Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 51

• 40 844
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря, Змия!

# 541
  • София
Здравейте момичета,
дали случайно тези дни някой не освобождава час при Карагьозов?
Свекърва ми, която онзи ден направи 72 год е имала зацапване, малко е било, но на нейната възраст е необичайно, много сме притеснени, искаме спешно да я прегледат!

# 542
Розова магнолия, точно преди 20 минути имаше час за утре при карагьозов. Следете активно. Надявам се, че не е нещо сериозно. Ако искате звъннете във вита и обяснете за какво става въпрос, може да ви дадат по скорошен час.

# 543
Изпуснала съм го:(

# 544
  • София
Розова магнолия, точно преди 20 минути имаше час за утре при карагьозов. Следете активно. Надявам се, че не е нещо сериозно. Ако искате звъннете във вита и обяснете за какво става въпрос, може да ви дадат по скорошен час.

В супер док ли да гледам?

# 545
Розова магнолия
Да, ето и линк. Ако видя скорошен час ще ви сигнализирам
https://superdoc.bg/lekar/d-r-ilia-karagyozov-dm-6109

# 546
Привет отново и от мен,
днес преминах през второ мнение в Онкологията, д-р Чакалова. Каза ми, че ми препоръчва бримково изрязване.
Имам записан час на 01.06 при д-р Карагьозов, предполагам и той ще ми каже същото.
Къде е най-добре да си направя манипулацията? Има ли значение, какво бихте ме посъветвали?

# 547
Привет отново и от мен,
днес преминах през второ мнение в Онкологията, д-р Чакалова. Каза ми, че ми препоръчва бримково изрязване.
Имам записан час на 01.06 при д-р Карагьозов, предполагам и той ще ми каже същото.
Къде е най-добре да си направя манипулацията? Има ли значение, какво бихте ме посъветвали?
При Карагьозов.
Аз имам една конизация в онкологията и една при него. В онкологията ме сложиха под пълна упойка напълно излишно и не отрязаха всичко. Затова трябваше да повтарям. Никога повече там.

# 548
Проф. Чакалова е много добър хирург.

# 549
  • София
Аз нямам впечатление за нито един от 2мата, но да кажа, че на мен всички манипулации са ми правени със венозна упойка - тоест заспиваш за 20 мин, а не местна и за мен е много по-щадящо психиката и организма.

# 550
Мога да освободя Час за 15.20  за днес за др. Карагьозов ,някой иска ли го? Simple Smile

# 551
  • София
Здравейте момичета,
Както писах вече в темата ми предстоят колпоскопия и евентуална биопсия. Днес, поради съмнение за алергия, УНГ ми предписа 2 листа с лекарства: Zyrtec D, Avamis, Tetrisal и някакви правени капки с няколко съставки (разчитам само алергозан и ксилометазолин). Някои от препаратите са на основата на кортикостероиди, за други в листовката пише, че могат да предизвикат нарушения в цикъла... Според вас проблем ли ще е приема на горепосочените медикаменти за предстоящите изследвания при АГ?

# 552
Аз искам да попитам колко най-често в годината може да се прави цитонамазка? Направих преди 2 седмици, искам да отида на второ мнение и се чудих ще могат ли пак да ми вземат проба?

# 553
уеив, доколкото знам минималния срок между две цитонамазки е един месец. В противен случай, резултатът няма да бъде точен (информативен). Ако имаш съмнение, че не си категоризирана правилно може да си вземеш стъклата и да ги дадеш за втори анализ Simple Smile

tremble87 предполагам проблем би имало ако някой от посочените медикаменти скъси цикъла ви и той съвпадне с деня на плануваните изследвания.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 15:52 от lola92

# 554
  • София
уейв, по-малко от 3 месеца между цитонамазки не е добра идея, може да покаже и занижен резултат.

tremble87, не, не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт