Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 579
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Е тука ме убихте. Аз наблюдавам такива единични от подмишницата надолу към гърдата и си викам : тези сигурно не съм ги видяла предния път... Това ме притесни, защото тъкмо започнах да правя бакенбарди и не искам разрастване. Ако това е истина, то значи, че спасението ти е да правиш цяло тяло или да спреш, ако не е късно вече.

# 271
Peach, след 6 процедури. От октомври 2018 не съм ходила за горна устна. Всичко е приемливо. То не виждам и как ще отида пак, т. к. Космите сега са руси и тънки като на цялото лице. Лазер едва ли ще ги обработи повече. Напълно ме устройва. Даже аз така исках да се получи.

# 272
  • Mediterraneo
Нямам подобни наблюдения. Горна устна и брадичка от дебели черни косми останаха единични тънки и светли косъмчета. Бикини зоната ми е абсолютно чиста отстрани. Пубисът иска още процедури определено. Мишниците са ми на 100% чисти, имам бенка, около която излизат 1-2 тънки косъма, защото нея не я обработват. По краката ми излизат тънки и прозрачни единични косми, които даже не се забелязват.

# 273
Е тука ме убихте. Аз наблюдавам такива единични от подмишницата надолу към гърдата и си викам : тези сигурно не съм ги видяла предния път... Това ме притесни, защото тъкмо започнах да правя бакенбарди и не искам разрастване. Ако това е истина, то значи, че спасението ти е да правиш цяло тяло или да спреш, ако не е късно вече.

При всеки различно явно. Не се плаши и не се отказвай. Аз съм на 45г, кой знае и хормоните ми на къде са, макар като изследвам всичко да е в норми. Но остави тези норми. Всичко си е down the hill както се казва на тази възраст и не е изключено и да влияе на космите по този начин. За мен това е най-смислената процедура от всичко което съм си правила до сега и съжалявам, че като бях млада не беше така популярно и достъпно. Бих си го направила на 20год. още и да поддържам до сега....Но уви. Какво ли още ще излезе докато сме живи.

# 274
  • София
Аз съм убедена че лазера събужда "спящи косми" около зоната, защото:
След 8 процедури на интим се оказа че в зоната на дупето и срамните устни явно по трудно падат което било нормално. По самият пубис нямах.
Записах си час за перианал и лабии, и 2 дни след процедурата ми избиха косми по пубиса а вече съм само на подръжка за интим и трябваше по план да ходя чак щли (това се случва март).
Моята приятелка получи идентичен проблем, а е правила 9 интим.
И двете сме с много тъмни и дебели косми и светли кожи.
И двете сме принудени да плащаме и разширение на дупето откакто ходим на лазер.

# 275
Това е доста притеснително. И аз мисля че ги събужда и активизира! Аз никога не съм имала такива дълги косми на такива места, а местата са в непосредствена близост до местата където е минавал лазера... не знам... сега лятото няма как да правя процедури. И при мен интима и подмишниците трябва да минат в поддръжка и ще видим кога пак ще се наложи да ходя. Ако някой има сходни наблюдения да сподели моля!

# 276
  • София
Лазерът събужда спящи фоликули, но не съм чула да се случва в съседни зони.

# 277
Не знам кое как е, но от лазера на подмишници, имам избил дълъг косъм почти в началото на бицепса от към вътрешната страна на ръката. Това грубо го обяснявам да се разбере ориентировъчно зоната. КОй има косми там...Никой. И аз нямах. Но не знам тоя косъм къде се завъди там. Преди го нямаше. И подобни места имам и по другите третирани зони.

# 278
Да, има го този момент, за който говорите, но не забравяйте, че за всеки новоизбил или нетипично дълъг косъм най-вероятно са били ликвидирани поне 2-3 други, които повече няма да поникнат или ще израстат, под формата на мъх. Така че от лазерната епилация определено има полза, макар и не на 100% задоволителна.
Иначе, сещам се какъв ефект визирате. И при мен имаше нещо подобно - към 2017 може да се каже, че нямах никакви косми на подмишниците, защото в предишните години се бях подлагала на много сесии (с диоден лазер). Буквално имах по 2-3 косъма в тази зона. Реших да направя една поддържаща процедура - всичко беше точно в рамките на 3-4 месеца след нея, но след това ми направи впечатление, че на мястото поникнаха много повече от трите косъма, които си имах отпреди това. Confused Оттогава съм правила още 3-4 процедури, предимно с александритен лазер, но болшинството косми си седят. Т.е. падат след манипулация, но поникват отново. Парадоксът е, че когато се бях подложила само на 6-7 процедури, имах значително по-малко косми на подмишниците, отколкото сега, когато съм на 10-11 процедури на тази зона.

# 279
  • София
Бикини зоната ми е абсолютно чиста отстрани. Пубисът иска още процедури определено.
Същата работа, само дето отстрани имам още някакви косми, но много малко.
На пубисът много ме боли напоследък, но нали уж увеличавали там интензитета, или каквото е.
Докладвам - 6 процедури интим, 70% успеваемост. Пак ще ходя Sob

# 280
  • София
Лъчът явно обхваща по- голяма площ, така си го обяснявам.
Но обяснението, че "космите мигрират" много би ме "замислило" за практикуващия и дали са го посещавам. На мен поне ми е важно никой да не ми обяснява, че лазерът хваща и бели косми, че се ходи на един месец, че унищожените пак ще поникнат и прочие неверни неща.

Това са просто събудени космени фоликули, не мигрират едни и същи косми. А защо са събудени, ако лъчът не е насочен към тях, не знам. Интересна тема е и ще потърся информация.

Аз моите си ги представям да се редуцират до десетина косъма на подмишница и после игла.

# 281
Аз наистина се притесних за това, че започнах да си правя лицето. Огледах се най-обстойно, доколкото мога отстрани, и забелязвам, че космите на бакенбардите ми са поникнали, ама едни твърди такива на пипане. На лице през колко време трябва да правя епилация? Ходя във VDerm с GentleLasePro.

# 282
  • София
Аз и преди съм казвала мнение за лазер на лице. Това е много хормонална зона и има най- много фоликули от цалото тяло, вкл. и от краката, които са много по- голяма площ. Събуждането е по- вероятно и опасно.
На горна устна, от друга страна, не съм чула да става. Но за бакенбарди и бузи, брадичка и врат... Има много случаи. Разтърсете се на английски.

# 283
  • Mediterraneo
Аз наистина се притесних за това, че започнах да си правя лицето. Огледах се най-обстойно, доколкото мога отстрани, и забелязвам, че космите на бакенбардите ми са поникнали, ама едни твърди такива на пипане. На лице през колко време трябва да правя епилация? Ходя във VDerm с GentleLasePro.

Лице правех в началото на 45 дни, после на 3-4 месеца.

# 284
  • Стара Загора
На горна устна, от друга страна, не съм чула да става. Но за бакенбарди и бузи, брадичка и врат... Има много случаи. Разтърсете се на английски.
Под “врат” имате предвид отпред шията или отзад по продължението на косата?
Мислела съм си дали си струва да си направя няколко процедури отзад на врата, защото имам косъмчета там, които слизат и по- надолу към гърба и ме дразнят. Пробвах да ги изсветлявам с крем на Лучия, но сякаш станаха по- дълги Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт