Номинации за най-голяма муня (тема 3)

• 619 039
  • 5 407
  •   1
Отговори
# 5 265
Като стана въпрос за бутилки, аз така сипах студен чай на големия ,докато не изпищя: Това е на дядо ти ракията 🤣🤣. После беше рев ,смях ,а когато му казах Христос воскресе, защото беше точно на тоя ден ,той ми отговори : Тая песен май съм я чувал 😁😁😁. Ако напиша още една история с децата  май ще чакам социалните 🤔🙄🤣🤣.

# 5 266
  • Бургас
Kisses, пиши да се посмеем. Ние няма да кажем на норвежците, споко.

# 5 267
Kisses, пиши да се посмеем. Ние няма да кажем на норвежците, споко.
При мен е море от истории или както казва един мой познат всичко е добре ,докато не се разсееш 😁😁😁. Същия ми обяснява какво да натисна на телефона в една игра ,ММ и той до мен следи , онзи тъкмо пише трето изречение което започва с думите : Натисни в горния ляв ъгъл..... Веднага написах : Мое или твое ляво 🤣🤣🤣. Сега обяснява бавно и със подробности като за малоумни 😁😁😁

# 5 268
Малката ми муня тази зима почти беше стигнала до училище, когато разбрала, че е с пуФкавите си домашни пантофи. Е, върна се да си обуе ботите. Резултат - Школо писна с 1/2 неизвинено отсъствие. По мое време закъсненията ги брояха по 1/3.

# 5 269
  • Майничка
Нали преди 2-3 години бяха модерни гумени чехли с козина отгоре. Докато разбера, че е тренд, за доста моми реших, че са тръгнали с домашни пантофи, даже веднъж питах три момичета дали не е някакво предизвикателство.

# 5 270
Аз отново 😊: Днес звъннах на малкия(8г) да му кажа ,че ще получи подаръка си за рождения ден по- рано с един месец  ,защото сега го купих и е нещо голямо . Той като достоен син на майка си се обадил на всички да съобщи ,че понеже аз съм го родила съм решила да му го преместя  преди рождения ден на брат му 🤣🤣🤣. Чак и започнал да кани 🙄😀😀.

# 5 271
Нали преди 2-3 години бяха модерни гумени чехли с козина отгоре. Докато разбера, че е тренд, за доста моми реших, че са тръгнали с домашни пантофи, даже веднъж питах три момичета дали не е някакво предизвикателство.

Аз тогава си купих не чехли, а едни мокасини, сини, от естествен велур и отпред с гарнитура от заешка кожа. От Италия. Много мекички, страшно удобни. Но след като трети клиент на работа ме пита защо съм по домашни пантофи, спрях да ги нося. То не може на всички да обясниш, че не са в крак с модните тенденции Simple Smile

# 5 272
Значи, ако някой ден се заплесна и отида в кръчмата отсреща по пантофи, ще настоявам че е моден тренд и нищо не разбират! Joy
Опасността е реална, все пак съм редовен абонат на темичката тук... а кръчмата е на няма и 5 минутки вървене и аз естествено винаги се оправям малко след последния момент за излизане и изхвърквам като тапа Grinning

# 5 273
  • София
Загубих сандалите на детето. Оставих ги пред входната врата, че той се качи на раменете на баща си и тръгнаха нагоре, а аз пазарувах от магазинчето долу. Това ми е последния спомен, след това ми е бяло петно.
Вчера дребният се прояви и счупи голямото огледало в коридора. Извадихме прахосмукачката да чистим. След това веднага излезнахме и чак следобяд тръгнах да я прибирам. Откривам, че ѝ липсва едната тръба за удължаване на дръжката. Търся, търся, няма я никъде, а не е карфица, че да се загуби. Помислих си, че полудявам наистина. В някакъв момент поглеждам пак точно пред мен и я виждам омотана в едно яке на мъжа ми, оставено на дивана. Бих се заклела, че преди 5 секунди не беше там.

# 5 274
Петък  следобед е. Аз имам служебно излизане вечерта и е момента да приготвя вечеря за момчетата. Замесих тесто и планирах двете любими неща на мъжете. Всичко върви по план до момента в който трябва да добавя печени чушки. Отварям фризера, вадя пакет без надпис, останалите са надписани. Почвам да режа виждам семки и се замислям защо ли има до момента в който се оказва че са от малкото с дръжки и семки... Та почнах и дръжки да чистя, етикета незнайно защо липсва, слагам яденето във фурната и отново забравям за реотана и подпалих хартията ( за трети път се случва). Та уж всичко беше пресметнато, но с тези малки препятствия закъснях за срещата с половин час.

# 5 275
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Значи, ако някой ден се заплесна и отида в кръчмата отсреща по пантофи, ще настоявам че е моден тренд и нищо не разбират! Joy
...

чета натка и си мисля колко е услужлив форума, предлага ми и визуализация. Smile

# 5 276
Ама мола ви се, като ще е гарга - поне да е рошава. А моите пантофи са много рошави, ама много Grinning От тия дето са като плюшена играчка - хем рунтави, хем те гледат Joy

# 5 277
Моят котарак реши, че тези космати чехли са новото му гадже, наклеца ги порядъчно...

# 5 278
Понеже в работата си използвам активно Гугъл и имам стотици търсения на ден, успявам стабилно да им объркам алгоритмите. 😀 Само през уикенда започват да ми излизат реклами на последните търсения.
Иначе софтуерите ни “слушат” и засичат ключови думи, според които филтрират рекламите.

# 5 279
Два дни бански има като реклами, за плаж изобщо не мисля, живея на морето. Рокли следя два дни защо бански или с рекламите се опитват да ме променят?
И понеже сме темата за муни, децата са в класацията ми за тази седмица дрехи изпрани дадени да приберат - намерих в коша за пране. Не им се сгъва отива за пране и после нямам какво да облека...

Общи условия

Активация на акаунт