Лазерна епилация и електроепилация – 7

• 48 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Много ти благодаря за подробния отзив, vici! Hug Вярвам, че и на други дами в темата ще им бъде от полза.
Ами, и аз съм така горе-долу. На подмишниците също имам много малко на брой "неизтребими" косми. На подбедриците положението е супер само след 3-4 процедури.
Посъветвала съм те много отдавна - ти живееш в среда, в която отрасъла на електроепилацията е доста добре развит. Изобщо не бих си губила времето да ходя на лазер за едва няколко косъма на зона. Безпредметно е. Потърси дали някъде около теб няма читава "електролоджистка" - възможно е да си решиш проблема с останалите косъмчета от раз. Wink

# 661
Гърненце, помня, помня аз че ми спомена за електроепилацията. Но всичко далеко при нас, сякаш не ми се занимава, но го имам в предвид. Ако се реша и ми е изгодно от към разстояние някой ден, ще действам. Сега с този вирус, много бизнеси фалираха, други ще отварят, та не се знае. А тези неизтребяеми косми, честно не мога да разбера какъв им е проблема. Всичко край тях е опадало. Само те. И едни и същи. Точно едни и същи, и на мишници и на крака. Хубавото е че като ги обръсна, и ще ги видя след 3-4 месеца пак. След лазера растат супер бавно. Както и преди съм казвала, единственото нещо за което съжалявам е, че не съм си го направила тоя лазер на младини. Много късно услугата стана достъпна и популярна и загубих толкова време и мъки с махането на косми. То не бяха епилатори, то не бяха коли маски, то не бяха домашни изпълнения и рецепти, бръснене....Веднъж баща ми даже ми изяде подобието на кола маска. Бях го сложила в хладилника да изстива в една купичка и то като мед изглежда. Върнал се от работа, видял купичка с нещо. Решил че съм яла нещо и не съм го дояла и го омел. Вярно не беше ползвано и вътре нещо имах горена захар, оцет и не помня какво още. Все ядливи неща, но гадничко си е било.

# 662
Здравейте на всички! Преди няколко дена бях за първи път на лазерна епилация на цели крака с александритен лазер. Процедурата мина много добре, не изпитах почти никакъв дискомфорт, но ми изникнаха няколко въпроса. Операторката беше много мила и подробна, но явно не можах да синтезирам многото информация, която ми поднесе, и реших да се допитам и до вас.

Избръснах краката деня преди процедурата и на другия ден вече ми бяха наболи (доста бързо ми растът космите), но ми казаха, че не е проблем, че са се показали. Вече минаха около 4-5 дена от процедурата и космите ми съответно още порастват. Жената ми каза, че до няколко дни ще ми се появят нещо като черни точици (ефекта го сравни с ожулено от коприва), които мисля след 14-тия ден, каза, че ще почнат да избутват косъма и да падат. Само, че при мен няма нищо такова, краката ми са в нормално състояние, нямам никакви "точки", а просто космите, които си бяха и първия ден, продължават да си растът. Може би аз не съм разбрала нещо като хората, но не съм много запозната със самата процедура и затова ще се радвам ако споделите как е било при вас, какво се случи след първата ви процедура? Simple Smile

# 663
Здравейте на всички! Преди няколко дена бях за първи път на лазерна епилация на цели крака с александритен лазер. Процедурата мина много добре, не изпитах почти никакъв дискомфорт, но ми изникнаха няколко въпроса. Операторката беше много мила и подробно, но явно не можах да синтезирам многото информация която ми поднесе и реших да се допитам и до вас.

Избръснах краката деня преди процедурата и на другия ден везе ми бяха наболи (доста бързо ми растът космите), но ми казаха, че не е проблем, че са се показали. Вече минаха около 4 дена от процедурата и космите ми съответно още порастват. Жената ми каза, че до няколко дни ще ми се появят нещо като черни точици, които мисля след 14-тия ден, каза, че ще почнат да избутват косъма и да падат. Само, че при мен няма нищо такова, краката ми са в нормално състояние, нямам никакви "точки", а просто космите които си бяха и първия ден израстнали. Може би аз не съм разбрала нещо като хората, но не съм много запозната със самата процедура и затова ще се радвам ако споделите как е било при вас, какво се случи след първата ви процедура? Simple Smile
Точици не съм забелязвала.От 10-ти до 14-ти ден космите започнат да падат.Просто изчакайте.

