Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 495
  • 557
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Според мен ръчната прахосмукачка може да се ползва навсякъде. На мен определено ми е необходим такъв уред и бих го ползвала най-често в колата и детската стая.

# 211
Най-вече за колата  и най-трудно достъпните места.

# 212
Винаги съм искала ръчна малка прахосмукачка, но така и нямам още.
Бих я ползвала за обиране на трохи. Ето, например, дъщеря ми яде пръчки на дивана, а бях изчистила вчера. Щях веднага да я взема и да почистя за 1 минута.
За колата ще е удобна. За бързо събиране на боклуци без да се включват кабели.

# 213
Най-често ще я използвам в кухнята, определено, но и за автомобила ще ми свърши чудесна работа. Simple Smile

# 214
С возещото се хъски в багажника ни, прахосмукачката ще напуска колата само за зареждане Grinning

# 215
  • Пловдив
Най-често ще ми е нужна из вкъщи. Детската стая и кухнята се затрупват нон стоп с прах и дребни боклуци от творенията и изрезките на детето...

# 216
Най-често бих я използвала в кухнята. Винаги падат дребни трохи от хляб, от отварянето на най-различни пакети също. Обикновено не ми се вади прахосмукачка и опъва кабел... ако използвам мопа, след това трябва да го изпера и трохите всъщност от дребен проблем ми отнемат много време. Мисля, че тази ръчна прахосмукачка би ме улеснила в почистването на кухнята.

# 217
Най-често бих е използвала за детската стая и колата.

# 218
Най-често бих я ползвала в колата, там винаги има какво да се чисти

# 219
Най-често бих я използвала за почистване на офиса.

# 220
  • Варна
Бих я ползвала най-често в хола за обиране на трохите след децата, които правят постоянно, особено около масата и столчето за хранене.

# 221
Имам такава прахосмукачка и основно се използва в дневната след вечеря, в кухнята и детската. Честно казано до колата не е стигала, може би ни трябва втора и за там Wink Дори и детето много обича да почиства с нея.

# 222
Най-често в колата и около столчето на малкия.

# 223
Бих я използвала за почистване на колата, масата след храна, паяжини по тавана

# 224
За почистване на кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт