Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 481
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Мен първите пъти не ме болеше, на моменти само като леко боцкане, но пренебрежимо.
Това, което ти е казала за степените, ме озадачи Rolling Eyes И аз мислех, че има.

# 556
Има нещо наречено параметри, не са точно степени, затова така е отговорила според мен. Аз един път правих зоната отзад на врата и малко между раменете защото имах мъхче, което ме дразнеше, усещането си беше боцкане както при всички зони, но ме правиха с нормален лазер, не диоден. Ефект не видях никакъв и не продължих с опитите защото ми казаха че е трудна зона.

# 557
Е, направила се е на интересна. Дали ще го наречем степени, параметри или каквото и да е там, ясно за какво е питала клиентката.  Едва ли човек на който това му е работата не е разбрал за какво става дума. Ама че патки.

Аз гръб не съм правила никога, но общо взето по всички зони съм усещала дали болка, дали парене, дали боцкане....Не е задължително да се зачервиш. На скоро писах за себе си и последната ми процедура. Имах чувството че с огън ми гориха краката. Но като излязох, нямах грам зачервено или изгорено слава богу. Когато съм правила горна устан, съм била леко зачервена, в момента на процедурата. Докато изляза, отида до колата и се върна на работа, нищо няма. Но може да е и до кожа.

# 558
Извинявайте, че ви спамя пак, просто гледам и да съм от полза на някой за напред. Последно да добавя и спирам да пиша 😃
според мен ме прави на супер ниска мощност и ако не ми опадат косъмчетата  със сигурност няма да оставя нещата така, те си мислят, че ще ни баламосват и ще ни взимат парите, но имам чувството, че в днешно време ние сме по запознати с нещата и от тях 😃.
Да допълня друго което ми направи лошо впечатление беше това , че жената(руса) там се опита направо да ми вмени колко добре се влияе горна устна и как трябва да започна да я правя, аз  точно обратното знам, а и съдя по вашите коментари, че даже много трудно се повлиява тази зона. Гледат на мен повече като на печалба, а не и да ми помогнат. Но аз вече заплатих пакета хванала съм се на хорото пък ще видим.
Друго което се сетих да добавя е, че тя без да ми е виждала всъщност  косъмчетата, как разбра, че били мъх, и думите и бяха че мъха по трудно се повлиявал и щяло да ни е много трудно 🧐🤨 което според мен няма логика, не би ли следвало ако е мъх по бързо да се повлияе отколкото твърд косъм? И всъщност какво е значението дали е косъм или мъх след като реално лазера убива корена?

# 559
  • Бургас
Има една руса и къдрава в Тифани - тя е оператор. Изрусена и с права коса - собственик на студиото. На мен ми обясняваха, че кола маската преди това ми била "приспала" космите /не единични, а целия интим/, а лазерът ги бил "събудил" и затова след процедурата не опадаха и отидох да ми направят нова безплатна процедура на цялата зона, което ме наведе на мисълта, че не била изпълнена както трябва първия път. Втория път ми я направиха с повече внимание сякаш и си беше както трябва. Според мен това им е политика там, а се правят на ощипани. Не е от апаратурата, а от работата с нея.

# 560
аз пак се връщам на въпроса с цените - напълно необяснимо ми е защо във версус цена на крака е 550, намалена сега на 330, а в дермаакт си е нормално 220? каква е разликата?

# 561
  • София
Всяко студио си отпеделя цените в зависимост от посещаемостта, типа лазер, персонала и тн.
Върсус държат високи цени защото са наложени като име, имат много клиенти и също така всичкият персонал са лекари а лазерите са на много високо ниво.
Няма как да има същите цени като аби бюти което работи с диоден лазер със съмнително качество и козметичките им са некомпетентни а ефекта нулев.
Конкретното студио което спомена не познавам, но така си обяснявам разликата в цените.
Аз лично не бих посмяла да отида другаде освен върсус или леге артис, а и в двете цените не са евтини

# 562
В дерма акт също работят само лекари, във версус държа да отбележа че многократно съм попадала на некомпетентни оператори и съм задавала елементарни въпроси на които не са могли да ми отговорят. Според мен взимат на работа козметички които минават курс за допълнителна квалификация за работа с лазер, но това е мое мнение, може да не е така.
В Дерма Акт работят само доктори-дерматолози, те имат всякакви лазери за различни терапии не само епилация и смея да твърдя се издигат много нагоре в класацията. Те държат по-ниски цени защото не разчитат на печалба само от епилация за разлика от Версус, които все пак са и от доста време на пазара и имат изградено име. Бях преди месец в Дерма Акт на подмишници пробно, доволна съм от ефекта, всичко опада. Лазера им е Александрит последно поколение. За мен лично Версус занижиха много качеството на обслужването и ефекта от процедурите, за 3ти път имам пропуснати необработени косми... мисля в най-скоро време да ги сменя.

