Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
С александритен на интим голяма болка и с ефект. С диоден лазер на интим почти без болка и ефект 0.
Трики, ти за 12 процедури не се ли изчисти?

В сравнение с началото съм добре, да кажем 60-70% процента ги няма. После си ходех на кола маска и са ми казвали, че едва ли ще успе още да магна. За този ми косъм, по добър резултат да не чакам.

Правилно ли разбрах да търся Gentle Laser Pro, да пробвам.

Винаги мйпго ме е боляло и при кола маска. Много дебели ксоми са, даже са ме разкървавявали някой козметички преди години. Сега след лазарната по-малко ме болеше при козметик, защото са и по-малко. Аз и да се лигавя, то тялото ми реафира само, отскч ли кръка от болка. Да кажеш, че съм лигава, как ще симулираш реакцията на лазера с отскачане на накрайника. Аз си стискм зъби, стискам и себе си с едната ръка да не викам, ама краката сами си отскачат, когато е ужасно болезнено за мен.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 17:29 от trikitil

# 196
  • София
Правете веднтж- дваж електро и лазерът ще ви се стори детска играчка Laughing

Максимка, ще чакам отзиви. Мисля да правя същата зона в това студио.

# 197
  • София
Момичета, дали може малко помощ - предстои ми втора процедура на интим с Gentle Lase Pro и се чудя на 29тия или на 46тия ден да отида по-добре? От клиниката ми обясняваха, че разстоянието между първите процедури трябвало да е 30 дни, но вие бяхте пуснали друга схема (и там интима е с 45-60 дни разстояние).

# 198
  • София
Момичета, дали може малко помощ - предстои ми втора процедура на интим с Gentle Lase Pro и се чудя на 29тия или на 46тия ден да отида по-добре? От клиниката ми обясняваха, че разстоянието между първите процедури трябвало да е 30 дни, но вие бяхте пуснали друга схема (и там интима е с 45-60 дни разстояние).
Имаш ли изникнали косми?

# 199
Здравейте! Както бях писала преди време искам да си правя лазерна епилация на бикини и подмишници. Мислех да ходя в София, но предвид ИП нямаше как, затова отидох в Пловдив в "Армада". Доколкото разбрах тяхния лазар също е акликсандритен. Цената за цели бикини и подмишници беше 104лв, което ми се струва доста добре. На подмишниците почти нищо не усетих, но на бикини зоната ме боля доста, въпреки че използваха охлаждащ накрайник. Аз бях подготвена, че ще има болка от това, което вие бяхте писали тук. Доста допринесе и фактът, че ми сложиха памучни тампончета на очите и след това очила и не виждах през цялото време абсолютно нищо. Честно казано това  ме изплаши, макар че сигурно ви звучи абсурдно Sweat Smile но някакси първа процедура, нищо не виждам, схващате картинката. Момичето беше много внимателно, всичко ми обясни какво ще прави, как се процедира, какво да очаквам. През цялото време ме питаше как съм. Много съм доволна като цяло от обслужването. Процедурата продължи около 40мин. Аз бях на 2.05 и ми казаха, че е ок да отида на 12-13.06. Ще видя как ще се повлияят космите и пак ще пиша, макар че след първа процедура едва ли ще имам каквито и да било резултати.
Сега като отпуснаха нещата с пътуването до София, може би ще продължа със следващите процедури във Versus, за които прочетох доста добри отзиви Simple Smile

# 200
  • София
Имаш ли изникнали косми?

Имам да, но са около 15% примерно

# 201
  • Стара Загора
Алдора, странна работа това с единия месец още път за този тип лазер..Много малко ми се вижда.В Леге Артис казват,че минималния интервал за ходене е два месеца за тяло, за лице не съм се интересувала ама дали не беше 45 дена.Аз си предплатих по две процедури интим и 2 мишници с 30% отстъпка. Казаха ми ,че все пак да не надвишавам интервала от 4 месеца.

# 202
  • София
И аз това се чудя....в Body Aesthetic в Q&A частта на сайта също пише, че интима се прави с разстояние 45-60дни....

# 203
  • Sofia
Здравейте, момичета Relaxed

От сума ти време обмислям лазерната епилация, основно за интимната зона, защото обърнатите косми ме мъчат, какъвто и метод на обезкосмяване да използвам. Изчетох мненията и коментарите ви, първо се бях засилила към Инканто, но след написаното тук реших, че най-вероятно ще е Версус. Имам няколко питанки:

При първо посещение, необходимо ли е преди това да се проведе някаква консултация с дерматолог или служител в избрания център за епилация? И ако има, по телефона ли се случва, или се ходи на място?

Изчетох коментарите за различните видове лазери, но от цялата работа не разбрах, ако в лазерния център работят с 2 вида лазери, ти ли избираш с кой от двата да те изработят, или те преценят кой тип е по-подходящ за типа кожа и структура на косъма. Неориентирано звучи, но лично аз не мога да преценя точно какъв тип е косъмът ми, с каква структура и цвят Smiley

Според вас добра идея ли е да се започне лазерна епилация през Май, след като предстоят летните месеци, плаж и слънце. Вярно, няма да си излагам интимните зони на директна слънчева светлина Satisfied , но все пак четох различни мнения по темата.

И накрая, ако бихте могли да сравните болката от лазерната епилация в интимните зони, с какво бихте го направили? Знам, че е твърде индивидуално, но все пак като болката от кола маска ли е? Понеже аз съм пробвала да търпя с епилатор за тези зони, но с обръщането на космите просто реших, че няма смисъл, а сега съм леко преубедена заради болката. Smiley

# 204
Аз само за сравнението на болката ще се включа Simple Smile. За другото се надявам да се включат момичетата от БГ.

Аз лично болката я усещам като болка от изгаряне. Ако имам запалка в ръката си и се парвам от време на време, точно като такова го определям усещането. За мен не е като при кола маска, но хора различни сме и друг като друго може да я определя.

# 205
desimi
Консултацията във Версус е задължителна доколкото знам. На място ходиш и те тестват.
Аз вдигам 100 ръце за александритен - Gentle Lase Pro. Във Версус е такъв. Писала съм по темата, че ходя в друг център , но съм разочарована от него и сега по препоръки от момичетата тук се местя или във Версус или във VDerm.
Имай предвид, че интима е и 2 пръста навън към краката , така че преполагам , че банския ти не е като къси гащи и не покрива този участък. Иначе мажеш с 50 фактор. Иначе аз не бих започнала точно сега.
Боли, обаче аз съм с нисък праг на болка и ме боли повече от нормалното. Но мен с кола-маска ми е непоносимо буквално, а с това си издържам.

# 206
  • София
При мен е като забождане на игла+парене, само че са много игли, едновременно. Но и при кола маска преди лазерната си ме болеше, с епилатор не съм пробвала, не бих издържала.

# 207
  • София
Здравей,

Аз те съветвам да отидеш в лазерен център Върсус ако търсиш професионално отношение и резултат.

# 208
  • Стара Загора
Аз преди да започна да ходя на лазерна епилация бикини линията я минавах с епилатор  и не ме болеше, останалото го бръснех.Сигурно ако бях опитала там с епилатора щеше бая да боли.Иначе с диоден лазер не усетих никаква болка, с александритен първия път беше след цикъл - болеше си ,но все пак се изтърпяваше, а втория път в начална бременност бяха някакви зверски болки.Сега третия път с александритен мисля да е след цикъл и ще видим как ще е.

# 209
И според мен боли точно както trikitil го е описала- парене + игли. Имам няколко татуса и лазерната ме боли повече Sweat Smile Но поне е за кратко и се надяваме на добри резултати Simple Smile
Аз имам питане за Версус /макар и леко смахнат въпрос Smiley / с цветни очила ли сте по време на процедурата или с такива, с които не виждате абсолютно нищо?

Общи условия

Активация на акаунт