Ръчната прахосмукачка SilverCrest – лека, бюджетна и компактна

• 27 389
  • 557
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Бих я ползвала в колата и в къщи, около кухненската маса.
Че все роним трохи като хапваме.

# 526
На първо място в колата, също така Ив кухнята Simple Smile

# 527
За почистване на автомобила. Simple Smile

# 528
Най-много бих я използвала за в къщи , кухнята , хола , детската, спалнята , също така и за колата разбира се .

# 529
Ръчната прахосмукачка SilverCrest е подходяща за добро и лесно почистване  най-вече за купето на автомобила ми. Малка, компактна и удобна.

# 530
За автомобила задължително, но и у дома. Особено фугите, ъглите, труднодостъпните места - под леглата, под диваните. Мисля, че ще е чудесен помощник на всеки.

# 531
Бих я използвала за целия апартамент, но най вече за меката мебел и кухненската част

# 532
Най вече за автомобила бих я ползвала

# 533
  • Под гъбата
Бих я използвала в кухнята за бързо почистване на досадните трохи по дивана и плота, както и за обирането на прах по мебелите и в гардероба

# 534
Бих я използвала за почистване на кухнята и детската стая.

# 535
Имам точно тази прахосмукачка и съм страшно доволна. Най-често чистя трохи по дивана /след дребния/, както и под трапезната маса след хранене.

# 536
За колата и за разлети течности.

# 537
Прекрасен уред, ако имаш малки деца. Ще я използвам за бързо почистване след тях, за колата също би била много удобна и функционална!

# 538
Удобно, лесно и бързо почистване на досадните трохи и косми в къщата......!

# 539
Аз бих подарила такава прахосмукачка на мъжа ми. Луд фен е да си чисти колата. Имаме малко дете и познайте какво мазало става в колата. Та, определено бихме в използвали за колата. Иначе е удобна и за дома, ако сме разсипали нещо просто го събираме с тази, а не се налага да се разпъват кабели и тн. за голямата прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт