Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 755
  • 736
  •   2
Отговори
# 570
Явно естрадиола не означава качество и определено количество, макар че мисля, че всички така знаем 😁
На мен ми казаха тест на 6ти (12 ден)
Аз мисля да направя на 4ти (10 ден)
Надявам се да има причина да го повторя после на 6ти😊
Има ли някоя от Вас усещането в корема като... сякаш са правени коремни преси, пристегнато. Като изляза навън се случва след 15тина мин вървене... или понеже предимно вкъщи си стоя като прекарам час и нещо права отново.
Не разбирам, нормално ли е? Това резултат от всичко ли е, или аз сама несъзнателно си стягам мускулите? 🤷‍♀️

# 571
отпусни се и не се стягай и аз така като поседа малко повече права и ме хваща ниско долу и кръста затова гледам да не седя дълго време права. иначе си чистя, готвя гладя. а каквво ше се случи края на месеца незнам.

# 572
отпусни се и не се стягай и аз така като поседа малко повече права и ме хваща ниско долу и кръста затова гледам да не седя дълго време права. иначе си чистя, готвя гладя. а каквво ше се случи края на месеца незнам.

Отпускането май ми е само на думи, не успях. Нз кой успява, та да ни научи🙄😁

# 573
не се замислям грам че съм бременна ако нещо съм седнала по на криво и ме заболи някъде се сещам и си сядам като човек. обикнпвено обичам да седя по турски ама ме хваща корема и се оправям седянката.

# 574
На мене от пункцията до поне 7-8 дни след трансфера ми беше доста подут корема и уж бях в движение и пак си ми беше кофти и ме стягаше. Сега съм 15 г.с. И само като кихна ми се стяга корема и се сещам от какво е (: а По някаква причина всеки ден си йохан. Все се хващам за корема.

# 575
На мене от пункцията до поне 7-8 дни след трансфера ми беше доста подут корема и уж бях в движение и пак си ми беше кофти и ме стягаше. Сега съм 15 г.с. И само като кихна ми се стяга корема и се сещам от какво е (: а По някаква причина всеки ден си йохан. Все се хващам за корема.

Ами то е някакъв рефлекс предполагам... това с хващането Simple Smile
Не напразно е наречено "дългото чакане"...
Почнаха ме вече и ПМС.
Все пак има само 2 варианта или + или - 😁
Ще видим... ще изтрая и утре.

# 576
  • София
Здравейте момичета, тези от Рамус щяха да ме побъркат вчера. В 11 вечерта ми излезна резултата. Беше им се развалил някакъв апарат. 55.67 е на 7 след трансфер. В сряда ще пусна пак.

# 577
Здравейте момичета, тези от Рамус щяха да ме побъркат вчера. В 11 вечерта ми излезна резултата. Беше им се развалил някакъв апарат. 55.67 е на 7 след трансфер. В сряда ще пусна пак.
За 7 е супер ако нямаш прегнил успех

# 578
  • София
За 7 е супер ако нямаш прегнил успех
.   Имах, но на 17 февруари еднократно 5000. Изчистил се е.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 09:14 от Zenda

# 579
 добре де какво става при мен тогава аз на 10 ден имах едва 9 след три дена стана 43. да вярвам ли на док или не . говорите тук за някакви големи стойности който не знам дали ще ги  стигна въобще.

# 580
Zenda, дано си права, но ми се струва, че за 4 дена може и да има остатък от прегнила.
kiki, важното е, че расте. При теб даже много добре.

# 581
незнам твърде малко ми се вижда другата седмица ще пускам пак дано съм ви догонила. Незнам дали трябва да имаш някакви симптоми ама при мен е нищо. само при допир гърдите. и това е.

# 582
kiki, историята познава всякакви случаи.
Успокой се и каквото има да става ще стане. Никой не може да ни гарантира успеха след трансфер.
Това е риска с ранното тестване, че резултатът е нисък и се тревожим, но лично аз съм решила за себе си, че за предстоящия ми ЗЕТ също ще се тествам на 10-11 ден. През септември бях решила да си чакам 14 ден и когато на 12 ден ми зацапа и имах ужасно силни болки, търпях ненужно, тъй като не смеех да пия нищо. После си бях изкарала акъла, тъй като от клиниката се усъмниха за извънматочна.
В крайна сметка резултатът беше категорично -
Ако знаех щях да си спестя много мъки и тревоги.
Успех на всички.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 09:06 от m-angel

# 583
  • София
Zenda, дано си права, но ми се струва, че за 4 дена може и да има остатък от прегнила.
kiki, важното е, че расте. При теб даже много добре.
. Аз бях допуснала грешка. Прегнила беше на 17 февруари , а не 27.

# 584
Това променя нещата и резултатът ти е категорично положителен. Честито!

Общи условия

Активация на акаунт