# 664
  • Стара Загора
При мене на някои места стават на точици , а на други си расте самия косъм и после пада.

# 665
Здравейте, може ли да дадете мнения за лазерна епилация в Токуда - доволни ли сте?

# 666
Аз също не съм имала никога никакви точки, зачервявания и раздразнения. Последния път след александритния, имах чувството че ще ми падне и кожата заедно с космите. Но нито се зачервих, нито изгорях, но адски ме боля. До сега от всяка процедура, не зависимо от вида лазер, космите при мен започват да падат след 14 ден. Първия път даже помислих, че няма да паднат въобще. Много бавно ми опадват.

# 667
  • София
Здравейте на всички! Преди няколко дена бях за първи път на лазерна епилация на цели крака с александритен лазер. Процедурата мина много добре, не изпитах почти никакъв дискомфорт, но ми изникнаха няколко въпроса. Операторката беше много мила и подробна, но явно не можах да синтезирам многото информация, която ми поднесе, и реших да се допитам и до вас.

Избръснах краката деня преди процедурата и на другия ден вече ми бяха наболи (доста бързо ми растът космите), но ми казаха, че не е проблем, че са се показали. Вече минаха около 4-5 дена от процедурата и космите ми съответно още порастват. Жената ми каза, че до няколко дни ще ми се появят нещо като черни точици (ефекта го сравни с ожулено от коприва), които мисля след 14-тия ден, каза, че ще почнат да избутват косъма и да падат. Само, че при мен няма нищо такова, краката ми са в нормално състояние, нямам никакви "точки", а просто космите, които си бяха и първия ден, продължават да си растът. Може би аз не съм разбрала нещо като хората, но не съм много запозната със самата процедура и затова ще се радвам ако споделите как е било при вас, какво се случи след първата ви процедура? Simple Smile

Нормално е космите да продължат своя растеж след третиране и след време ще опадат.
Колкото твърдението за поява на точици като "ожулено от коприва" - може да се появи, в зависимост от това на какъв етап е бил растежа на косъма в зоната.При някои хора има ВИДИМИ точици,защото косъма е по-тъмен, при други тези точици не се виждат с просто око.Александритния лазер е добър,дано да са ти направили правилна терапия с максимален ефект.

# 668
Тези точици като ожулено от коприва не трябва ли да се появят веднага след процедурата? При мен се появяват на триъгълника най-често и изчезват за 30-40 минути да кажем. И на мен са ми казвали че е потвърждение косъма е изгорен когато се случи това с релефа.
В този ред намисли да се оплача (за кой ли път) от Версус. Последната процедура на интим ми беше Средата на септември и бях ходила на море 20 дни по-рано като нямах никакъв тен в зоната даже и бикини линията защото мажех всичко с 50 фактор даже и покритите части, но все пак те казаха че не искат да работят бикини линията и аз се съгласих. 3 седмици след процедурата бях пак в студиото и показах на операторката вече поникнали нови косми не малко на брой и я питах защо?!? И тя каза”аа ми тоя в о на последната процедура сме работили на ниски параметри и затова не може да очаквате кой знае какъв ефект” ?! Мен никой не ме беше питал или предупредил че ще се работи на параметри от които няма да имам ефект, а обикновено ми казват и ме питат дали искам да ми вземат парите за процедура с никакъв ефект... към днешна дата месец и половина след процедурата космите ми се върнаха към положението преди процедурата. Звънях им по телефона и обясних какво се е случило и никой нищо не каза, не се оправдаха и т.н. Много ме е яд и даже се чудя дали да продължавам процедурите си при тях или да сменя студиото. Вече за трети път се случва да проявят некоректност. Кажете ми какво мислите по въпроса и какво бихте направили на мое място?