# 563
В дерма акт също работят само лекари, във версус държа да отбележа че многократно съм попадала на некомпетентни оператори и съм задавала елементарни въпроси на които не са могли да ми отговорят. Според мен взимат на работа козметички които минават курс за допълнителна квалификация за работа с лазер, но това е мое мнение, може да не е така.
В Дерма Акт работят само доктори-дерматолози, те имат всякакви лазери за различни терапии не само епилация и смея да твърдя се издигат много нагоре в класацията. Бях преди месец при тях на подмишници пробно, доволна съм от ефекта, всичко опада. Лазера им е Александрит последно поколение. За мен лично Версус занижиха много качеството на обслужването и ефекта от процедурите, за 3ти път имам пропуснати необработени косми... мисля в най-скоро време да ги сменя.

и аз се замислям, основно заради цената. правила съм само брада, във версус от 5 процедури мисля, че едната не беше наред, и беше малко припряна девойката, но като краен резултат съм доволна. обаче 30лв на 2 месеца е едно, а сега 330 за крака друго, та затова започнах да мисля...

# 564
Не искам мнението ми да влияе върху решенията на когото и да било, и с двете студиа съм имала проблеми в миналото и не мога да кажа че са безупречни. Въпрос на проба-грешка е.

# 565
  • София
Ако сте доволни от дермаакт и аз ще го пробвам.
И аз не съм доволна от последната прицедура интим във върсус.
Не усетих никаква болка и смятам че са ме работили на много занижени стойности на лазера, та космите по срамните устни и дупето въобще не паднаха след процедура (това ми е 9та), паднаха само тези по пубиса а те бяха няколко.
Ходих на корекция и отново ми минаха зона лабии и дупе, без пубис, уж не било грешка на колежката не знам си какво.
И сега 2 месеца по късно пак съм с косми?!

# 566
звъннах  току-що в дерма акт. значи 6 процедури на цената на 5 е пакета, разликите обаче са, че през 35-45 дни щели да бъдат, а във версус казаха като брадата на 60 дни, и също искат да има 2-3мм косъм, а версус ги искат гладки. имате ли представа откъде идва разликата в честотата и необходимостта от косъм? различен лазер? и сега разсъждавам с потенциално по-чести процедури дали няма да стане същата цена за първоначалните процедури преди поддръжка, макар че отчасти ще зависи как точно ще реагират космите...

# 567
  • София
Това не ми харесва, звучи ми като диоден лазер който за мен е като фотоепилация

# 568
звъннах  току-що в дерма акт. значи 6 процедури на цената на 5 е пакета, разликите обаче са, че през 35-45 дни щели да бъдат, а във версус казаха като брадата на 60 дни, и също искат да има 2-3мм косъм, а версус ги искат гладки. имате ли представа откъде идва разликата в честотата и необходимостта от косъм? различен лазер? и сега разсъждавам с потенциално по-чести процедури дали няма да стане същата цена за първоначалните процедури преди поддръжка, макар че отчасти ще зависи как точно ще реагират космите...

И мен ме интересува този въпрос с честотата на процедурите.Аз имам правени подмишници при Др.Денкова на александрит и съм много доволна.Там процедурите бяха през 35 дни и космите с всяка изминала процедура ставаха все по-малко.Сега ходя във Версус на интим ( взех си един пакет, след като прочетох много положителни отзиви ), но нещо ми се струва по-различно.Процедурите са на 60/90 дни и космите сякаш не оредяват толкова, а растат по-бавно.На някои места са пооредели, но като на петна.Имам 3 процедури само дотук, но не е същото като с другия лазер, на който съм била.Който е бил във Версус на интим има ли подобни наблюдения?

# 569
  • София
Аз ходя във върсус на интим вече 9 процедури.
Космите са ми идеалния вариант - черни гъсти и дебели а кожата бяла.
Ходя на 70-90 дни още от самото начало.
След процедура космите опадат и като пораснат отивам на нова.
Космите определено растат по тънки и по малко отпреди, окосмяването сега ми е на около 30% някъде може и по малко и самите косми са като мъх а не гъсти и дебели.

Общи условия

Активация на акаунт