Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 449
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, предстои ми лазерна епилация на пълен интим в Дерма - акт следващата седмица. Казаха да отида с косъм чета 1-2мм, предполагам за да преценят какъв тип са (тъмни, светли) спрямо кожата ми. Да обаче нали процедурата се извършва на гладко избръсната зона и се чудя как ще се получи и дали ще ми я направят на по дълги косми и не е ли опасно?

# 601
Здравейте!
Нормално ли е и така ли се случва при всички,окосмяването да се възстанови на почти 100% по време на бременност?
Имам 6 или 7 процедури на подмишници и горна устна,с много добър ефект,особено под мишниците.Ходех точно през месец,но спрях,когато забременях.
Сега положението е същото,както преди процедурите.Знам,че има някаква промяна заради хормони и разни подобни,но не очаквах всичко да отиде по дяволите.Cry

# 602
  • София
Да, възможно е защото си спряла с поддържащите.
Ако прочетеш мнението ми няколко поста по-нагоре ще видиш защо.
Това което ни правят явно е ала фотоепилация.
На професионално направени процедури не трябва да ти се възстановят космите

# 603
Да, възможно е защото си спряла с поддържащите.
Ако прочетеш мнението ми няколко поста по-нагоре ще видиш защо.
Това което ни правят явно е ала фотоепилация.
На професионално направени процедури не трябва да ти се възстановят космите
Прочетох.
Много тъжно,ако това е истина.Но за съжаление не се учудвам.Отвсякъде ни правят на маймуни.
На мен лично не ми беше много лесно да отделям сумата за процедурите всеки месец,но в името на дълготрайните резултати,реших да опитам.

# 604
  • София
Да и аз, направо съм бясна понеже правя повече зони и явно си хвърлям парите на вятъра.
Правих горна устна, мишници, пълен интим и подбедрици.
Затова много съм се ядосала и смятам да сменя студиото и да ида в body aestetic където уж казват че с 6 процедури гарантират резултат.
Но преди това мисля да имам сериозен разговор с тях.
Някой с мнения оттам?

# 605
  • Бургас
Мисля да сменя студиото и в това, което ми препоръчаха, са с лазер полилейз /polylase/. Казаха ми, че бил най-висок клас александритен лазер. Аз търсих в нета, но не успявам да намеря информация кои са добрите александритни лазери на пазара /най-високите класове/.

Някой може ли да сподели мение за този вид александритен лазер - полилейз /polylase/?

Аз също имам съмнения дали не е ала-бала цялата лазерна еилация, но ще изкарам курса от 6 процедури, за да се убедя. Една приятелка в София ходи на интим, мишници и цели крака и ми се оплаква, че имала косми след 6 процедура, а е изсипала една маа пари /първо с александритен, после с диоден лазер/.

# 606
  • София
Именно.
Моята приятелка ходи на интим с диоден лазер, направила е не 6 а 12 процедури, и сега преди последната космите и се бяха възстановили на 80%.
Когато питала защо са и отговорили че явно ефекта е “до късмет”....
А е с черни косми бръснати цял живот, уж перфектни за лазер....

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 15:21 от Мélisande

# 607
Аз ходя на процедури с диоден, някакъв Venus е лазера, но на подмишниците вече след 4та процедура нямам нищо, на интим може би 80% са изчезнали. И не съм съгласна, че ни правят фото епилация, щото усещането от фото е съвсем различно Simple Smile

# 608
  • София
Аз ходя на процедури с диоден, някакъв Venus е лазера, но на подмишниците вече след 4та процедура нямам нищо, на интим може би 80% са изчезнали. И не съм съгласна, че ни правят фото епилация, щото усещането от фото е съвсем различно Simple Smile

Колко време е ефекта при теб? От колко време “нямаш нищо”?

# 609
Е, очевидно не е много, след като съм правила само 4 процедури - не съм ходила от два месеца. Мисълта ми беше, че не очаквах едва след 4-та такъв ефект, защото навсякъде казват, че се правят поне 6. Мисля да си направя 6 все пак.

# 610
  • София
То и аз имам по няколко месеца ефект след което изникват пак.
Това споделям.
Усещането с фото може да е различно но май ефекта се доближава, до колкото съм чувала е по няколко месеца 😂😂

# 611
Ще ти кажа догодина Wink За интима се надявам, че след 6-та процедура ще има траен ефект, че болката едва я издържам.

# 612
Какво мислите за VIM studio - Trine лазер с 3 дължини на вълната? Правили са ми процедури и с александритен и с диоден лазер, но този не го знам, а с 3 дължини едновременно би следвало да е по-ефективен споменатите?!

# 613
Здравейте, имам пакет от 6 процедури за 900 лв, на 16 септ заплатих половината цена за лазерна епилация 450 лв, жената там ми каза че мога да платя на вноски сега 450 и после още 450 лв, утре ще ходя за преглед и ми иска останалата сума??     
  И ви питам след като е на вноски не би ли трябвало след като платя сега поливината примерно на 3тата процедура да платя за останалите 3. Аз ли нещо съм в грешка или ?? За какво ми е да плащам на вноски като аз плащам сега и тя след 2 седмици иска остатъка ?

# 614
Как ние можем да ти отговорим на тези въпроси? Grinning Това си е някаква персонализирана уговорка между теб и козметичката. Не сте ли се разбрали как ще процедирате, още преди да и' дадеш половината пари?
Обикновено, когато се предплаща пакет за няколко процедури, цялата сума се дава предварително. То, нали точно това е идеята - ползваш някакво намаление, ама си се набутал с цялата сума и винаги има риск да "изгърмиш", ако от един момент натам нямаш възможност да ходиш на процедури. В този ред на мисли, няма логика да плащаш остатъка чак след първите три процедури.
Предполагам, козметичката ти е дала някаква отсрочка, защото е допуснала, че ще ти трябва малко време, за да събереш парите. Не всеки може да извади 900 лв. от днес за утре. Сега вече е началото на следващия месец и се предполага, че си взела заплата.

Общи условия

Активация на акаунт