Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 470
  • 557
  •   1
Отговори
# 405
В автомобила и между възглавниците на диваните Simple Smile

# 406
  • в малка спретната къщурка
Лека и удобна, може да  се ползва  ежедневно. Най-вече в кухнята.

# 407
Аз имам тази прахосмукачка и съм изключително доволна. Използвам я много често, бързо и удобно се чисти и сглобява. Преди малко я използвах в и около пералнята Simple Smile. Имам една тениска с мъниста и когато я извадих от пералнята всички дребни мъниста се изсипаха на пода. Събрах ги за отрицателно време с ръчната прахосмукачка, даже и вътре в пералнята я вкарах. Често чистя с нея и вода или разлят сок. Мъжът ми я закачи в кухнята до вратата и бързо я грабвам където и да съм. Всичко чистя с нея - в кухнята, трапезарията и банята най- често. Бързо се разглобява и почиства. Когато голямата прахосмукачка беше на ремонт и килимите съм чистила с нея. Незаменим помощник ми е.

# 408
Тази практична прахосмукачка би ми помогнала най-вече да чистя диваните от космите на двете котки, също така за почистване на кухнята и автомобила.

# 409
  • София
Бих я използвала за меката мебел в трапезарията, кухнята и спалнята.

# 410
Най-често ще я ползвам в колата. Там ежедневно се вкарва прах и пясък. В кухнята също ще ми е много добър помощник.

# 411
Във вилата на село, там след моето момче винаги има за чистене 😏

# 412
  • София
Най-често бих я ползвала за колата-най-удобно и практично ми се струва!

# 413
Идеално допълнение към домакинството и незаменим помощник за другия любимец- колата. Особено в летните месеци, когато се връщаме от плажа с
 "тонове" пясък от морето, начупени солети, пуканки и чипс😁.
Малък, удобен и много практичен.

# 414
  • София
Най-често бих я използвала в почистване на кухнята, където най-често се случва да се разсипе нещо.

# 415
Привет на всички! Бих исползвала прахосмукачката  да махам праха в къщи ежедневно понеже съм алергична към прах и приятеля ми също...добре сме се намерили Grinning Много се надяваме да спечелим това малко съкровище което ще ни помогне много!
Благодаря предварите

# 416
Предимно бих я използвала в кухнята и всички труднодостъпни места вкъщи. Все се каня да си купя мини прахосмукачка, заради изсипани работи, но като изчистя ми минава ентусиазмът 😁. Мисля, че е време.

# 417
Малката прахосмукачка може да бъде използвана и от децата.
Когато мама почиства с голямата...децата с малката.
Така почистването ще стане удоволствие в къщи.

# 418
Колата ,кухнята ,дивана и столовете от котешките косми .

# 419
Бих я използвала най-често за почистване на нашия семеен автомобил, защото там има доста труднодостъпни места.

Общи условия

Активация на акаунт