Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 010
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета,4 ден след трансфер съм и не се чувствам добре много ми е отпаднало,гади ми се и имам температура 37,2.Незнам вирус ли е или е от лекарствата досега не съм си слагала клексан а този път ми го изписаха.Някой бил ли е като мен много взех да се притеснявам дано да не е провал😢Успех на всички

Аз бях така ноември след като ме наблъскаха с лекарства. Може да е от тях. Не го мисли, даже съм чувала, че по-лесно става имплантацията при понижен имунитет. При мен беше от лекарствата; след консултация и с лекари и други момичета тук, стигнах до извода, че е от прогестерона и по-специално от дуфастон.

# 511
  • София
Здравейте, На 24.02 ми беше трансфера на един петдневен бластоцост на естествен цикъл. Според вас кога мога да си намравя кръвен тест, който ще отчете евентуално някакво покчване. Имам прегнил от 5000 поставен на 17.02.
Благодаря!

# 512
Много е рано още, поне 8 дена след трансфер на 5 дневни. За прегнила нямам идея. За хубаво чхг трябва да минат 11-12 дни.

# 513
Момичета, след трансфер съм на три дневни ембриони. Знам, че темата с температурата е коментирана, дори имам отговор по-горе, но днес съм с 37.1. Говорих с лекаря, за да се убедя, той обаче казва, че няма такива показания - висока температура от прогестерона. Пита ме дали не съм настинала или дали ме боли зъб. Няма такова нещо, чувствам се много добре, но често казано разколебана съм. Незнам какво да мисля за тази температура. При предишния трансфер се появи около 4-5 ден, сега още в началото.

# 514
  • София
37.1 висока температура ли е?
защо изобщо я мерите?

# 515
Постоянната ми температура е 36.6. премерих я, понеже чувства, че горя. Много рядко в живота си съм имала температура и веднага усещам, когато е по-висока. Вероятно съм и много притеснена. При първия опит, завършил с неуспех, около 4 дни поддържах 37.3.

# 516
37.1 е нормална температура и изобщо температурата не е постоянна и се мени според хормони, дали е мерена сутрин или вечер и т.н

# 517
На мен ми казаха и след пункцията и след трансфера, че над 38градуса не е ок и да им звъня.
Определено си мисля, че 37,1 не е нищо притеснително.

# 518
За мен 37 градуса Т е нещо доста необичайно и не бих я подминала без съвсем да се обезпокоя. Обикновено ако съм в добро здраве, нормалната ми Т едвам достига 36. Но пък след трансфера не съм се сещала да си я меря. Единственото, което би ме накарало е, ако почувствам някакви симптоми на грип или настинка.

# 519
Едва ли мериш по цял ден за да знаеш каква ти е температурата. Ако отидеш на лекар и кажеш че ти е 37.1 никой няма да ти обърне внимание. Счита се че температурата при възрастните е нормална когат не надвишава 37.4
Не си внушавай разни неща и да се товариш излишно.

# 520
Постоянната ми температура е 36.6. премерих я, понеже чувства, че горя. Много рядко в живота си съм имала температура и веднага усещам, когато е по-висока. Вероятно съм и много притеснена. При първия опит, завършил с неуспех, около 4 дни поддържах 37.3.

Краси, дори да си настинала леко, това не е температура която може да ти навреди. Не се тревожи. Док какво казва. Принципно можеш да изпиеш един парацетамол да видиш дали ще спадне. Повече течности също помагат.

Виж и това - Нормална температура  при бременност

Нормалната телесна температура на бременните е малко по-висока и често достига до 37,2-37,4 градуса по Целзий. Ако обаче имате такава температура и усещате ранни симптоми на грип или настинка, проверявайте по-често дали не се повишава.-  https://feia.bg/shop/blog-site/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0 … 0%BA%D0%B0%D0%BA/

# 521
Geizer и RoseBlossom много ви благодаря ,всичко за сега е както трябва,но за сега ,а успели сред вас има ли със спермограма на половинката с  10процента подвижност и морфология?все пак трябват няколко само добри плувци ,но незнам как стои въпроса при диагноза Asthenoteratozoospermia

# 522
Geizer, благодаря ти за окуражителните думи, също и на останалите момичета! Действително се намираме в много деликатно емоционално и физическо състояние и донякъде притесненията или внушенията ни са обясними. Аз съм 2-ри ден след трансфер на 3 дневни ембриони. Почивам си, като дори и да не искам мислите ми все се въртят около състоянието ми. Чувствам се добре не съм болна и температурата ми е нормална. Остава дългото чакане до датата на теста. Горещо желая успех на всички ни. Медицината направи всичко, което можа, сега ни остава да се молим и да се надяваме на късмет.

# 523
  • София
Geizer, благодаря ти за окуражителните думи, също и на останалите момичета! Действително се намираме в много деликатно емоционално и физическо състояние и донякъде притесненията или внушенията ни са обясними. Аз съм 2-ри ден след трансфер на 3 дневни ембриони. Почивам си, като дори и да не искам мислите ми все се въртят около състоянието ми. Чувствам се добре не съм болна и температурата ми е нормална. Остава дългото чакане до датата на теста. Горещо желая успех на всички ни. Медицината направи всичко, което можа, сега ни остава да се молим и да се надяваме на късмет.
. Здравей Красима, и при мен филма е голям. Аз съм 6ти ден след трансфер и чакането ми се струва ужасно болезнено. Правя невероятни глупости. Почнах да се тествам от трети ден. Знам , че няма какво да покаже освен да се самонаранявам, но желанието е по-голямо от разума. Успех на всички!

# 524
Geizer и RoseBlossom много ви благодаря ,всичко за сега е както трябва,но за сега ,а успели сред вас има ли със спермограма на половинката с  10процента подвижност и морфология?все пак трябват няколко само добри плувци ,но незнам как стои въпроса при диагноза Asthenoteratozoospermia
И ние сме с МФ 10% Подвижни, 1% по крюгер, започнах стимулацията в четвъртък така че не мога още да говоря за трансфер и успеваемост . На теб пожелавам успех. Кой опит ви е това?  На нас ни е първи.

Общи условия

Активация на акаунт