Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 43 079
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
Не мога да разбера аз съм почти нулев старт и д 375цц съм чашка D с под гръдна 76см гръдна 80см

# 316
  • София
Не мога да разбера аз съм почти нулев старт и д 375цц съм чашка D с под гръдна 76см гръдна 80см
Зависи и от диаметъра на импланта. До колко е разлят.

# 317
Здравейте, от няколко месеца ви следя редовно, но изчаквах да мине и моята консултация, за да се включа в темата! Резултатът от прегледа беше на ръст 172см. 50кг., подгръдна 66см., нулев старт и разлика в гърдите докторът предложи 325cc дясна и 350cc лява гърда (профил- среден плюс) кръгли Ментор. Ще помоля дамите с подобен размер да ми изпратят снимки на лично, тъй като се чудя не са ли малко за моите размери?

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 13:49 от anelle_

# 318
  • София

Мимс, изивнявай за глупавия въпрос, но 76 на 80 са ти началните мерки, нали? Би ли ми припомни какви импланти имаше ти като форма и профил? Ти при др Стоянов ли беше?

Момичета, нали профила всъщност означава изпъкналост?

# 319
При подгръдна 75 чашка Д е по малка отколкото при подгръдна 80..  Затова някои с подгръдна 75 са чашка Д, но ако подгръдната е 80, чашката ще е С

# 320
Здравейте, момичета! Изчетох всички теми назад с голям интерес, тъй като имам голямо желание да се подложа на въпросната интервенция. Миналата седмица бях и на първата си консултация при д-р Асенов в Торакс, гр. Пловдив. За съжаление обаче вместо да ми се изясни картинката за мен самата, още повече се обърках. Докторът изглежда съвестен и разбран, но едно нещо по време на консултацията ме озадачи: след известни измервания, същият каза, че ще ми сложи 300-350 сс, кръгли, Мотива. Като имам 2 към 3 степен птоза ( раждала и кърмила съм) и съответно ще изреже кожа чрез разрез котва. Аз обаче искам ако има вариант да се размина без този тип разрез, заради белезите, освен това, аз съм доста по-едра от всички тук (175см, 60 кг) и го попитах няма ли да се губят тези импланти на моето тяло, все пак такива слагат на по-дребни жени. Тогава той каза, че можело и над 500, но със съгласие от моя страна, ако се налага да изрязва кожа по време на операцията. Та много въпросителни ми изникнаха, относно размери, разрези и какво ли още не.
Иначе в неделя имам час посред нощите 😁 за консултация при д-р Молов. Ще видя и той какво ще каже ама хич не ми се ходи на операция в друг град, по удобно ще ми е тук в Пловдив, ама в краен случай ще се пътува.
Извинавам се за дългия пост, но това е само 1/100 от това, което ме вълнува покрай това ми начинание. Приемам отговори, въпроси и критики всякакви...😊

# 321
Здравейте, момичета! Изчетох всички теми назад с голям интерес, тъй като имам голямо желание да се подложа на въпросната интервенция. Миналата седмица бях и на първата си консултация при д-р Асенов в Торакс, гр. Пловдив. За съжаление обаче вместо да ми се изясни картинката за мен самата, още повече се обърках. Докторът изглежда съвестен и разбран, но едно нещо по време на консултацията ме озадачи: след известни измервания, същият каза, че ще ми сложи 300-350 сс, кръгли, Мотива. Като имам 2 към 3 степен птоза ( раждала и кърмила съм) и съответно ще изреже кожа чрез разрез котва. Аз обаче искам ако има вариант да се размина без този тип разрез, заради белезите, освен това, аз съм доста по-едра от всички тук (175см, 60 кг) и го попитах няма ли да се губят тези импланти на моето тяло, все пак такива слагат на по-дребни жени. Тогава той каза, че можело и над 500, но със съгласие от моя страна, ако се налага да изрязва кожа по време на операцията. Та много въпросителни ми изникнаха, относно размери, разрези и какво ли още не.
Иначе в неделя имам час посред нощите 😁 за консултация при д-р Молов. Ще видя и той какво ще каже ама хич не ми се ходи на операция в друг град, по удобно ще ми е тук в Пловдив, ама в краен случай ще се пътува.
Извинавам се за дългия пост, но това е само 1/100 от това, което ме вълнува покрай това ми начинание. Приемам отговори, въпроси и критики всякакви...😊

Той и Молов не оперира в Пловдив,само консултации има там

# 322

Мимс, изивнявай за глупавия въпрос, но 76 на 80 са ти началните мерки, нали? Би ли ми припомни какви импланти имаше ти като форма и профил? Ти при др Стоянов ли беше?

Момичета, нали профила всъщност означава изпъкналост?
375 СС кръгли среден профил Ментор оперирах се при Моллов . Да профила е изпъкналостта на импланта а нисък среден и висок е къде му е най-изпъкналата част. Незнам за тези сутиени но аз най-добре се чувствам в 80Д имам и С но направо ще го пръсна.

# 323
Точно това казах, но Асенов да. Ще съм благодарна на момичета, които си споделят снимките на лични, коити са били с моя проблем, всяко инфо ми е ценно
Имам предвид повдигане + импланти

# 324

Не съм много наясно с изрязването на кожата но тук има момичета с обиране през ареолата и доста по невидими били белезите. Може да го питаш за този вариант.

# 325
  • Plovdiv
Точно това казах, но Асенов да. Ще съм благодарна на момичета, които си споделят снимките на лични, коити са били с моя проблем, всяко инфо ми е ценно
Здравей, отиди на още една две консултации и тогава решавай. При голяма степен птоза нещата не се получават с роундблок Simple Smile тоест ако и другите ти кажат, че трябва котва значи трябва и не се терзай, ме е толкова страшна.

# 326
  • София
Въпрос към оперираните от др.Стоянов:
Колко дни преди операцията изпратихте изследванията в клиниката?

# 327
  • София
Въпрос към оперираните от др.Стоянов:
Колко дни преди операцията изпратихте изследванията в клиниката?
Моите ги поискаха 25 дни преди това,но мисля може и по-късно.

# 328
Здравейте , имам въпрос незнам дали е за тази тема. Та въпроса ми е за тези момичета които имат само повдигане без имплант кой доктор ще  ми препоръчате за консултация искам и такава да направя. Имам увисване 2 степен точни размери незнам, но нося сутиен 75/80 С интересуваме дали като се повдигне след време не увисва пак и малее ли размера след такава операция🤔 благодаря предварително .

# 329
Да, усвисва. Като нормална гърда. До колко ще увисне си зависи от кожата. Както и за имплантите казват, че бюста усвисва. С една дума всичко усвисва в даден момент.

Общи условия

Активация на акаунт