете (не обсъжданите, а всички с които имам и ще имам допир), че не съм наивна (очевидно съм)... Как се постига?

# 408
  • София
Ти си такава, каквато си. И мен често ме взимат за наивничка. Обаче бързо си показвам зъбките, когато разбера, че ме пързалят.

# 409
  • на пъпа на Златията
==
Бихте ли ми помогнали с насоки как да "внуша" на мъжете, че не съм наивна (очевидно съм)... Как се постига?
==
Ми като им кажеш какво искаш ти . Ще видиш как ще започнат да се съобразяват с това.

Какво стана с първия?

# 410
  • София
На 29 как да ти внушим? То не е обица, че да ти я закачим.
Разбирам, че като малка са ти казали "бъди добро момиче" и ти си се вързала чак до днес, ама това не си е работа.
Премисляй нещата, потенциално и за в бъдеще.
Ако искаш секс, окей . Ако искаш връзка обаче, не трябва да се връзваш на всеки льольо, който ти се усмихне.
Аз съм малко женен и с дете - чупка. Кое от последната история не разбираш?
Другото е, че даваш нишани. Ами, и аз да съм мъж и аз ще те "обичам".
На никого нищо не трябва да внушаваш, на себе си трябва да внушиш, че заслужаваш честни отношения с готини хора.

# 411
Съжалявам, но тази тема все повече ми прилича на нещо за шейна.

# 412
Скрит текст:
==
Бихте ли ми помогнали с насоки как да "внуша" на мъжете, че не съм наивна (очевидно съм)... Как се постига?
==
Ми като им кажеш какво искаш ти . Ще видиш как ще започнат да се съобразяват с това.

Какво стана с първия?
След обвиненията последваха целувки и мили думи, след това отново опит за вменяване на вина, че не съм емоционално стабилна и си променям характера през час.

# 413
То ако имаше такива винаги действащи практики, светът щеше да е едно много по-прекрасно място. Grinning

# 414
  • BG
П.С. Сигурни ли сме, че темата не е пързалка?
Ми, аз съм сигурен, че е. И за автора - дежа ву...

# 415
Нали уж само със смс му бяхте казала "край"? Какви целувки?

# 416
Скрит текст:
П.С. Сигурни ли сме, че темата не е пързалка?
Ми, аз съм сигурен, че е.
Пързалка? За съжаление не е.

# 417
Нали уж само със смс му бяхте казала "край"? Какви целувки?
Целувки на СМС

# 418
Аз не мога да си предствя комбинация от тази степен на наивитет плюс тази степен на осъзнаване на проблема плюс толкова дълго време чакане плюс такива идиоти-мъже. В смисъл, никога не съм ги срещала заедно всичко накуп. Абсолютно винаги липсва осъзнаването (реално осъзнаване) и нещата се развиват за месеци, не години.

# 419
  • София
Авторке, не пиши два последователни поста, обединявай ги, защото е в разрез с правилата.

Ииии, сподели сега какво реши и за двамата, ако си решила, де...

Общи условия

Активация на акаунт