Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 769
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета, пуснах теста днес 10 ден на едно5 дневно ембрионче. Резултата е тотално - Дали все още  има някаква надежда да е късна имплантация и понеделник да има разлика в резултата.

# 61
Didka не се притеснявам това в нормално усещане от лекарствата е ! Късмет !
Гери много съжелявам  за резултата Sad(((( на 10 ден вече трябва да отчита .
Момичета вие как мислите за да подобря качеството на Я дали в добре да изчакам повече от 2 месеца след този неуспешен опит , въпреки че док лаза че организма ми до 2 месеца ще в готов . Аз не съм имала хиперстимулация или неразположения ,и предполагам заради това тя казва ,че 2 медеца са ОК .

# 62
Аз още чакам да ми дойде. Постоянно ме присвива корем, но още няма цикъл. Дано не се проточи прекалено дълго.

# 63
Здравейте момичета, пуснах теста днес 10 ден на едно5 дневно ембрионче. Резултата е тотално - Дали все още  има някаква надежда да е късна имплантация и понеделник да има разлика в резултата.
Съжалявам, но шанс няма. Каквато и късна да е имплантацията, трябваше да е различно от 0. На този ден резултата е категоричен.

# 64
Geri съжалявам, знам как се чувстваш, повечето тук знаем Sad Клише, не клише, но наистина само времето лекува.
Alba Rosa съвсем нормално е, на мен ми дойде 5 дни след спиране на лекарствата и си беше нормален цикъл, предвид това че моите са доста доста болезнени по принцип. Виж следващия беше адска болка при мен поне.
Pipi и на мен доктора ми каза че за 2 месеца би трябвало организма да е напълно ок. Аз смятам март месец да направя втория ми ЗЕТ, ще ми се падат 3 цикъла интервал. Дано да сме пушки после Simple Smile

# 65
Chuhaleesi при мен обаче няма да е ЗЕТ аз за това се притеснявам , да не изкарам още по некачествени Я като скоро съм била стимулирана , това ме притеснява . Иначе и аз искам Март месец или по скоро началото на април ще се пада защото на мен ми ида на 31-32 дни така че сега като ми дойде тук до ден два и като го смятам ако всичко е наред ще се пада началото на април другия опит ,а и се надявам от фонда да са ми издали заповедта до тогава . ❤

# 66
Ахаааа, ами в такъв случай не знам какво да те посъветвам, аз съм чела че между стимулациите е хубаво да има 5 6 месеца интервал, (да ме поправи някой ако греша) , за да се възстанови организма. Ама то през това време можеш да си пиеш някакви добавки или да си направиш акупунктура, повечето момичета споделят, че се повлияват много добре. А заповедта не я мисли, за месец ще е готова, сега доста бързо става Simple Smile Едни пролетни отлични ембриончета ти желая Simple Smile
Chuhaleesi при мен обаче няма да е ЗЕТ аз за това се притеснявам , да не изкарам още по некачествени Я като скоро съм била стимулирана , това ме притеснява . Иначе и аз искам Март месец или по скоро началото на април ще се пада защото на мен ми ида на 31-32 дни така че сега като ми дойде тук до ден два и като го смятам ако всичко е наред ще се пада началото на април другия опит ,а и се надявам от фонда да са ми издали заповедта до тогава . ❤

# 67

И аз нямах хиперстимулация или неразположения и след 2месеца и половина направихме следващия опит. В това време ходих на физиотерапия и акупунктура, приемах добавки и бях на диета без въглехидрати(четох че въглехидратите влошават качеството на Я). Естествено причина и за краткия период е че нямах търпение Rolling Eyes  Но се доверих и на моя инвитро специалист, че няма проблем, хормони, витамини и т.н. ми е ОК и е подходящо да направим опит пак.

# 68
Момичета, а дали има някаво значение късната овулация за ЧХГ теста, днес ми е 8ми ден от овулацията😟Или "търся под вола теле". Първи опит ми е след 1г и 4м чакане и не съм запозната, извинявам се ако въпроса е глупав😟

# 69
За съжаление тук няма такова значение и на 8,9 или 10ти ден от 5дневни е показателно.Тук няма и имплантация.Съжалявам!

# 70
Само за информация някой знае ли турските клиники дали правят ин-витро с донорска яйцеклетка?
До колкото знам не ,но можете да се свържете с Мемориал в Истанбул

# 71
Момичета, а дали има някаво значение късната овулация за ЧХГ теста, днес ми е 8ми ден от овулацията😟Или "търся под вола теле". Първи опит ми е след 1г и 4м чакане и не съм запозната, извинявам се ако въпроса е глупав😟
Нали сте написали, че резултата ви е на 10 ден от трансфера на 5 дневен ембрион. Няма как да ви е 8ми ден след овулация, защото дефакто тя е когато ви е пункцията, или вие когато сте правили теста сте били 15 дни след "овулация".
Наистина съжалявам, но понякога е хубаво да се приемат и лошите резултати. Колкото повече продължава "агонията", толкова по-болезнено е. Много са малко дамите в тези теми, които не са видяли отрицателен тест, и/или загуба.

# 72
Мда, тъпото е, че когато е за първи път човек го изживява тежко. А колкото повече стават опитите, толкова повече обръгваш. Или поне при мен е така.
Не знам дали звучи успокояващо или точно обратното, но аз научих по-трудния начин, че отрицателният тест все пак е по-малката загуба от всички възможни, свързани с мечтата за дете. Така че, наистина, добре е да се приемат фактите, да се "изтупаш" и да продължиш напред.

# 73
Благодаря за темичката момичета ,ще я следа с интерес ! Днес ми е 4-ти ден след трансфер и с нетърпение чакам резултатите !
Didka не се притеснявам това в нормално усещане от лекарствата е ! Късмет !
Гери много съжелявам  за резултата Sad(((( на 10 ден вече трябва да отчита .
Момичета вие как мислите за да подобря качеството на Я дали в добре да изчакам повече от 2 месеца след този неуспешен опит , въпреки че док лаза че организма ми до 2 месеца ще в готов . Аз не съм имала хиперстимулация или неразположения ,и предполагам заради това тя казва ,че 2 медеца са ОК .
Пункцията ми беше на 05.11.19 г и веднага на следващият цикъл заминахме за Турция понеже моето ин витро го правихме в Истанбул.  За съжаление нещо не беше наред с първото ми ембрионче и падна . Та веднага на следващият месец направихме нов трансфер,но според мен зависи и от стимулацията която са ви правили колко е продължила и с какви дози.

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 14:25 от AnMary

# 74
Стела а при втората стимулация имаш ли успешен финал въпреки, че е била веднага месеца след първата ? Аз бях на Гонал 225 и после цитродит мисля ,че така се казваше това което добави към втората полувина от стимулацията . 12 дни стимулация само имах , и двата пъти беше една и съща . Разликата е , че първият път стартирахме на 2 ден а сега на 3 ден от Ц просто защото ми дойде на 31.12 и в болницата нямаше кой да ми назначи лекарства на 1.01 ...

Общи условия

Активация на акаунт