Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 43 079
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Въпрос към оперираните от др.Стоянов:
Колко дни преди операцията изпратихте изследванията в клиниката?

Една седмица преди операцията ги изпратих.

# 331
Да, усвисва. Като нормална гърда. До колко ще увисне си зависи от кожата. Както и за имплантите казват, че бюста усвисва. С една дума всичко усвисва в даден момент.
. При една консултация бях за имплант но доктора ми предложи повдигане и поставяне на По 2 мрежи на гърда да отбележа че неискам голям бюст само повдигнат 🤔 затова се замислих и реших да по разпитвам

# 332
Ох, хич не искам да увисват и увеличените гърди с импланти след време.
След какъв период се забелязва това?

# 333
При всеки е индивуално. Моя като го питах беше категоричен все едно е безвъзвратно. Няма значение подмускулно или над са поставени. Като остаряваме структурата  се променя, кг също нормално е да има изменения и там Simple Smile

# 334
Въпрос... има ли някой подложил се на операция, който е с диагноза дискова херния. Аз имам такава, на дискове, които са към седалището, но все пак си е заболяване, дали ще е проблем? Забравих да питам на първата консултация, но на следващите ще питам вече.

# 335
  • София
Според мен няма никаква връзка, но все пак го сподели следващия път.

Mims, благодаря за уточненията, беше ми полезно!

Момичета, искам да ви питам доктор Хатър имате ли представа освен в Уни Хоспитал в Панагюрище, оперира ли и другаде? Благодаря!

# 336
Пловдив и Пазарджик!
Мисля че Кристалин се оперира при нея , може да сподели повече инфо за това къде е била операцията .

# 337
Аз рабрах, че оперира и в Пловдив, в Тримонциум

# 338
  • Plovdiv
В болница Тримонциум се оперирах аз да

# 339
  • София

Благодаря ти, Кристалин Blush Предполагам, че цените са еднакви и на двете места? А би ли ми казала колко напред дава час за операция след консултацията?

# 340
Може ли малки повече инфо, ако ти се споделя

# 341
  • Plovdiv

Благодаря ти, Кристалин Blush Предполагам, че цените са еднакви и на двете места? А би ли ми казала колко напред дава час за операция след консултацията?
Не мога да отговоря но предполагам, че до 2 седмици ще те вмести. Аз исках да ме оперира началото на януари а ходих при нея началото на октомври. Обади й се, готина е Wink
Елл1 какво точно те интересува ? Ако искаш ми пиши на лично да не спамим тук.  Сестрите са много мили, всичко се случва супер бързо, болницата е много чиста. Сложиха ми седатив във абоката уж да не се изплаша от операционната и на секундата усетих как ме отряза и сестрата вика Айде по бързичко че ще заспиш 😂😂😂 иначе от резултата съм супер доволна.

# 342
Да, усвисва. Като нормална гърда. До колко ще увисне си зависи от кожата. Както и за имплантите казват, че бюста усвисва. С една дума всичко усвисва в даден момент.
. При една консултация бях за имплант но доктора ми предложи повдигане и поставяне на По 2 мрежи на гърда да отбележа че неискам голям бюст само повдигнат 🤔 затова се замислих и реших да по разпитвам
Може ли да споделиш с кой лекар се консултира за повдигането, защото и аз се интересувам от такава корекция. Преди години правих 2 консултации, единият лекар каза само повдигане, другият -малък имплант и след 6 месеца повдигане. Сега си решавам други здравословни проблеми, но искам да посновя консултациите за повдигането в скоро време. Аз  нося 75 Д чашка,но имам усещането,че доста ще се смалят след това.

# 343
  • София
Cristaline,  много ти благодаря! Истината е, че толкова много ми харесаха гърдите ти (как звучи само Grinning), освен това имаме супер сходен начален старт, та обмислям, ако не  остана доволна от операцията, която Молов ще ми направи на 27ми (абдоминопластика), за гърди да отида при Хатър. Писах и на вайбър, беше много мила наистина, каза, че трябва да мине 1 месец от първата операция и мога да отида за консултация.

# 344
  • Parsberg
Здравейте, да попитам някоя имала ли е бенка на гърдите и дали би имало проблем, защото все пак се разтяга кожата там. Говоря за голяма бенка.

Общи условия

Активация на акаунт