Да сложа ли край?

• 15 472
  • 601
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Рорик, не се ебавай с момичето.
Какво значи - да го "убеди", на този етап? След 4 години опити.
Колко да се унижава още?
(Аз не вярвам, че някой е послушал лелите и на секундата  отрязал толкова години емоционална зависимост;)

И, да. Обикновено става така: след няколко месеца, жената, която са разигравали с години, разбира че той вече е щастливо женен за нова изгора - бременна от него; с която пускат общи снимки в социалните мрежи (барабар с тийна).

# 496
  • на пъпа на Златията
Чета и много добре анализирам  и тогава пиша.
Анализирам че тя е много бавна във влюбването. Анализирам че един "млад и необвързан" може да е по стар и от 60 годишен и да я прави луда с други жени. Анализирам че един разведен е по склонен да  се съобразява с нечии друг живот .
Анализирам че няма как да поличиш мещо като не можеш да го поискаш тихичко  и настойчиво .
Анализирам че и ти трябва да направиш нещо да получиш своето  а не да го чакаш   някой друг да се сети .

Например,  както не иска дете , така утре ще го види да бута количка , чичака , защото вече е бутал .

Всички  вие които тук се правите на безкомпромисни спрямо мъжете , повече съм от сигурна че правите компромиси.

П.С.

ОК, изказах друга гледна точка и спирам щом  дотягам

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 13:41 от rorik

# 497
Аз пък да ти кажа нещо за темите тук (мои наблюдения).

Хората пускат теми, защото ВЕЧЕ са взели решение! Тук търсят морална подкрепа, за да направят това, което са решили да сторят.

Надали някой ще се регистрира някъде и ще направи каквото кажат 3 непознати - ние можем да й кажем да го заключи в мазето и да го използва за сексуален роб, докато не види 2те чертички, за да се разбере, че с нея шега не бива и след като той е придобил стокхоумски синдром, да заживеят заедно, тя да му харчи парите и да седи по цял ден на дивана, вписвайки теми в Клюкарник-а тук.

# 498
+1 Подкрепям Рорик. Целта на авторите на теми едва ли е всички да "пеят в хор", а да се видят различни мнения.
Да не говорим за темите табу за мъжете "провайдери", "спонсори", женската манипулация (пълно табу!) и други подобни, за които веднага се вади тежката артилерия срещу "нескопосника, който има наглостта да каже нещо против всеобщото (женско) мнение".

ПП: Папа Смърф, мисля че до голяма степен си прав, но все пак някои вероятно искат да видят себе си и проблема отстрани и какво мислят другите за това. Когато си вътре в една система няма как де се видиш отстрани. Един проблем, разгледан през различен ъгъл (стереотип, менатален модел), изглежда по различен начин и може да му се предложи различно решение.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 13:53 от Дементор

# 499
  • София
На двамата господа с различното мнение - ама, браво, пляскам ви.
Хайде сега се върнете, прочетете и преосмислете липсващите качества на проекто-бащата. После елате с обективно мнение, не такова, без капка информираност по казуса.

Дементор, ако сам се определяте като нескопосник и срещу вас се вадят артилерийни оръжия - съжалявам, проблемът не е в нас и темите табу. Тук списват достатъчно мъже, които се вписват идеално в дискусиите и нямат проблеми с жените.

# 500
Женската манипулация не е табу, моля, моля. Отиди в темата за свекита и ще видиш за какво става дума. И аз имам една такава тема, но за сега няма да я публикувам, т.к. си имам доста хора, които ги питам за съвети.

# 501
Е да да, нека стои с него още 5-10 годинки, пък може чичото(тогава вече ще е дядо) да му дойде кефа да заживеят заедно. Направо баси съветите, ма да нормално, както има такива да търпят подобно поведение към себе си, нормално е да има и такива, които да го толерират и към други.

# 502
Добре.
Тя направи както искахте вие.
Скъса с първия , вместо да го убеди че може да живеят заедно.
Представете си  че още утре той намери друга и тя го убеди  да направи това?
Загърбваш  това което познаваш за да се втурнеш  да опознаваш  друг човек, който има своите  особености и  пак търпиш 3,4 години докато осъзнаеш  че пак не е твоя човек ?
Ъъъ, този четирспет годишен разведен дънер с две ремаркета, бизнес и собственик на квартири е някакъв малоумен и му трябва петилетка да бъде убеден колко е гот да живее с жена?
Ама и ти си егати трола.

# 503
На двамата господа с различното мнение - ама, браво, пляскам ви.

Аз забелязвам че в този форум има една групичка от 5-10 мъже (?!), които ходят по темите и просто хейтят мацките - ей така, за без нищо. Или аз съм от друг свят или е под съмнение дали съм мъж, понеже не споделям и 2% от техните мнения.

# 504
рф22, ти прочете ли въобще какво я съветваме авторката?

# 505
рф22, ти прочете ли въобще какво я съветваме авторката?
А ти прочете ли по-горните мнения над моето?

# 506
Щом жената е стояла 4 години (!) при него, значи я е устройвало, никой не я е накарал насила.
Само не ми казвайте, че ако искаше да го остави, е нямало да го направи досега. След като нямате пълна информация за случая, защо смятате, че вашето мнение (което го знаем - "бягай с 200") е най-правилно?

Ами жената може да не изглежда като Анджелина и да й е трудно да си намери друг толкова лесно. Вие какво я съветвате? Разкарай го! Принца (все) някога ще се появи, но никой не знае кога, как и дали! Ами ако след 10 години нищо не стане, тя какво ще прави тогава?

Ето защо, единствено нейно е правото да вземе най-доброто решение за себе си. Нямате право да я критикувате, нито да критикувате различните от вашето мнение. Жената най-добре си знае какво й е и трябва сама да си вземе решението. А тук всеки може да си дава мнението според своите виждания.

# 507
Ох, дано не прозвучи грубо и не ме баннат, но... ако жената не може да си намери мъж, ще прибере някой от форумните 'убавци - личи си, че са в крещяща нужда от жена.

# 508
  • Варна
Елфичка, той отговори на Рорик.

Аве, Дементоре!
Добре, че ни разясни сичката таз сложна материя.
(Тези, които не сме Анжелина, също не изглеждаме като Анжелина. Не е и нужно;)

# 509
  • София
Страшен довод, Троле - по-добре с него да си мирва, да се надява някой ден да склони и какво иска още от него?! Че, той чиста прелест ненагледна.

И да е шокорим, ама имаме право да критикуваме. Още повече, законово ни е дадено.

Общи условия

Активация на акаунт