Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 440
  • 557
  •   1
Отговори
# 420
  • SF
Много ми трябва за колата и за спалнята. С дълга къдрава коса съм и всеки ден я изправям. Естествено, падат косми. Голямата прахосмукачка ми идва тромава за тези нужди, а и е доста шумна, за да я включвам по всяко време - късно вечер, рано сутрин, в събота на обяд..
Много искам такава мъничка прахосмукачка и даже ще си я купя от Лидл.

# 421
Отдавна искаме такава прахосмукачка, но скоро няма да й дойде реда, защото събираме пари за робот, а междувременно ни се развали и стандартната прахосмукачка. Бих я използвала основно за почистване на автомобила ни, но ако наистина може да се включи и в борбата за чистота в кухнята, например, ще е от голяма полза.

# 422
  • Бургас
Навсякъде, предимно в кухнята и автомобила, също ще бъде използвана от децата по техните стаи.

# 423
За почистване на автомобила,за нещо което ще счупя случайно,за паяжини.

# 424
  • Пловдив
Най-вече за автомобила

# 425
За почистване след котето

# 426
Основно в колата.

# 427
  • Велико Търново
Почти във всяка стая има малки пространства, които не мога да достигна с правостоящата праходпукачка, затова често си мисля, че една акумулаторна би ми била много полезна.

# 428
Не виждам причина да не може да бъде използвана буквално навсякъде Wink

# 429
Бих я използвала за всички труднодостъпни за обикновена прахосмукачка места.

# 430
Нямам възможност да чистя колата си,но пък да почистя масата в кухнята ,ъглите и в стаята на детето с удоволствие ще ми влезе в употреба

# 431
Ще я връча на мъжа ми да чисти в колата, мноооого ще е доволен Simple Smile

# 432
Би ми била най-полезна за колата, но е и чудесна и за труднодостъпните места в кухнята.

# 433
  • Пловдив
Ще е любимия ми уред в колата.

# 434
Ръчната прахосмукачка бих използвала навсякъде. Вкъщи на труднодостъпни места или инцидентно, в колата когато децата разсипят храна, на работа да почистят прахът от компютрите, защото не искат да работят. Винаги ще е  пръв помощник.

Общи условия

Активация на акаунт