# 669
  • София
Според мен смени студиото.
Аз съм имала подобен опит - тази година преди морето отидох на пълен интим (целенасочено преди морето) и нямах никакъв тен и ми направиха процедурата като за първи път не усетих абсолютно нищо.
А принципно доста ме боли.
Попитах още по време на процедурата дали това е нормално и казаха че да, космите били вече по малко и тн.
Разбира се след процедурата нищо не падна 😰
Отидох на корекция след това но бикини линията беше вече с тен 😔
Излъгаха ме най-нагло че колежката била работила на същите параметри и не знаят защо така се е получило .
Убедена съм че това е поведение тип “ако мине номера”.
Поискай среща с управителката според мен защото минаване на ниски параметри може не само да няма ефект, а да “събуди спящи фоликули” и да се озовеш с повече косми

# 670
Здравейте, можете ли да ми препоръчате качествена лазерна епилация в Пловдив. Обърквам се от рекламните твърдения в сайтовете на различните места, а имам неприятен опит от преди 10 години от студио в София, което ми взе парите за 6 процедури без ефект.

# 671
  • София
И на мен във Версус не ми опадаха всички. Сега ще следя пак, но не е като в Леге Артис, там всичко падна, но пък поникнаха почти на 100% и все пак беше първа процедура. Може пак да пробвам там.

# 672
  • София
Тези точици като ожулено от коприва не трябва ли да се появят веднага след процедурата? При мен се появяват на триъгълника най-често и изчезват за 30-40 минути да кажем. И на мен са ми казвали че е потвърждение косъма е изгорен когато се случи това с релефа.
В този ред намисли да се оплача (за кой ли път) от Версус. Последната процедура на интим ми беше Средата на септември и бях ходила на море 20 дни по-рано като нямах никакъв тен в зоната даже и бикини линията защото мажех всичко с 50 фактор даже и покритите части, но все пак те казаха че не искат да работят бикини линията и аз се съгласих. 3 седмици след процедурата бях пак в студиото и показах на операторката вече поникнали нови косми не малко на брой и я питах защо?!? И тя каза”аа ми тоя в о на последната процедура сме работили на ниски параметри и затова не може да очаквате кой знае какъв ефект” ?! Мен никой не ме беше питал или предупредил че ще се работи на параметри от които няма да имам ефект, а обикновено ми казват и ме питат дали искам да ми вземат парите за процедура с никакъв ефект... към днешна дата месец и половина след процедурата космите ми се върнаха към положението преди процедурата. Звънях им по телефона и обясних какво се е случило и никой нищо не каза, не се оправдаха и т.н. Много ме е яд и даже се чудя дали да продължавам процедурите си при тях или да сменя студиото. Вече за трети път се случва да проявят некоректност. Кажете ми какво мислите по въпроса и какво бихте направили на мое място?

Бях писала в друг пост ,че може би най-лошия избор за лазерна епилация е "Версус".Имаше оплаквания от тях за изгаряния ,ако не се лъжа и по вестниците.Затова служителите им са крайно предпазливи.Аз бих сменила салона/клиниката на твое място (ако не си предплатила, но дори и да си, винаги можеш да си искаш парите обратно,КЗП го позволява и "Версус" са длъжни да ти върнат остатъкът от парите). Задължително салон с добър апарат!

# 673
стряскам се от всичките оплаквания от версус, аз наскоро бях на първа процедура крака. в сайта на леге артис не виждам цени за лазерна епилация - недовиждам ли нещо?

# 674
Опитвах се да се сетя как се казва, но не успях. Съмнявам се да съществува още. Беше близо до президентсвото. Дали почваше със С или имаше с в името... наиатина не мога да си спомня за жалост. Всъщност е било преди повече от 10 г., някъде преди 12 г. по-скоро.
Би ли споделила кое е студиото в София?

Общи условия

Активация на акаунт