Номинации за най-голяма муня (тема 3)

• 619 034
  • 5 407
  •   1
Отговори
# 5 280
Два дни бански има като реклами, за плаж изобщо не мисля, живея на морето. Рокли следя два дни защо бански или с рекламите се опитват да ме променят?
И понеже сме темата за муни, децата са в класацията ми за тази седмица дрехи изпрани дадени да приберат - намерих в коша за пране. Не им се сгъва отива за пране и после нямам какво да облека...
Аз нося само двойно изпрани дрехи 🤣🤣🤣 и да логиката ми е същата . Много ме развесели като човек ,който знае какво е

# 5 281
Вчера сутрин се мъчих да си изтъркам лака. Напоих тампончето и търкам, търкам. Ядосах се как е възможно лакочистител да изветрее толкова много, че да спре да чисти. След минута-две се усетих, че не усещам никакъв мирис на лакочистител и чак тогава ми проблесна, че всъщност съм ползвала мицеларна вода. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 282
  • София
Веднъж в шишенце от мицеларна вода бях сипала дезинфектант за ръце, да си го ползвам, че е по-удобно за носене. Не помня как и защо ги обърках, но тръгнах да си махам спиралата…. Имах чувството, че клепачите ми ще изсъхнат и ще се обелят, идеше ми да пищя до небето. Не правете това вкъщи!

# 5 283
  • Бургас
Два дни бански има като реклами, за плаж изобщо не мисля, живея на морето.

Ти не мислиш за плаж, ама Гугъл казва, че ти е време да отидеш на почивка Simple Smile

# 5 284
Вчера дълъг ден, бачкане, барбекю, пак бачкане да се полее градината, накрая ММ увяхна пръв, аз си дочитам форумчето и половин час след него цамбуркам в леглото, а той вместо леканощ вика, "Абе ти чуваш ли някакъв шум?". Къв шум бе, то почти полунощ, всичко спи, бензинът скъп, хората не щъкат вече до никое време, викам не, завивам се, а той се врътка, "Ми от 20мин го слушам, като машинен шум". Ба! Заслушах се и аз, верно, чува се все едно някой си е паркирал икаруса на съседната улица, боботещо такова, ама далечно. ММ по принцип може да спи и до сватбарски оркестър, но това нещо го гложди, "Абе звучи все едно камион е паркиран на улицата!". Викам сигурно са съседите, те понякога се прибират по нощите, един голям жиБ и му клопат вратите, но пък двигателят никога не съм му чувала така.

Ама айде, Мара Подробната трябва да види, ставам, надничам през стъклото навън, тцъ, у съседите празен двора, те имат ламБички и си се вижда. А в коридора боботенето си се чува, ако се заслуша човек. Хм. Влизам в банята, още по-отчетливо звучи, ама откъм улицата май иде. Отварям прозорче, бе нещо сякаш навън е по-тихо. Отварям външната врата, показвам нос, ся няма да обикалям къщата по халат като таласъм, ама навън определено е тихо. Отварям и от другата страна през кухнята, тцъ, на двора тихо, вътре си е шума. ММ и той на крак вече. Викам "От банята трябва да е, защото там се плацикахме последно и там се чува най-силно, по стаите не". Пусках вода, спирах, никаква промяна, боботи си. Вакам, като клапа нещо е, на въртележка звучи такова уоб-уоб-уоб. Допирах ухо до стените да намеря от кой край иде звука, ми от коридора. Мистерия. Отворихме и килера с бойлера където е, ми не, бойлера тих, обаче звука се чува някъде от тавана. Уа!

Питам ММ да не е складирал нещо горе напоследък, механично нещо? Тцъ. Ама се качи да провери. Не, тихо било. Викам сложи ухо на пода чуеш, да локализираш защото пределено звучи като от тръба. А той, аааа не, прашно било, ще му се напрашат ушите. Окей, качвам се и аз, ухо на пода, от едната страна, от другата, боботи нещо в стените, ама точно както по филмите когато извънземни отвличат хора и къщата се тресе. Казвам на ММ, утре викаш водопроводчик спешно, да го види. Ама и на двамата ни едно такова терсене, ако е тръба да не избие да ни окъпе докато спим.

