Номинации за най-голяма муня (тема 3)

• 619 053
  • 5 407
  •   1
Отговори
# 5 250
Видях на витрината на една оптика такава реклама. Очила за гримиране. Трябва да разузная, ама кога ще е, не знам, че напоследък съм в такава работна въртележка, че не гримиране, ами да се изкъпя едва ми остава време. И моят диоптър е такъв, но това е "старческо далекогледство", сложих очила на 45 и прогресира бързо. Ако е по рождение е различно.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 14:32 от Clotilde

# 5 251
Далекогледите да обяснят, моля, как си скубят веждите,
С лентички. Намествам лентичката пред увеличителното огледало, после слагам очилата, за да се уверя, че е правилно наместена, махам очилата и дръпвам.

# 5 252
Потърсих в гугъл какво са очила за гримиране и не съжалявам. Simple Smile))))))

# 5 253
ЖДНБ! Само такова не бях виждала...
А за гримирането с 5 диоптъра късогледство да не ви разказвам как моливи и очни линии се избират максимално къси - щото муня Натка като се навре плътно в огледалото, няма как да работи с по-дълги Grinning

# 5 254
По повод скубането на веждите една позната ползва зъболекарско огледалце за целта Wink.

# 5 255
Направо трябва да си пренесем идеите към темата Хитринки за всякакви случаи! Това муните сме голяма работа!

# 5 256
Здрави да сте и благодаря за инфото, за очилата! Поръчах си един брой, ползвам увеличително огледало, но като си сложа очилата, виждам, че резултатът е, все едно съм се замазвала на тъмно...
По темата - снощи направих таратор с тоник! Държим в хладилника бутилка от тоник, пълна с вода. Вчера обаче, мъж ми купил тоник. Не съм разбрала аз за "придобивката" и разредих млякото с тоник. Мунската ми същност не забеляза изобщо, че течността "шупка", като я изливам. Мъж ми гледа и потресено крещи -КАКВО ПРАВИШ, БЕ!!?? Аз с досада отбелязвам на ум - очеизбождащо е какво правя, що за малоумни въпроси, а на глас саркастично подмятам - Хайвер по хайдушки приготвям, не ти ли харесва? Той потресено, без да се впечатли от сарказма - Изля ТОНИК  в млякото!
Мдаа, получи се гадно и дори не беше газирано.

# 5 257
Охх, на теб сигурно не ти е било никак смешно, но с тоя хайвер по хайдушки се изхилих с глас направо Joy
Сещам се за моя приятелка, която преди години работеше в кухнята на заводски стол, ама голям завод и на смяна минават стотици хора пред нея. Та, наредени на шубера порции, спира се някакъв юнак и сочи чиния с пилешко бутче и големи парчета печени картофи, питайки "А какво е това?" Милата, какво да му отговори като то е очевидно? И тук идва рязък отговор: "Овчо! С бакла! Ще искаш ли от него?" Grinning Сума години минаха и още умирам от смях като се сетя, че и тя много колоритно го разказа като се прибра от работа.

# 5 258
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Caramella  - Хайвер по хайдушки, вика  Grinning , знам за агне по хайдушки, лобстер по хайдушки, сега и таратор....

# 5 259
Натка, сега аз цвиля Joy Ще я имам наум рецептата "овчо с бакла" Stuck Out Tongue Winking Eye
Лоли, ти си знаеш, колко съм СИЛНА  в кухнята, ма няма да им готвя някакви прози Joy

# 5 260
Е това си е забележителна мунщина, да направиш таратор с тоник. Може би с повече сол е можело да се преглътне, но не съм сигурна.

# 5 261
Вкъщи рядко има бутилка с вода в хладилника, аз не обичам чак толкова студена... но съм въвела твърдо правило - ако е бутилка от безалкохолно, ако някой толкова си я иска за друго, задължително да "обели" етикета и тогава да си я пълни с вода. Смятам че ви е ясно по какви съображения настоявам Grinning Хем вкъщи под безалкохолно обикновено се разбира газирана вода или когато половинката още пиеше Пепси, него пък няма как да него видиш че не е вода.

# 5 262
Здрави да сте и благодаря за инфото, за очилата! Поръчах си един брой
Честито! Чакаме историята, когато ще се появиш с тях в офиса.

# 5 263
  • Sofia
Преди години сипах уж ябълков сок от шише в хладилника,на бебе,а се оказа бяло вино 😳

# 5 264
Barbabeau, като си се познавам, нищо чудно да се вейна с очилата по улиците.
Не помня дали съм разкавала тук. Една мразовита зима си викам такси. Вече сериозно се бяхме отдалечили от вкъщи, когато забелязах, че съм излязла с идиотските си домашни чехли - пуФкави и наподобяващи някакъв "звяр" С муцунка, оченца и изплезен език. Върнахме се, де, ама тогава нямаше драма с бензина и можех да си го позволя Joy

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 13:32 от Caramella

Общи условия

Активация на акаунт