Да сложа ли край?

• 15 483
  • 601
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
Скрит текст:
Предполагам бащата живее с техните и делегира отглеждането на детето. И не е удобно да я заведе и нея, не иска да изведе детето....
Абе, не иска да си разваля рахата.
Не, само той и детето.
Еми, още по-зле.
Търсил ли те е след вчера?
Не ме е търсил днес, само предложи да се чуем на другия ден (тоест днес) и да поговорим, но аз казах, че всичко сме си казали и няма смисъл.

# 481
Скрит текст:
И как ще заживее с теб, че да се изпълни тази конфигурация? Ще идете под наем при налично негово собствено жилище? И ше остави малкия да кани га'жета или в дом ще го прати?
Не знам как ще се изпълни, но се чувствам гузна спрямо детето, искайки да "взема" баща му.
От друга страна аз също съм човек и имам желания, нужди, мечти. Защо аз трябва да се съобразявам с всичко и всички, а с мен никой? Както споменах, дори нямам проблем да живеем тримата. Фактът, че той не желание, по-скоро би трябвало да ме приземи да изпитвам чувство за вина не към детето, а към себе си.

Колкото по-рано се откъснеш от тази връзка, толкова по-добре за теб.
"От друга страна аз също съм човек и имам желания, нужди, мечти" - с този човек няма да се получи, писаха ти го хиляда пъти. Намери си мъж на твоята възраст, без багаж и необвързан към момента.
От всичките хиляда поста до момента, от казаното от теб самата крещи само един извод- човека просто не иска да живее с теб, не иска нищо по сериозно от да сте гаджета. Не е пречката нито детето му, нито доходите ти, нито правителството, нито икономиката, нито вселената. Асимилирай го, не е толкова трудно.

# 482
За съжаление, каквото и да си говорим тук, аз съм почти убедена, че ти обичаш този човек и не си готова да се разделите.
Искаш да го сплашиш и да получиш каквото искаш. Да ти каже - ще живеем заедно.
Това е опасно. Мъжете са склонни да направят някакъв компромис, колкото да замажат очите на жената и да я задържат. Тоест, очаквам да ти каже, че ще живеете заедно. Да те вкара в ролята на домакиня, отглеждаща неговото дете. Като се оплакваш, да ти каже, че сама си си го избрала. И пак да се дърпа за още едно дете.

Не знам защо, но съм почти убедена, че така ще се развие сценария.

# 483
Авторке, дали беше само с теб или "въртеше" още няколко? Как мислиш?

# 484
Аз почвам сериозно да се съмнявам в мисловния капацитет на авторката, или просто темата е пързалка. Сори.

По отношения на новия съм дори още по-отвратена. Говори за жена си като "натрапница", и не се свени да поддържа странична задявка пред погледа на жената.

И отгоре на всичката тази нехигиенична история, не виждам ни-как-ва критичност от страна на авторката на темата.

Нека се връзваме на различни простотии, да вярваме, и да се държим като вечно неразбрали, вечно приятно разсеяни..

Ами такъв човек си заслужава напълно съдбата и неудовлетворяващите отношения, съжалявам.

# 485
  • София
Добрева, според мен, трябва да останеш за малко сама и да се събереш. Да разбереш коя си, какво искаш. Да насочиш енергията си. Да разбереш колко струваш и за какво си струва да се дадеш.
И да се научиш да не се месиш в триъгълници, четириъгълници и въобще всякакви циркове и маймуни, които не са твои.

# 486
Добър ви ден, мами, каки и лели!

Въобще защо се коментира евентуално съжителство и къде точно ще позиционират тийна, след като Добрева ИСКА да има деца, а господинът не ще?! За мен само това е достатъчен аргумент да стане ясно, че тяхната връзка няма бъдеще и ако се съберат, ще е загуба на време. Той чичето на 40+ не иска да прави дете, надали на 60 ще умира от желание да стане пак баща, за да го "изчака"...

# 487
Добрева, по лексиконите пише:
Който иска, намира начин, който не иска, намира оправдание. Ама парите, ама детето, ама времето не е подходящо..
Не живеят заедно, той не иска да се съберат, делят сметка до стотинка, той я обижда, той не вижда общо бъдеще, той я ползва за секс... Шута!

# 488
За съжаление, каквото и да си говорим тук, аз съм почти убедена, че ти обичаш този човек и не си готова да се разделите.
Искаш да го сплашиш и да получиш каквото искаш. Да ти каже - ще живеем заедно.
Това е опасно. Мъжете са склонни да направят някакъв компромис, колкото да замажат очите на жената и да я задържат. Тоест, очаквам да ти каже, че ще живеете заедно. Да те вкара в ролята на домакиня, отглеждаща неговото дете. Като се оплакваш, да ти каже, че сама си си го избрала. И пак да се дърпа за още едно дете.

Не знам защо, но съм почти убедена, че така ще се развие сценария.

Аз мисля, че на авторката през цялото време е гледано точно по този начин. Не може това, онова, не може да напусне, защото къде ще отиде, с кого ще бъде. И тя вярва, че не е способна. Не трябва така.
Ако приемем, че историята е реална, няма място за обезкуражаване на жената точно сега, когато е тръгнала да прави промени..било то и малки.

Добрева, все още не е късно за промяна, само че зависи на 100% от теб и твоята воля.
Желанието да вземеш живота си в ръце.

# 489
Благодаря за подкрепата!

# 490
Сестра ми взе един с две деца , роди му трето и сега си го отглежда сама . Ориентирай се към свободни и млади Simple Smile Има и такива ...

# 491
  • на пъпа на Златията
Добре.
Тя направи както искахте вие.
Скъса с първия , вместо да го убеди че може да живеят заедно.
Представете си  че още утре той намери друга и тя го убеди  да направи това?
Загърбваш  това което познаваш за да се втурнеш  да опознаваш  друг човек, който има своите  особености и  пак търпиш 3,4 години докато осъзнаеш  че пак не е твоя човек ?

# 492
  • София
Добре.
Загърбваш  това което познаваш за да се втурнеш  да опознаваш  друг човек, който има своите  особености и  пак търпиш 3,4 години докато осъзнаеш  че пак не е твоя човек ?
Или не четеш, или не разбираш прочетеното,а?

# 493
Добре.

Проблемът не беше, че не живеят заедно.
Скрит текст:
Спри да ходиш по темите и да контрираш всеобщото мнение. Никой няма нужда от това.

# 494
Рорик, в моя опит мъжете винаги са настоявали за съжителство. Мъж да се чуди как да те отбие от идеята за съжителството ми е подозрителен.

Скрит текст:
PapaSmurf, не е проблем да контрира, но нека да е по-аргументирано, че да се караме качествено.

Общи условия

Активация на акаунт