Преди и след (home makeovers) - 2

• 114 185
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Еnchantress нещо като Дисктретен мъх се е получило

# 616
  • Варна
Еnchantress нещо като Дисктретен мъх се е получило

Обожавам този цвят. Действа ми като валериан Simple Smile) sage green във всичките му нюанси.
Други зелени и особено лайм ме депресират. Добре е станала спалнята. Hands Plus1

# 617
Как точно се казва този цвят? Много е хубав.

# 618
# 619
  • София
Цвета си е наистина "мъгла над Темза" Grinning ... Аз бих предпочела селадон, доста по-свежо ще стои ако се комбинира с интериор и аксесоари.. този е модерен , но стои увехнал и минорен някак
Обожавам зелени, но свежи , също цвят лайм

# 620
Страхотно изглеждат!!!!
А фугите черни ли са или още не са направени?
Не, не са черни разбира се. За момента това е гледката. Скоро като купим шкафовете официално мога да ви покажа "ПРЕДИ и СЛЕД".🤗

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 17:49 от Анонимен

# 621
Хубаво се получава.  Ще  покажеш и като довършите, нали?
Само махни лепенката от дограмата, че скоро няма да има отлепяне.

# 622
  • София
......
Преди:
Скрит текст:
След:
Скрит текст:

.......

Аз да запитам от къде е мивката? Май е от IKEA? Че май само на техните мивки стават техните закачалки Grinning

# 623
Тези закачалки стават и на врати - интериорни и на шкафове. Мивките са доста различни като форми и размери, там трябва да се пробва.

# 624
  • Варна
Тези закачалки стават и на врати - интериорни и на шкафове. Мивките са доста различни като форми и размери, там трябва да се пробва.

Мисля, че са си в комплект.
Скрит текст:

# 625
Тя потребителката на въпросната мивка не беше ли споделила, че се задържа вода отзад в тези вдлъбнатини, съответно трябва често да се подсушава?

# 626
  • Варна
Напълно е възможно, аз по повод закачалките.

Много ги харесвам тези им мивки, но сега малко се замислям.

# 627
  • Варна
Точно така Мандаринке беше писала съфорумката.

# 628
Здравейте, имам нужда от помощ при избор на цветове за този огромен коридор 6 м дълъг и 2 широк.
Скрит текст:

Вратите ще са бели. Прозорецът е южен.
 Стаите за сметка на коридора са 3 на 3, така че в него ще има бели гардероби и шкафове. Решили сме да сложим светъл гранитогрес, който имитира дървесна шарка, стените мислех да са сиви но след като ремонта се удължи доста ми писна да гледам сивата шпакловка и мисля за нещо по свежо. Зелените нюанси ми харесват на картинка, но преди време моят боядиса кухнята в резеда(или някакво студено зелено) и направо се побърках..., като вляза в стаята много ме подтискаше този цвят.
Гледах и сиво-бежов цвят, нещо такова:
https://www.pinterest.com/pin/54817320439181355/

# 629
Някое топло бежово, примерно.
Скрит текст:
Лично аз харесвам комбинацията бели стени с бежови врати, ако решите да смените малко концепцията.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт