Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Мисля,че с диоден лазер правят процедурите. в момента пакет от 6 процедури на интим е на доста ниска цена-150 лв.,което мен силно ме очуди. Става въпрос за козметично студио. Момичето беше доста изчерпателно,направи ми добро впечатление,дори върна майка ми,като и каза,че при нея няма абсолютно никакъв смисъл,предвид,че нейните косъмчета особено в горната част са доста оредели.

# 541
  • Mediterraneo
За мен не е правилният подход, според моя опит, но всеки си решава на кого доколко да се довери. Боцкане между процедурите няма да има, защото още след първата, космите избиват по- фини. Никога не съм имала неприятно усещане след лазер, за разлика от бръснене, например. И да, зоната е трудна, не става с 3-5 процедури.

# 542
Аз се притеснявам,защото никога не съм се бръснала.

# 543
Здравейте! Може би въпросите, които ще задам са малко глупави, но обмислям да се подложа за първи път на лазерна епилация на цели крака, което си е една сериозна инвестиция за мен.

Избрах студиото в което да отида.Там ми предлагат паектна цена за 6 процедури цели крака - 1200 лв. (в момента промоционална, попринцип е 1500 лв.). Чудех се дали е добра идея да взема този пакет или да си плащам за отделни процедури тъй като не знам колко ще са ми нужни? Вие как процедирате.

Аз имам косми предимно на подбедриците, а по бедрата само в предната част, които много ме дразнят и ми образуват подкожни пъпки много често, затова искам да ги третирам и там...В останалата част са ми предимно руси и по-скоро като мъхчета. Чудя се дали си заслужава в такъв случай да плащам за процедура цели крака или има някакъв вариант, ако обработят само космите отпред на бедрата, цената да е друга.

Знам, че е най-удачно тези въпроси да се зададът към салона в който ще ходя, но ми е интересно и вашето мнение и опит.

# 544
6 процедури са малко, тоест няма да се набуташ с пари и да ти останат неупотребени процедури. Според мен няма как да ти дадът отделна цена само за зоната отпред на бедрата, но все пак питай. Като пакетна цена е добре, нито е прекалено много, нито подозрително малко. Поинтересувай се с какъв лазер работят, тук предимно хвалим и предпочитаме Александрит. Русите косъмчета най-бавно ще се повлияят от лазера, да си знаеш.

# 545
  • Mediterraneo
Разбира се, че няма да са ти излишни 6 процедури, въпреки че аз с 4-5 се повлиях повече от чудесно и вече ще правя поддържащи. веднъж годишно.

# 546
Здравейте, понеже четох много коментари , искам да попитам кога е най-добре да се избръсне, вечерта преди или на деня преди лазерната епилация?
Четох някъде, че ако се избръсне мястото на деня преди епилацията, кожата била раздразнена и боляло повече, вярно ли е това ?

# 547
  • София
Здравейте, понеже четох много коментари , искам да попитам кога е най-добре да се избръсне, вечерта преди или на деня преди лазерната епилация?
Четох някъде, че ако се избръсне мястото на деня преди епилацията, кожата била раздразнена и боляло повече, вярно ли е това ?

aз го правя непосредствено преди процедурата, не съм имала проблеми, важно е космите да не са подникнали, моите бързо растат

# 548
Сега бях на консултация в студио Тифани Бургас за гръб , наистина много добре обясниха всичко, но жената каза, че много трудно се повлиява тази зона, с две думи малко така ми прозвуча, ела да ти вземем парите пък дали ще има ефект не се знае....процедурата е 200 лв единична, а в пакет от 6 процедури става по 150лв-900. Аз имам малко тен и първата процедура щяла да ме мине с диоден a втората след два месеца щяла да е с александритен лазер. Друго нещо което каза е че след втората и третата процедура щяло да има повече окосмяване отколкото имам сега🤔 Малко ме остави със смесени чувства, по тази логика акозапочна да правя лице ще стана като маймуна ли 😣😣 Само едно не разбирам нали целта на лазера е да увреди корена на косъмчето самия фоликул, след като е увреден не може да поникне косъм или той с времето се възтановява ли не знам аз не мога да си обясня как има възможност да нямам ефект от лазерната епилация, нали лазера ги уврежда в корен следователно не трябва да излиза там повече..

