Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, да се включа и аз. Днес ми е 5 ден след трансфера на един 5 дневен като не броя самия ден на трансфер. Знам че е рано, но вече почват да ме сърбят ръцете за тест.

На мен в събота ми беше  5 ден след трансфера на един 5 дневен . Пиливият тест беше положителен. Днес си пуснах и кръвен, но въобще не смея дори да го мисля, защото миналата година така и прас биохимична. Успех на всички.

# 556
Zenda, и аз преминах преди 3 год през "кухо яйце". Тогава ми беше и единственият положителен тест.. След това имам 3 неуспешни опита. Въпреки това вълнението си го има всеки път. Ще чакаме да споделиш и за кръвния. Пожелавам ти едно хубаво ЧХГ

# 557
Здравейте, момичета,
В момента съм в процедура, надявам се скоро да се присъединя към вас, чакащите. Успех на всички!
Искам да ви попитам, има ли от вас започнали процедура с резултат микробиология - единични дрожди кандида или кандида? Преди процедура в резултата при мен излезе единични дрожди кандида. Докторът ми каза, че не е проблем и стартирахме. Сега в края на стимулацията обаче ми е леко по-бял секрета, нямам дразнене, но се опасявам да не се е доразвила гъбичната инфекция.
Благодаря предварително на всички споделили опита си! Целта ми е да разбера дали съм единичен случай или и други доктори пренебрегват кандида.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 10:02 от ElitsaD

# 558
Дрожди кандида е гъбички.

# 559
И на мен излезна кандида албанещоси, казаха че няма никакъв проблем за процедурата. Дадоха ми хапче и стартирах стимулацията.

# 560
Здравейте, момичета,
В момента съм в процедура, надявам се скоро да се присъединя към вас, чакащите. Успех на всички!
Искам да ви попитам, има ли от вас започнали процедура с резултат микробиология - единични дрожди кандида или кандида? Преди процедура в резултата при мен излезе единични дрожди кандида. Докторът ми каза, че не е проблем и стартирахме. Сега в края на стимулацията обаче ми е леко по-бял секрета, нямам дразнене, но се опасявам да не се е доразвила гъбичната инфекция.
Благодаря предварително на всички споделили опита си! Целта ми е да разбера дали съм единичен случай или и други доктори пренебрегват кандида.
Незнам моя док ме измъчи с тази кандида ако я няма беше ентеракокус ама ужас

# 561
Здравейте момичета,някой знае ли стойностите на естрадиол какви трябва да са при качествена (или поне очаквана качествена )яйцеклетка ?понеже референтните граници са доста обширни от 40 до 600....?

# 562
Здравейте момичета,някой знае ли стойностите на естрадиол какви трябва да са при качествена (или поне очаквана качествена )яйцеклетка ?понеже референтните граници са доста обширни от 40 до 600....?

Не съм убедена, че естрадиола е на 100% показен Simple Smile
Моя беше 2400
Имах 12 фоликула
Очакваха 8-10 Я
Оказаха се 4..
Само 1 ембрион издържа до 3ти ден и стискаме палци да е боец.
Вече не знам от кое зависи всичко.

# 563

Моя беше 2400
Имах 12 фоликула
Очакваха 8-10 Я
Оказаха се 4..
Благодаря ти много и моя е 2400 имам 11 виждащи се ,та след 2 дена ще видим Simple Smile дано всичко да е наред

# 564
Здравейте и от мен! Записвам се на 4-ти ден след ЕТ на един тридневен ембрион. Искам да помоля за помощ и съвет - още от първи ден след трансфера започна кихането, после хремата, температура около 37.2 - 37.8. Приемам Осцилококцинум, пия чайове на килограм, от време на време Парацетамол. Не знам как да изкажа притеснението си дали това няма да навреди на опита. Ако някой е преминал през този ад, моля да пише със съвети и идеи. Благодаря предварително!

# 565
Моя беше 7990, резултата -20 яйцеклетки естествено с ниско качество ... накрая само 3 ембриона, много съм разочарована ... в сряда ми е трансфера ... дано всичко е наред

Моя беше 2400
Имах 12 фоликула
Очакваха 8-10 Я
Оказаха се 4..
Благодаря ти много и моя е 2400 имам 11 виждащи се ,та след 2 дена ще видим Simple Smile дано всичко да е наред

# 566
Здравейте момичета! Записвам се и аз при вас. 4 ти ден след трансфер на два бластоциста.За хремата и настинката не се безпокой, аз също съм така. Както казва доктора ако има потенциал и е решило да се хване, нищо не може да го спре! Да вдъхна кураж на всички чакащи, момичета не го мислете хубавото за всички престой! Може с някой да се познаваме от преди! От 2013 правя инвитро! Имам 13 пункций, 8 трансфера и нито веднъж не видях положителен резултат! Всички изследвания ни бяха наред!Последният трансфер 2016 година пак отрицателен. Декември 2016 забременях нормално! След толкова много опити! Имам дъщеря на 2 години и половина! Тъй като имахме неизползвана заповед от фонда реших да пробвам пак! Бях по дълъг протокол, замразихме ги и сега върнахме 2!Дано този път да стане! Така че момичета на всички желая кураж и успех!

# 567
galetosweet, благодаря за куража, който ми вдъхваш. Аз също съм с предишни неуспехи - пункции без качествени Я, съответно без трансфери; два трансфера с донорски яйцеклетки - 2х2 бластоциста - отрицателен резултат; на 41г. съм и решихме да опитаме само с фемара, лека стимулация и ето че извадихме две мои Я, една се оплоди и трансфер. Та, разбирате ужаса ми от това състояние. Апропо, аз имам и естествено забременяване през 2017, завършило с мисед в 6-та седмица. Не знам как ще доживея до теста. Притеснявам се много!

# 568
здравейте момичета относно естрадиола за краткия ми опит до колкото разбрах играе роля повече за ендуметриума. повреме на двете стимулаций коренно различни резултатаи в брой и качество на яйцеклетките естрадиола не ми се е качвал повече от 1900 но на първия ми опит имам едва 7 от който  зрели само 3 с оплодени две едва стигнаха до 3 ден и опита се провали. Втория път имам 16 10 зрели 8 оплодени 2 замразени на 3 ден и 4 на 5ти ден. първия опит бях с макс 1780 естрадиол ендуметриум 10,4. втория макс 1980 ендум=триум 11,5. Сега съм с добавен естрофем при зет без фуликул стигнах до 11мм естрадиола 489. Направете си извод колко играе роля и за какво е всъщност.

# 569
Стискам палци това да е твоят опит! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт