Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 43 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Въпросите излизат един след друг. Вие с какви мазила мазахте белезите? И от кой ден?
На мен доктора ми изписа контратубекс,невен.
Аз съм си направила мас с невен и отделно съм си закупила Мадекасол.

# 106
  • Бургас
За шофирането нито с ръчни нито с автоматика имах проблем, редовно започнах да карам след 5ти ден.
Проблем имах с едната въпреки че е автоматик но е ниска и спортна и се усеща всяка цепнатина.
Повече ме затрудняваше по-голямата, че е с тежки врати и не толкова при отваряне, а при затваряне....
 Мазането с келокод и невена, пробвах медикасол, но е по кремообразен и много бързо попива, а аз съм почти непрекъснато в движение и не мога да мажа през един час...

# 107
Аз искам да ви попитам? За лазер под мишниците? Някоя ходила ли е ? Има ли някакъв проблем заради имплантите?
Ходих на лазерна епилация на мишниците след операцията,няма проблем. Само това с което маркират бенките преди процедура е добре да се мине и върху белегчетата от дренажите ако имаш

# 108
Извинявайте, има ли тук дами оперирани от д-р Мартин Генов?Много ми харесват снимките в Инстаграм, но не намирам много отзиви.

# 109
Здравейте, предстои ми операция следващата седмица при д-р Пеев в Болница Вита. Има ли някой, който може да сподели мнение за него?
Предлага ми да сложим среден профил с импланти Политех 425 или 445 куб анагомични. Вследствие на рязко отстлабване бюста ми направо изчезна...

И още нещо искам да попитам - много ли боли след операцията?

Благодаря Ви!

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 17:10 от dessy_grig

# 110
  • София
За мазане на белезите доктора ми изписа крем с Невен, с който мажех след като ми махна конците.С него мазах докато ми паднаха коричките, след което с Кело Кот за белези. Много е добър, на силиконова основа и има много добри резултати  от него. До третия месец ми каза че мога да го мажа. Медикасол имам също, но не върши работа.

# 111
  • Бургас
Аз пък само с Мадекасол съм мазала след падането на коричките и съм супер доволна. Белезите са видими само след продължително вглеждане.

# 112
Здравейте, предстои ми операция следващата седмица при д-р Пеев в Болница Вита. Има ли някой, който може да сподели мнение за него?
Предлага ми да сложим среден профил с импланти Политех 425 или 445 куб анагомични. Вследствие на рязко отстлабване бюста ми направо изчезна...

И още нещо искам да попитам - много ли боли след операцията?

Благодаря Ви!

За доктор Пеев не мога да кажа нищо. Колкото до болката всичко е индивидуално.

# 113
1.Подуване на корема нямах всичко изсмукаха с дренажите на които аз много държах.
2. Ходих след процедурата на лазерна епилация няма проблем стига да можеш да си вдигнеш ръката.
3. Шофирах от 4-ти ден но ми беше кофти защото трябваше да карам много бавно и много бавно завивах и всички ме благославяха че се движа като бабичка.
4. Вече казах д какво съм се мазала сега се мажа с контратубекс но ще си взема кело код а относно лазера се отказах като видях на моята приятелка белезите не си личат няма смисъл да ходя излишни средства поне според мен.
5. Имам разширени вени на краката споделих с доктора и той каза че ще ми обуят ластични чорапи но в болницата бяха забравили да купят и когато легнах на операционната маса все още нямах чорапи когато се събудих нещо много ми стягаше на краката като се отвих те ми обули чорапите и доктора ми каза да ги нося 3-4 дена като се прибера и ми излиза освен Антиб. Болкоуспокояващите и Вит С и едно за разреждане на кръвта но го забравих как се казва него го пих 10дена заради вените.
Възстановяването след операцията при мен беше много леко но много ми падна имунната система и малко да ме лъхне ветрец и съм на лекарства пия и витамини след операцията.Относно втвърдяването на гърдите от студа и аз го имах но минава

# 114
За сутиените след операцията.Година и малко,все още ми е най-удобния.Спя с него и почти не го усещам.Пера и суша,не мисля,че се разтяга.Ластика на подгръдната си стои стегнат по мен,но отстрани и по средата отзява.Според мен е,защото гърдите се смаляват,когато спаднат отоците
Аз болки нямах толкова,колкото подуването на корема,въпреки дренажите,ме мъчеше много.Не можех да си закопчея панталоните Simple Smile

# 115
  • София
Момичета, има ли някоя от вас с Ментор, кръгли, висок профил? Моля за снимка! Може с бански, бельо. Искам да видя как стои високият профил.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 20:00 от inrad

# 116
Момичета, има ли някоя от вас с Ментор, кръгли, висок профил? Моля за снимка! Може с бански, бельо. Искам да видя как стои високият профил.
То зависи и кубика колко е .Аз съм с кръгли ама среден профил.

# 117
Задължително ли има дренаж?

# 118
  • София
То зависи и кубика колко е .Аз съм с кръгли ама среден профил.
Около 450 кубика.

# 119
Задължително ли има дренаж?

При мен,докторът ми беше сложил. За другите лекари незнам дали слагат.

Общи условия

Активация на акаунт