Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 44 945
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Няма да са ти големи. Действай.

# 136
Записвам се при вас с час за операция през Април при др Стоянов. На 20тина имах проблем с жлезите и незатворени каналчета около зърното, които в ендокринологията искаха да оперират с ‘козметичен’ шев, в Англия се подложих на неуспешна интервенция, която заради липса на дренажи доведе до зверска инфекция, а др Стоянов излекува за 1 месец с мазила, след което затвори с лазер. Още тогава се консултирах с него за мамопластика, от която ме отказа с довода, че не съм раждала и завършила развитието си и ме посъветва, че такова решение на крехка възраст няма да ми повлияе добре емоционално. 13+ години по-късно, изобщо не мисля да се доверя на друг хирург. Ще кача снимки след операцията, надявам се на естествен резултат с нулев старт, natrelle style анатомични импланти.

# 137
Няма да са ти големи. Действай.
Благодаря за подкрепата Simple Smile

# 138
  • София
Записвам се при вас с час за операция през Април при др Стоянов. На 20тина имах проблем с жлезите и незатворени каналчета около зърното, които в ендокринологията искаха да оперират с ‘козметичен’ шев, в Англия се подложих на неуспешна интервенция, която заради липса на дренажи доведе до зверска инфекция, а др Стоянов излекува за 1 месец с мазила, след което затвори с лазер. Още тогава се консултирах с него за мамопластика, от която ме отказа с довода, че не съм раждала и завършила развитието си и ме посъветва, че такова решение на крехка възраст няма да ми повлияе добре емоционално. 13+ години по-късно, изобщо не мисля да се доверя на друг хирург. Ще кача снимки след операцията, надявам се на естествен резултат с нулев старт, natrelle style анатомични импланти.
Успех ти желая. Аз съм един месец преди теб при доктор Стоянов.

# 139
  • София

Доктора ми каза, че имам около 150-200cc мой Simple Smile много се притеснявам да не ми изглеждат големи
Според мен ще са ти добре. Важното е да не ни малеят след операцията.

# 140

Доктора ми каза, че имам около 150-200cc мой Simple Smile много се притеснявам да не ми изглеждат големи
Според мен ще са ти добре. Важното е да не ни малеят след операцията.
Ти колко cc  си избрала? Също така ми се върти в главата въпрос, тъй като аз по време на прегледа си глътнах граматиката буквално, а сега все повече въпроси ми се въртят в главата и се ядосвам защо не съм ги задала. Може ли да ми отговори който е запознат каква е разликата между двата кръгли импланта, доктора ми показа два вида единият изцяло кръгъл и напълнен и друг, който в единия край е леко вдлъбнат и двата се водят кръгли импланти.

# 141
  • София
Отвори някой сайт за импланти. Там има диаметър, проекция, кубици... Профил е там където е издут импланта. Не знам дали пиша разбираемо, но трябва ровене и четене, за да се придобие представа.
При мен има 30сс.разлика между двата импланта,също така са с различен профил. Това идва от разликата в гърдите.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 15:55 от bubanka

# 142
  • Бургас
NiaV, inrad Успех и на двете Ви, ще чакаме да се радваме заедно с Вас, на новите придобивки Simple Smile
Memili13 няма да са ти големи, красиви пълни гърди ще станат, успех и на теб Simple Smile

Memili13 ако имаш много въпроси, просто си ги запиши, обади се на лекаря и ако трябва направи още една консултация, никой не би трябвало да ти откаже, важно е да си изасниш нещата, може да платиш една консултация допълнително, но е важно да си уверена и спокойна.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 11:35 от DolliGi

# 143
  • София
NiaV, inrad Успех и на двете Ви, ще чакаме да се радваме заедно с Вас, на новите придобивки Simple Smile
Memili13 няма да са ти големи, красиви пълни гърди ще станат, успех и на теб Simple Smile

Memili13 ако имаш много въпроси, просто си ги запиши, обади се на лекаря и ако трябва направи още една консултация, никой не би трябвало да ти откаже, важно е да си изасниш нещата, може да платиш една консултация допълнително, но е важно да си уверена и спокойна.
Благодаря ти Simple Smile
Аз постъпих по същият начин. Лекаря ми предложи, аз в онзи момент не разбирах много и сега преди самата операция ще имам още една консултация.

# 144
Аз искам да попитам тези,които са с кръгли гладки импланти Ментор дали усещат ,,набръчкване,, на имплантите и изобщо имат ли някакви проблеми? Питам защото съм се ориентирала към този вид и марка, а в същото време при тях вероятността за КК е по-голяма.

# 145
Аз искам да попитам тези,които са с кръгли гладки импланти Ментор дали усещат ,,набръчкване,, на имплантите и изобщо имат ли някакви проблеми? Питам защото съм се ориентирала към този вид и марка, а в същото време при тях вероятността за КК е по-голяма.
Точно с такива съм. Засега нямам никакви проблеми

# 146
Здравейте, да се запиша и аз в новата тема Simple Smile . Операцията ми е на 12.02.2020, избрах анатомични Ментор 555 кк, висок профил, при д-р. Георгиев.
Чудя се къде да направя изследванията, не разполагам с много свободно време, та ми се иска да е на едно място всичко...можете ли да ме посъветвате къде може да стане това. Кръв и урина ще са в Бодимед...

# 147

Това с КК при гладки е много преувеличено . Реално процентно вероятността не е много повече от тази при текстурирани . Но риплинга , ако има предпоставка за него ще е по- изразен . И все пак в Щатите слагат почти и единствено гладки и кръгли и преди всичко са по- безопасни .

# 148
  • София
Здравейте, да се запиша и аз в новата тема Simple Smile . Операцията ми е на 12.02.2020, избрах анатомични Ментор 555 кк, висок профил, при д-р. Георгиев.
Чудя се къде да направя изследванията, не разполагам с много свободно време, та ми се иска да е на едно място всичко...можете ли да ме посъветвате къде може да стане това. Кръв и урина ще са в Бодимед...
Идващата седмица и аз ще ходя да подготвя всички изследвания. Смятам да отида в 25 ДКЦ в Младост . Една позната е направила прегледите там преди години. Ще звънна в понеделник да проверя и запазя час, ако е удобно.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 10:22 от inrad

# 149
Идващата седмица и аз ще ходя да подготвя всички изследвания. Смятам да отида в 25 ДКЦ в Младост . Една позната е направила прегледите там преди години. Ще звънна в понеделник да проверя и запазя час, ако е удобно.
Току що им звъннах, понеже работя в Младост и ми е доста удобно като местоположение. Казаха ми, че не е необходим час, отиваш и ти правят всички изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт