Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 8

• 42 979
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Тоя има и по-хубави, намерете го в инста Simple Smile и аз стм запазила 2 броя хаха

# 511
Обикновено под снимката пишат кубици и марка. Погледни...

# 512
И моята консултация мина. Д-р Стоянов е много възпитан, спокоен и мил човек.  Избрах си импланти Мотива и се насочихме  към 475 ergonomix corsе. Ако има момиче с такива много бих се радвала да видя снимка, може и на лични.

# 513
И моята консултация мина. Д-р Стоянов е много възпитан, спокоен и мил човек.  Избрах си импланти Мотива и се насочихме  към 475 ergonomix corsе. Ако има момиче с такива много бих се радвала да видя снимка, може и на лични.
Би ли споделила с какви мерки си, какъв старт имаш Simple Smile аз мисля, че и за мен биха били подходящи, скоро ще видим с доктора какво ще се разберем

# 514
Би ли споделила с какви мерки си, какъв старт имаш Simple Smile аз мисля, че и за мен биха били подходящи, скоро ще видим с доктора какво ще се разберем

173см, 55кг вече, нулев старт. Имам две деца.

# 515
antoanetastat Благодаря, аз имам едно дете, кърмено, мислех, че имам нулев старт, ама явно не е съвсем така, щом ще се наложи повдигане с раунд блок, 178см, 65кг, 80см подгръдна, и определено клоня към Мотива Ергономикс поне 450 кубика Simple Smile чакам с нетърпение да видя дали ще стане. Твоята операция насрочихте ли я? Моята живот и здраве ще е на 25.03.

За снимката по-горе на др Милошек, той е в Сидни, а те там използват последните години много Мотива и след това Ментор. Още като погледнах снимката ми заприличаха на Мотива ергономикс, поне така ми се струва от многото снимки изгледани из сайтовете.

# 516
Моята ще е април. Щом ще имаш раунд блок моето  мнение на лаик е, че не си нулев старт.

# 517
  • София
Моята ще е април. Щом ще имаш раунд блок моето  мнение на лаик е, че не си нулев старт.

Аз и за теб мисля, че не си с нулев, Стоянов ли ти каза,че си или ти така се оценяваш? Защото според също моето лаическо мнение, тук доста момичета казват, че са нулев старт , а не е така и по този начин стават недоразумения.

# 518
Той ми каза.

# 519
Обикновено под снимката пишат кубици и марка. Погледни...

За съжаление не пише ☺

# 520
Питайте в коментар, едва ли ще крие.

# 521
Здравейте отново от мен момичета, проведох три консултации с трима лекари и всички ми казаха едно и също... 300-350 сс с разрез тип котва или 500-550 сс с раундблок... някой изправял ли се е пред подобен избор и какво се е случило, ще се радвам да сподели

# 522
  • Бургас
Момичета, извинявам се за оффтопика, но споделям с вас, защото в темата за филърите така и не успях да се вградя. Утре е абдоминопластиката ми при д-р Моллов. Пред това ще направим консултацията за бюста, защото няма време кога иначе, така че живи и здрави ще се включа с инфо скоро!

Имам огромна молба към пациентките на Молов
Скрит текст:
Нещо много съм с е спекла за утре, може би е нормално притесненеие преди операция, ще съм ви много благодарна да кажете как се държи той, как са анестезиолозите (Св. Панталеймон) , обезболяват ли достатъчно ? Благодаря ви много!

За екипа в Св. Пантелеймон не мога да кажа, но за доктор Молов имам разказ на моя приятелка.  Сподели, че всячески се стреми да разсее напрежението, с шеги и въпроси. С приятелско и дружелюбно отношение... Тъй като приятелката ми е инструктор, са правили дори лицеви опори пред операционната . Много успех утре и дано се тревожиш по малко.

# 523
Здравейте, мина и моята консултация при д-р Молов и съм наистина очарована. Само като се сетя за това жалко подобия на консултация от клиника Естетика и тръпки ме побиват, че щах да им се доверя. Толкова подробно ми разказа всичко д-ра, обясни ми как ще ми снеме мярка по какви показатели се изчислява кой импланти са най-подходящи за мен и защо точно тези. Стигнахме до максимум 330 сс. анатомични, Ментор. Аз съм 160, 50 кг. старта не е много добър, но той каза, че си иам хубав мускул и няма да се налага да ми се добавя някаква мрежа. Абе много ми хареса, прицизен, детайлен и доста човечен. Това което ме притеснява е, че ми каза, че анатомичните са малко по-твърди, та въпроса ми е към тези от вас, който са с такива, колко точно са твърди и омекват ли с времето?
Аз съм с Ментор 330 СС анатомични. Сложих си имплантите преди 6 месеца и съм на мнение, че не са твърди.

# 524
Здравейте момичета, малко се позагубих, но се включвам с новините при мен. След консултация при д-р Заякова реших, че тя не е моят доктор - беше много неуверена, прецени че съм за 280 сс, които сложи в мед.сутиен, като изобщо не пожела да предложи вариант с по-голям кубик, за да мога да преценя разликата … Направих повторна консултация при д-р Георгиев и тотално се убедих, че той е човека на който да се доверя. Изключително уверен в това, което може да направи - аз реших 345 сс, анатомични, а той беше сигурен, че и 390 може да ми постави без проблем. И тъй като вече нямах търпение насрочихме дата максимално скоро и в момента съм на втори ден след операцията и съм изненадана, че съм доста пълноценна в ежедневието си - единственото напрежение ми е в областта на гърдите и дискомфорта от ластичната лента. Движа се много и си вдигам спокойно ръцете, за да достигна някой пакет с бисквити от по-висок рафт. Изключително съм доволна от екипа на доктора - докато ме приведат в операционната, която беше топла и много уютна и легнах на масата, следващият ми момент е да се събуждам спокойно като след сън в леглото в стаята ми с медицинска сестра, която беше постоянно около мен. Веднага след това започнах да се движа в леглото колкото мога - мърдах си краката във всички възможни пози и положения, движех раменете нагоре-надолу, движех ръцете свити в лактите все едно че карам ски и изобщо не се оставих да бездействам и лежа, което явно много ми помогна да се възстановя бързо. На следващият ден имах рехабилитация, която ме отпусна много и излязох от клиниката като нов човек. Вече чакам само имплантите да си заемат мястото и да се радвам на новите си придобивки. Та така и не успях да дочакам предвидената консултация с д-р Молов, просто по инстинкт реших да се доверя на д-р Георгиев и съм сигурна, че не съм сгрешила (да не чува дявола). Професионалният му екип си заслужи всяка стотинка. Още малко да поспаднат гърдите и ще кача и снимки преди и след за тези, на които им предстои, ако мога да бъда полезна да се ориентират в резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт