Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета, вчера на 9ти ден след ЕТ направих пак уринарен тест и показа много много бледа втора черта, вечерта повторих и пак така,теста беше престо. Реших днес сутринта да направя Шур чек с първа урина и нямаше втора черта...и реших да пусна кръвен, чакам резултат довечера. 10ти ден трябва вече да е ок за кръвен, нали...

# 391
Венета, трябва кръвен да ти покаже. На мен шур чек ми даде въображаема черта а престо бледа. Стискам палци за хубаво ЧХГ

# 392
1.80 на 10ти ден, първи неуспешен опит...

# 393
Венета, трябва кръвен да ти покаже. На мен шур чек ми даде въображаема черта а престо бледа. Стискам палци за хубаво ЧХГ

Алекс, на кой ден прави престото и шуър чек?

# 394
Аз да ти кажа нямах нерви да чакам. Евала на всички устискали до 14ти ден, но аз на 23.12 направих кръвен, трансфер на 11. Престо направих на 9ти ден, шур чек на 10ти и на 11 пак престо. Ако можеш да издържиш поне до 10ти ден, че иначе е многооо рано
Венета много съжалявам Disappointed пожелавам ти бързо възстановяване и следващия път да е успешен. Само да питам нали деня на трансфера го видиш нулев. Това е реален 10ти. Защото наистина е голяма рядкост, но из форумите съм виждала ранно тестване което не отчита имплантация и после на деня за тест си е отчело. В никакъв случай не ти давам фалшиви надежди, но го казвам, защото аз когато се тестват рано бях с нагласата ако е отрицателен да си го повторя на деня за тест.

# 395
Аз да ти кажа нямах нерви да чакам. Евала на всички устискали до 14ти ден, но аз на 23.12 направих кръвен, трансфер на 11. Престо направих на 9ти ден, шур чек на 10ти и на 11 пак престо. Ако можеш да издържиш поне до 10ти ден, че иначе е многооо рано
Венета много съжалявам Disappointed пожелавам ти бързо възстановяване и следващия път да е успешен. Само да питам нали деня на трансфера го видиш нулев. Това е реален 10ти. Защото наистина е голяма рядкост, но из форумите съм виждала ранно тестване което не отчита имплантация и после на деня за тест си е отчело. В никакъв случай не ти давам фалшиви надежди, но го казвам, защото аз когато се тестват рано бях с нагласата ако е отрицателен да си го повторя на деня за тест.

Не съм броила деня на трансфера, който беше на 08.02. От всичко прочетено разбирам, че с такъв резултат опита си е абсолютно неуспешен. Живи и здрави, продължаваме напред, не го изживявам тежко...поне засега 😁 Относно лекарствата, мога ли да си ги спра още сега, че такъв запек получавам от тях. Приемам утрогестан 2х3, естрофем 2х1, неофолик и аспирин. Успех на всички чакащи момичета! 😊

# 396
Здравейте 5 дни след замръзен трансфер си направих тест много глупаво от моя страна и беше отрицателен, но чакането ме побъркваааа......
Дали резултата ще е друг

# 397
Здравейте 5 дни след замръзен трансфер си направих тест много глупаво от моя страна и беше отрицателен, но чакането ме побъркваааа......

# 398
Естествено че ще е отрицателен.Аз почнах от шести ден и на осмия видях втора черта с пет дневен ембрион.
Избързала си,успех!

# 399
Дали резултата ще е друг
Може да си направите поне за успокоение да видите как върви,дали расте , но не очаквайте големи стойности ... Моето на 10 ден след трансфер беше 65,560 на 12 ден 120 и вече на 14 ден 285

# 400
Пак ще повторя: аз всеки път давам моя пример за обица на ранно тестващите се! Хем на 10 ден на 5 дневни се тествах и резултата беше 28, мислех че няма да го бъде, обаче вече е почти на 5 г.! И сега пак викам на 10 ден да се тествам, въпреки тая обица! Всеки ден прибирайки се от работа минавам покрай 2 аптеки и не знам каква сила имам, та не влизам за тест! Ще се побъркам!

# 401
Дали резултата ще е друг
Може да си направите поне за успокоение да видите как върви,дали расте , но не очаквайте големи стойности ... Моето на 10 ден след трансфер беше 65,560 на 12 ден 120 и вече на 14 ден 285
Стойностите са крайно различни,на 14ти ден аз имах 1600.,всичко е индивидуално.Това няма общо с въпроса й.
Просто на такъв етап теста е безмислен,както кръвен,така и уринен.Повечето клиники искат кръвен тест на 7-8 ден най-рано,моята на 14 направо .Какво да расте,тя не е пускала ЧХГ.Да си изчака търпеливо е най-разумния съвет,вместо да си трови нервите с ранни тестове.

# 402
момичета моляви за помощ днес ми е 4 ден от зет (без деня на трансфера) ацки много ме боли главата отзад нямам кръвно. но  не е и точно в тила а в самата основа на главата от време на време рязко ме пробожда и по утихва но пак е силна. от лекарствата ли е или има друго.

# 403
Хубаво е да се утешаваме една-друга, но и да сме малко по-съобразителни. Аз така го виждам. Бих се сдухала адски много, ако някой споделя положителните си кръвни тестове, когато моят не е, и имам нужда от подкрепа. Честито на всички успели- това си е чудо и дар от Господ, но нека бъдем по-разбиращи към тези, които не са.
Венета, много съжалявам! Нека следващият опит е твоят. Прегръдки.

# 404
Кики, нямам представа дали може да е от лекарствата, но съм чела, че при силно главоболие много помага да се пие вода. Не пречи да опиташ. Изпий една, две чаши и по възможност си почивай.
момичета моляви за помощ днес ми е 4 ден от зет (без деня на трансфера) ацки много ме боли главата отзад нямам кръвно. но  не е и точно в тила а в самата основа на главата от време на време рязко ме пробожда и по утихва но пак е силна. от лекарствата ли е или има друго.

Общи условия

Активация на акаунт