Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 43 000
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ходя си на работа и в парка с малката. Продължавам си нормалният начин на живот. От толкова опити разбрах че смисъл от лежане няма! Ако е писано да се хване се хваща! Когато забременях с нея работех от 9 до 18.работа ми е цял ден на крак! Така продължих и да работя до 8 ми месец! А при трансфер лежах по 10 дни всеки път и нищо не ставаше!

# 631
Пропуснах да попитам доктора след трансфер от всички ,,забранени неща,, като кафе,алкохол(визирам една две чаши вино на вечеря),цигари(макар че ги намалих до към 3-4на ден).....всичко рязко ли трябва да се спре или може и да се прегреши?

# 632
Да, аз разбирам, че няма смисъл да лежа. Работата ми е много напрегната и затова предпочетох да стоя вкъщи десетина дни, освен това се страхувам да не се разболея. Казах на доктора, че искам по-малко дни болничен, но не може, даде ми 21 и мъжа ми иска да го спазя.
Пропуснах да попитам доктора след трансфер от всички ,,забранени неща,, като кафе,алкохол(визирам една две чаши вино на вечеря),цигари(макар че ги намалих до към 3-4на ден).....всичко рязко ли трябва да се спре или може и да се прегреши?
Аз лично спрях всичко още при започване на ин витро процедурите. Не съм пушила, но понякога съм пила чаша вино. Най-трудно ми беше с кафето, спрях и него напълно. Моя близка ми беше споделила, че така и не спряла цигарите, дори не ги намалила. Всеки сам решава.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 12:53 от AnMary

# 633
Аз кафе пия цигари също си пуша! Не трябва рязко да се спира защото е стрес за организма! Цигарите постепенно ги спрях и предния път! И моята работа е стресова и динамична. Работя със хора идват много болни с които имам близък контакт. Зъболекар съм! Но този път съм казала че няма да го мисля пък каквото стане!

# 634
Аз след първото инвитро гледах да лежа и да си почивам повече и не се чувствах добре. Беше неуспешен опит. Втория път на другия ден след трансфера си хванах самолета ( живея в чужбина)  и всеки ден си правех разходки поне по 5 км. Чувствах се прекрасно. Вече съм в 10 седмица и продължавам с разходките.

# 635
Аз кафе пия цигари също си пуша! Не трябва рязко да се спира защото е стрес за организма! Цигарите постепенно ги спрях и предния път! И моята работа е стресова и динамична. Работя със хора идват много болни с които имам близък контакт. Зъболекар съм! Но този път съм казала че няма да го мисля пък каквото стане!
Малко извън темата пък и да се посмеете ти као си заболекар не измислиха ли вече упойки и за бременни. Много ме е страх от вас пък днес ме хвана един зъб и май ше трябва да ида.

# 636
Всички упойки без адреналин стават за бременни. Все пак и на бременните им се налага да вадят и правят зъби.

# 637
  • София
Аз кафето не съм го спирала. По едно кафе си пия сутрин от деня на трансфера, та и до ден днешен (вече съм 4ти месец). Но без прекаляване де. Моят ДОК каза, че чаша вино или бира за вечеря също са си ОК, без твърд алкохол и без крайности.

# 638
Момичета, и аз съм в двуседмичния период. Тази сутрин се събудих възбудена, направо ме е срам да си го призная. Явно съм имала розов сън.
Пия по едно кафе на ден, хапвам си всичко, гледам да има протеин. Ходя доста, защото съм в Лондон и разстоянията са големи. Почивах си няколко дни след трансфера, от днес съм пак на работа. Нямам надежди, каквото ще става- да става. Май клоня повече към неуспеха.

# 639
За виното питах изрично - може след трансфер. Вече след положителен тест не знам, по-скоро съм не.
Кафето ми се отщя и грам не ми се пие от пункцията насам. Голям кафеджия съм, направо се притеснявах как ще го намалям. Еми не ми се пие сега, кафемашината ми даже се развали и в друга ситуация това би било голяма драма.

Мен работата не ме притеснява толкова, като работа нали, колкото контакта с хора и риска от вируси. Не че като си вкъщи си застрахован, ама друго е. И друг път съм писала, че на 8ия ден след Т. се юрнах навън по задачи, разболях се и голям страх брах. Така че всеки си преценява, спряво индивидуалното си усещане и принципно всеки си знае организма - аз например много бързо настивам, нещо се бъгнах последно време. Сега си стоя вкъщи и почти съм сигурна, че вече си загубих работата, но здраве да е Grinning

Джулиана, смятам, че розовите сънища са добър знак Grinning Хормоните бушуват, нещо се случва...Мислите за неуспех за забранени  Heart

# 640
"Надявай се на най-доброто и се приготви за най-лошото"- ето това чета много често по английските форуми.

Кийп, тея хормони, уф. Прогестеронът долен!  Аз го тълкувам, че от много многоооо време не съм правила секс... Имам чувството, че от миналия век не сме се "любкали" с ММ и съм станала девица. Рестрикциите нямат край. Преди трасфер, след, по време на процедури, ако изникне някоя инфекцийка, много забрани, много нещо.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 15:49 от Анонимен

# 641
Хахаххаха, и това го има, сексът стана мираж. Но тея розови сънища са голямо мъчение, мен ме беше страх да нееее .. нали се сещаш ... и да вземе да изпадне ембриона Grinning Grinning

Държа де, толкова мъка с това инвитро че за единия кеф няма да прецакваме работата. Иначе ММ се ослушва, ама нека му така - преди като пробвахме естествено и го гонех, бяхме си омръзнали и едвам едвам, айде малко суша сега и после рестарт Grinning

# 642
Няма да изпадне, закачило се е здраво Simple Smile
Разбирам ви момичета и ние голяма пауза ударихме.
Айде да ви дават светлина и за креватната гимнастика, че организма си иска своето Simple Smile

# 643
  • София
Тя матката да не е кофа 🤣

# 644
Здравейте!!! Yum
Днес ми е 9-ти ден след трансфера,преди два дни и аз имах розов сън Sweat Smile . Явно хормоните ни бушуват.Въпроса ми е ако бебчетата са две трябва ли чхг-то да е двойно? Нямам търпение за теста!! Чудя се кога да го направя и дали да е кръвен или обикновен тест. След трансфера си сагам крион два пъти дневно.Той ще повлияе ли на теста? От клиниката ми казаха да си направя тест след 14 дни след трансфера,но не ви казаха да си правя кръвен тест.

Общи условия

Активация на акаунт