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 12:20 от siskaaaaaaa

# 549
  • Mediterraneo
Ами... аз не бих се доверила на това студио.

Бръсна, ако има нужда, в деня на процедурата. Ако съм пропуснала участък, ми го минават в студиото.

# 550
Аз също избрах студио Тифани защото разбрах, че лазера им е хубав - александритен. Сега съм малко със смесени чувства с тази информация която са дали на вас. Другия ми вариант е в един доста нашумял лазерен център, но там работят с диоден лазер и се чудя дали ще получа желания ефект с него.

Благодаря ви за отговорите към горните въпроси.

# 551
здравейте, ходя във версус/ софия за брада и поради мнгоо добрия ефект, реших да пробвам цели крака. в момента имат промоция от 550 на 330 за една процедура, но сравнявайки гледам, че и двете цени са доста над масата студиа. защо такава разлика? или да питам за пакет 6 процедури? макар че май нямаше такова в сайта..

# 552
  • София
330 за цели крака не е над масата реномирани студиа.

На мен във Версус не ми изпаднаха всички косъмчета от подмишници. Втора процедура. Виждам изтъняване, но не и разреждане като цяло.

# 553
330 за цели крака не е над масата реномирани студиа.

На мен във Версус не ми изпаднаха всички косъмчета от подмишници. Втора процедура. Виждам изтъняване, но не и разреждане като цяло.

честно казано, не знам как да отсея реномираните - не мога да чета много във форума. тук тръгнах, защото на колега жената ходеше(представете си, от мъжете в офиса да получавам информация къде да махам косми...) - аз съм много доволна от брадата. но мисля, че след втора-трета чак изтъняха. моите са хормонални, та можеше и да си останат. 5 процедури направих, сега са едни тънки и меки и даже мога да не ги бръсна до следващата процедура - като мъх са. затова реших и краката, но гледах няколко студия(нещо като лазер център, инканто и още 2-3) - все цени от към 250 лв примерно и това е доста голяма разлика

# 554
Здравейте малко ще ми е дълъг поста, но наистина имам нужда от обективни мнения. Преди малко бях на лазерна епилация в студио Тифани диоден лазер(гръб). Първо да кажа, че според мен 200 лв за гръб е много, колко гръбче да има една жена, аз съм метър и 50 две педи гръб, но както и да е това да е проблема, тя сама си каза че ми е малък гърба, но ме таксува все едно за крака защото било същата площ. Второто нещо е че аз не знам какво трябваше да е усещането мен лично не ме боля въобще почти не ми боцкаше и почти не ми и пареше , тя през 5 секунди ме питаше дали ми боцка и в крайна сметка не разбрах - трябва ли да ми напарва и боцка търпимо или не ?
Третото което каза и което е добре,че след 25 дена ще се обади и ако не са ми изпадали косъмчетата да отида за безплатна процедура.
Иначе направо като влязох сама и казах да ми покрие бенките.
Другото което ми направи впечатление е, че аз я питах колко степени има лазера и тя на коя ще ме прави и тя ми отговори леко шеговито'' това да не е сешоар,,а аз я попитах защото бях чела че тука доста жени казваха на кой степени са правени и тн.
Хем ми каза, че са нужни 6 процедури после пък ми каза последната ти процедура се очертава да е месец Май и после ще решим дали ще ходиш на море или ще продължаваме с процедурите..... направи ми картонче и каза ако ми опадат косъмчетата както трябва, днес е 16 септ и направихме първа процедура и втората ми я написа за 1 ноември.
В крайна сметка не разбрах дали трябваше да ми пари за да има ефект защото на мен почти не ми пареше имам чувството че нарочно ме прави на ниска мощност.. в момента нямам нито зачервяание нищо все едно нищо не ми е правено ..не знам и аз ...
Аз имам доста големи косъмчета на бакенбардите и като я попитах с тях какво ще се случи, направо тя си ми каза да не ги пипам да не стане по зле 😦😦😦 останах безмълвна

Общи условия

Активация на акаунт