Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 024
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Аз, плюс ужасно потене почти всяка нощ, ставах да сменям спалното бельо.

# 496
Много ми в тегаво. А днес св вдигна и на 37.4. спрях дуфастон, сложила съм две перлички само утрогестан и направо не смея повече. А знам, че е важно.

# 497
Тии след трансфер ли си?
Не е добра идея да спираш или намаляш прогестерона:)
При мен най-многото потене беше около предполагаемата имплантация и не можех и да спя. След това някак организмът привикна на високите дози сякаш.
Също така започнах да го слагам около или преди 20ч.

# 498
Някой вдига ли температура от дуфастон и по - голям прием на утрогестан?
Вземах по 2 на ден + две инжекции прогестерон ... повярвай ми че това ти е най- малкия проблем 😂.
Дай боже да забременееш и тогава да видиш още колко те чакат Simple Smile.

# 499
darssy, понеже те чета и в другата тема за тромбофилиите, според мен най-добре смени доктора след като му нямаш доверие! Това подлагане на съмнение на всяка една дума на доктора.... Сигурна съм, че и момичетата тук ще могат да ти препоръчат някой за второ мнение.
Успех и дано бременността се развие и всичко да е наред!

# 500
darssy, понеже те чета и в другата тема за тромбофилиите, според мен най-добре смени доктора след като му нямаш доверие! Това подлагане на съмнение на всяка една дума на доктора.... Сигурна съм, че и момичетата тук ще могат да ти препоръчат някой за второ мнение.
Успех и дано бременността се развие и всичко да е наред!

Дано. То си е в мен проблема. Нямам 100 процента дооверие на никой доктор, освен на личният ми лекар. Това може и да добре в някои моменти, но води до доста четене и тревоги. Напълно го осъзнавам. Благодаря. Дано се развие. Моля се.

# 501
Момичета здравейте,разбрах за прогестерона преди трансфер ,че трябва да е нисък ,а някой да ми каже LH дали играе някаква роля и ако да каква стойност трябва да р преди трансфер ,скоро се записвам и аз Simple Smile

# 502
ЛХ по време на стимулация не трябва да скача, понеже има опасност по-големите Ф да овулират. За стойност не мога да кажа понеже само веднъж са ми го изследвали. Ако има такава опасност, има инжекции които се поставят за да го подтиснат - Центротайд обикновено. Но на места изобщо не  изследват ЛХ, а според размера на фуликулите преценяват дали и кога да го включат.
Прогестерона трябва да е нисък преди и по време на стимулацията. След пункцията трябва да се повишава, т.е. по време на трансфера вече трябва да е достатъчно висок.

За ЛХ  по време на трансфер не съм чувала до сега. Ако някой има информация ще е интересно да сподели.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 15:24 от geizer

# 503
Здравейте момичета ! Незнам дали съм в правилната тема,но съм малко притеснена защото по мой изчисления съм в 6 г.с+4 а още не се вижда нищо ,дори пулс няма ... първа бременност ми е и съм малко уплашена

# 504
Благодарение на информацията прочетена във форума разбрах, че трябва да се изследва Лх преди пункцията. Настоях да ми го изследват, иначе нямаше и се оказа много висок и  съответно ми казаха задължително Цетротид. До колкото знам ЛХ играе роля не само за спукването на фоликула, а и за да доузрее яйцеклетката, съответно ако е висок и може да "презрее". Затова го намаляват с цетротида. След пункция няма значение висок или е нисък мисля. Евентуално да има значение за лигавицата, но не знам?

# 505
Здравейте момичета,4 ден след трансфер съм и не се чувствам добре много ми е отпаднало,гади ми се и имам температура 37,2.Незнам вирус ли е или е от лекарствата досега не съм си слагала клексан а този път ми го изписаха.Някой бил ли е като мен много взех да се притеснявам дано да не е провал😢Успех на всички

# 506
Не е от клексана Simple Smile. По всяка вероятност си леко настинала. Още е много рано за симптоми на бременност.

# 507
Температурата е от Утрогестана или други прогестеронови лекарства. При мен също се появи около 4-5 ден след трансфера, поставях 3х3 Утрогестан. Не се притеснявай, не си болна.
Здравейте момичета,4 ден след трансфер съм и не се чувствам добре много ми е отпаднало,гади ми се и имам температура 37,2.Незнам вирус ли е или е от лекарствата досега не съм си слагала клексан а този път ми го изписаха.Някой бил ли е като мен много взех да се притеснявам дано да не е провал😢Успех на всички

# 508
  • София
Многократно сме коментирали, че температура се вдига от прогестероновите препарати, които приемаме след трансфер.

# 509
Благодаря ви момичета успокоихте ме.Това ми е 5 трансфер и не съм се чувствала досега така.Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт