Дългото чакане след трансфер - Тема 80

• 42 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
2 забременявания имам с по 2 бебета. Първия път ЧХГ на 14 ден беше 950, втория път - 450. Моя преятелка на 15 ден с ЧХГ 2000 беше бременна с 1 бебе

# 646
  • Тук... някъде
Здравейте!!! Yum
Днес ми е 9-ти ден след трансфера,преди два дни и аз имах розов сън Sweat Smile . Явно хормоните ни бушуват.Въпроса ми е ако бебчетата са две трябва ли чхг-то да е двойно? Нямам търпение за теста!! Чудя се кога да го направя и дали да е кръвен или обикновен тест. След трансфера си сагам крион два пъти дневно.Той ще повлияе ли на теста? От клиниката ми казаха да си направя тест след 14 дни след трансфера,но не ви казаха да си правя кръвен тест.
На мен ми казаха днес кръвен на 9 ден след трансфера, но си зависи от клиниката- в предишната ми бяха казали на 14 ден след трансфер да направя Sure check. Може би ще трябва да ги попиташ.
Аз все още нямам розови сънища, но пък ми е едва ден 1 след трансфер 😄
Подрусах се днес 400 км, дано не съм попречила на имплантацията ...

# 647
Здраввйте, момичета. Влизам да се оплача. Днес си се събудих със 100% пмс симптоми. Подуто лице, главоболие, болки в яйчниците (не са спирали от 3 ден), лошо ми е много. Датата за М ми е 8-9, а тест на 10, но изпитвам страх, ме може да не закарам до 10-ти. Не ми издържа нервната система вече, днес съм 8-ми ден. Кажете ми, моля, кога най-рано мога да тествам?  Пиклив? 5 дневен ембрион, слагаха ми таймираща инжекция за ову-то, трансфер на естествен цикъл. Инжекцията ми я сложиха на 21.02. Искам да си изчакам до датата, но с тези симптоми ми иде да се гръмна.

# 648
Аз бих пуснала кървен

# 649
Кога? В Англия съм и е сложно. Кога най-рано за уринарен?

# 650
  • София
би трябвало и пиклив да покаже на 8 ден на 5 дневен.

# 651
Здравейте. В подготовка съм за ЗЕТ на естествен цикъл, която включва само кринон гел от 03.03 по веднъж на ден.
От 6-7 ден на този цикъл започнах да си меря и БТ. Възможно ли е от кринона да поддържам по-висока температура?

# 652
Джули, моята клиника ме предупреди, че замразените Е са малко по-бавни и "забавени"с имплантацията, и да не бързам с уринарния тест, за да не се разочаровам предварително и напразно. Аз почнах разбира се пак от 8и ден, и след всеки уринарен тест си изплаквах очите. Викаха ме на 10 ден на кръвен, веднага след теста за съжаление дойде М.
M-Angel, много е вероятно от кринона да вдигаш базалната Т, при мен всички прогестеронови действат така, и след нормална О е същото, и вече в месеците с процедури не меря.

# 653
И аз така реших, но исках да съм спокойна, че ще имам О и фоликулите ще се пукнат. Явна ще трябва да си кротувам до 09.03.
Благодаря, Марго.

# 654
И аз бях така след ин витро по дълъг протокол. Първият цикъл дойде, след него чаках 70дни някъде. Пих и нещо, ама забравих какво. Едното беше дуфастон със сигурност, който ненавиждам. Мазало е с тия хормони. Аз се оправих с повече спорт, сок от целина на гладно и фреш от ябълки, морков и малко червеи цвекло. Топли вълни нямах, но сърцебиене и други подобни. А никога не съм имала подобни проблем. Даже се притесних. Тря да взема да прочета книгата на Лидия Ковачева за гладолечение, от много време ми се иска да го направя, но не успявам за момента.
Dia, на теб биха ли ти блокираща инжекция при дългия протокол?
Аз бях с такава, понеже съм по донорска програма. Първия цикъл ми дойде 4 дни след спиране на инжекциите и лекарствата. А следващия още го няма. Закъснява ми вече с 8 дни. Коремът ми е отекъл. Потя се много, направо горещи вълни през деня, а вечер се будя по никое време. Ама, че неприятно. Не ми се беше случвало така при предишните опити с мои Я, но аз винаги бях по къс протокол тогава.
Друго, което съм развила, е лумбална спондилоза, ама то май от доста време се обажда. И сега отново съм на инжекции заради този проблем. Красота отвсякъде...

# 655
  • София
Здравейте, аз съм втори ден след ЗЕТ на 2 тридневни ембриона. Това ми е втори опит.
Искам да Ви питам дали има някой с астма. Възможно ли е от лекарствата, добавките, които приемам да се влоша? Откакто съм стартирала инвитро процедурата едва дишам и става все по - зле. Не знам дали мога да издържа още една стимулация....

# 656
Здравейте момичета. Ами днес пуснах кръвен.  9-ти ден след трансфер на един 5 дневен. Резултат 9.18 mIU/ml 🤔

# 657
ако нямаш овитрел или прегнил давай пак след два дни и аз бях с толкова нисък че моя беше на 10 ден 8,69. стискам палци

# 658
Kiki_riki, когато ми излезе резултатът, първо за теб се сетих. Ще пусна пак в понеделник. Дано да е ок

# 659
Здравейте момичета, да се разпиша и аз в тази тема. Вчера ми беше трансфера на 3 5дневни ембриони. Засега се чувствам добре. Посъветваха ме да си почивам повече, да лежа, разходки не много натоварващи и по-кратки. Не знам как ще устискам, по принцип съм много активен човек, но ще изтрая някак. Взела съм болничен поне до теста. Така че сега остава само да се надявам че поне една от 3те снежинки ще бъде на късмет.
Да ви попитам също, тъй като съм с алергия към прах и принципно ходя на солна стая и доста ми помага, не е противопоказна за бременни, дали ще е проблем да ходя в момента? Питах доктора, но не беше запознат и не успя да ми даде конкретен отговор.
Желая успех на всички и нека март месец ни бъде на късмет😊

Общи условия

Активация на акаунт