Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 072
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Хубаво е да се утешаваме една-друга, но и да сме малко по-съобразителни. Аз така го виждам. Бих се сдухала адски много, ако някой споделя положителните си кръвни тестове, когато моят не е и имам нужда от подкрепа. Честито на всички успели- това си е чудо и дар от Господ, но нека бъдем по-разбиращи към тези, които не са.
Венета, много съжалявам! Нека следващият опит е твоят. Прегръдки.
Ако аз съм сгафила,много съжалявам!Не съм искала да си навирам успеха в нечие лице.Просто исках да дам пример към съвета си.Знам колко е трудно,идея си нямаш колко добре те разбирам,имаш стиснати палци и пожелавам успех!

# 406
Бобчи, не ти. Говорих за едно от момичетата, което беше споделило прогреса на кръвните си тестове, след отрицатиелния тест на Венета, и ги даваше за пример. Мен ми стана тъпо, затова писах. На всички желая успех, този път е дълъг и трънлив и за съжаление всеки е сам с мислите си и мъката си. Дано успеем да станем майчици.
Бобчи, радвам се, че нещата са се развили положително при теб Simple Smile

# 407
Пътя е говнян и скапан.И всеки трън по него него ме убоде,даже по два пъти.
Съгласна съм с Джули,нека има подкрепа ,без това е трудно за всички.Вярвайте ,момичета,ще успеете до една!

# 408
Хубаво е да се утешаваме една-друга, но и да сме малко по-съобразителни. Аз така го виждам. Бих се сдухала адски много, ако някой споделя положителните си кръвни тестове, когато моят не е, и имам нужда от подкрепа. Честито на всички успели- това си е чудо и дар от Господ, но нека бъдем по-разбиращи към тези, които не са.
Венета, много съжалявам! Нека следващият опит е твоят. Прегръдки.

Мерси за подкрепата! Радвам се за момичетата, които са успели, дано някой ден всички успеем. Важното е да сме живи и здрави и само напред 😊

# 409
Пътя е говнян и скапан.И всеки трън по него него ме убоде,даже по два пъти.
Съгласна съм с Джули,нека има подкрепа ,без това е трудно за всички.Вярвайте ,момичета,ще успеете до една!
За скапания път към мечтаното чудо съм съгласна, да се подкрепяме - също, но-о-о нека бъдем и реалисти. Няма как да успеем всички до една, защото успеваемостта дори при по-младите не е 100%. Оптимизмът е огромен плюс, но когато шамарите са един след друг, се поизпарява и започваш да гледаш по-трезво на ситуацията.
Предварително се извинявам, ако наранявам някого, но това е моето мнение.

# 410
Пия попринцип пия спокойна се чувствам но това е ужас. На моменти нетърпимо. Дано да мине бързо че два дни не се търпи.

# 411
Бени,според мен трябва да се пробва до последна яйцеклетка.
Имам пример за семейство ,което сега е в 13-14та процедура,от 12 та е първото им дете,бяха в Преди обед на 14.02,техен роднина ми е близък и знам историята им,представям си какво им е коствало да се изправят след всеки неуспех.Начини има и със собствен и с донорски материал.
Разбира се,човек в един момент нормално си казва-май не ми е писано.Но до тогава трябва да се опитват всички варианти,това е моето мнение.

# 412
Пия попринцип пия спокойна се чувствам но това е ужас. На моменти нетърпимо. Дано да мине бързо че два дни не се търпи.
Така мен ме е боляло глава ако примерно предния ден ме е надухал вятъра навън или съм стояла с мокра коса по дълго време. Дано е нещо такова и отшуми скоро.

# 413
  • София
Здравейте, вчера имах трансфер и всичко мина добре, но вечерта получих разстройство. Не се повтори и днес съм добре. Много се притеснявам обаче това да не е навредило и бих искала да попитам дали някоя от вас й се е случвало? Предварително благодаря.

# 414
nelly23
Едва ли това би навредило на ембриончетата, не се притеснявай, аз след трансфер на същия ден получих задържане на урина с ужасни болки и се наложи да ми сложат катетър, на другия ден се случи същото този път трябваше да остана с катетър 3 дни докато се оправя. Ембриноложката ме увери че това не може да повлияе на емриончетата. Успех ти желая 🙂

# 415
  • София
nelly23
Едва ли това би навредило на ембриончетата, не се притеснявай, аз след трансфер на същия ден получих задържане на урина с ужасни болки и се наложи да ми сложат катетър, на другия ден се случи същото този път трябваше да остана с катетър 3 дни докато се оправя. Ембриноложката ме увери че това не може да повлияе на емриончетата. Успех ти желая 🙂

Много ти благодаря! Просто се побърках от нерви как правя пореден опит и е възможно през следващите 10 дни да взимам всички лекарства и да се надявам напразно.

Ембриончето е само едно, но казаха, че е много хубаво:)

# 416
Един въпрос ме мъчи от няколко дни! Замразен трансфер бях и сега се чудя, понеже по календар Ц трябва да дойде днес! Хапчетата, които пия - Естрофем, НоШпа, Акард и Утрогестана, който поставям биха ли му попречили да дойде, ако няма бременност! Иначе си мисля утре да пусна едно ЧХГ! Днес е 9ти ден!

# 417
  • София
утрогестана пречи да дойде цикъла.

# 418
  • София
утрогестана пречи да дойде цикъла.
Но понякога цикъла си идва въпреки утрогестана

# 419
Благодаря! Имах такива подозрения и спомени!

Общи условия

Активация на акаунт