Въртяхме се като мухи в коридора, аз си бая за водопроводчика, ММ нещо се умълча, и по едно време лицето му светна като лампичка. Влиза в кухнята, викам не е от там, той си продължава навън, викам не е от тая страна! А той цъпа-цъпа към външното кранче дето е вързан маркуча за поливане. Гледам врътка го, тамън да кажа не е от там, а той едни големи очи направил и дълга физиономия, "Мииииии, май не съм спрял маркуча като поливах снощи....."  Бяхме решили да оставим маркуча разтегнат в двора, за да се полива всеки ден, и нали уморен снощи, докато стигнал от другия край на двора до къщата вече му изхвръкнало от главата, че трябва да спре кранчето, и водата си е вървяла 4ч насред пътеката, ама нали телевизора пуснат и кой да чуе 🤣

# 5 285
Капково напояване ви трябва 😄

# 5 286
Аз имам в двора едно голямо бетонно нещо, като басвйн, щерня му викаме по нашия край. Ползва се да се пълни с вода от кладенеца, за да се стопли и от там са се полива зарзавата, по-добре било за растенията. И трябва да я пълня аз щернята, че намаляла водата. Пускам сутринта помпата от кладенеца с идеята, че като тръгвам за работа ще чуя водата, че шурти през маркуча и ще спра. Хувай чуйо. 10 часа по късно още си пълнех щернята, градината, пътя долу... Пак като не бях изпразнила кладенвца и да изгоря помпата. Поне си полях райграса. От тогава пускам само ако съм на двора.

# 5 287
  • Sofia
Един съсед ми звъни преди няколко дни ,бях позадрямала,ставам чорлава,мислих да не отварям,но май ме чу отвън...нямах време да се приведа в ок вид,да мия зъби и т.н....малко позагладих косището...,викам си поне един ментов бонбон да взема,че ако нещо повече говорим ...по-късно се усетих,че съм  взела бонбон с аромат на узо 🥴🤣
Скрит текст:

# 5 288
Алечка много добре те разбирам. Аз съм с капково и два бидона, до единия е строителна площадка - чакъл и пясък. Взима мъжът ми когато му трябва и идеята е като свърши да си стане цветна градинка. Та в този изкоп, защото вече е на привършване чакълът, вече месец може спокойно да се отглеждат патета. Редовно забравяме че сме пуснали водата и прелива и се завирва... Съседите като видят питат да нямаме спукана тръба.. Иначе преди две  години съседа беше спрял тока от таблото, нашия двор и неговото лозе бяха преполяти...

# 5 289
Аз не съм запозната, но родителите ми и познати с градина и живеещи в къщи всички са с някакво автоматично, настройват си го кои дни и в колко часа за колко време да работи. Проверете, ако имате желание.

# 5 290
Вкъщи ММ все ми се кара, че не си правя напомняния и не настройвам таймери. В 90% от случаите забравям разбира се и после се ядосвам. Напоследък редовният номер ми е да сложа бира във фризера и да я забравя. Сещайте се като отворя после как изглежда всичко.
По същата причина имах едни светещи крутони.

# 5 291
  • Майничка
... По същата причина имах едни светещи крутони.

Т.е., светещи като горещ въглен или плесенясали до етап фосфоресциране?🤔

# 5 292
Сутринта бързах да сготвя преди работа. Ами не беше добра идея - забравих да сложа червен пипер, изпуснах лъжицата и тя потъна в тенджерата, извадих я с един нож, изгорих се, в тоя момент ММ ме стресна без да иска и метнах лъжицата с червения пипер във въздуха. Сготвих криво ляво, но повече преди кафето такива упражнения - НЕ! Sweat Smile

# 5 293
... По същата причина имах едни светещи крутони.

Т.е., светещи като горещ въглен или плесенясали до етап фосфоресциране?🤔

Имах една тава тлеещи въглени.

# 5 294
  • до най-прекрасния мъж
Сутринта бързах да сготвя преди работа. Ами не беше добра идея - забравих да сложа червен пипер, изпуснах лъжицата и тя потъна в тенджерата, извадих я с един нож, изгорих се, в тоя момент ММ ме стресна без да иска и метнах лъжицата с червения пипер във въздуха. Сготвих криво ляво, но повече преди кафето такива упражнения - НЕ! Sweat Smile
Не се бях смяла така от месеци, добре че не събудих детето.
Поне мъжО почисти ли червения пипер? Ще те плаши той, ама ха! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт