Номинации за най-голяма муня (тема 3)

• 618 932
  • 5 407
  •   1
Отговори
# 5 325
  • София
Моят явно е спал като си накапах ксилометазолин в очите.....

# 5 326
  • Варна
Преди много години имаше едни блестящи гримове в бурканчета. Е,вкъщи нямаше, но пък имаше такъв лак. Ми що да не си намажа клепача с такъв. Люти, много люти.

# 5 327
Надувам едни балони и украсявам посред нощите, понеже дъщеря ми утре има рожден ден. Изчаках децата да заспят и тихо -тихо подготвям пакетите с подаръците, надух балоните, украсих и съм много доволна от себе си. Докато един от балоните не се спука и децата не писнаха ужасени, добре че успях да ги спра преди да видят изненадата. Между другото рано сутринта трябва да домъкна огромен геймърски стол от комшийката от долния етаж, там го скрих. Надявам се да не събудя целия вход докато го довлача до вкъщи.

# 5 328
Получи ли се изненадата с геймърския стол? 😄
Честит Рожден Ден на дъщеря ти! Да е здрава!

# 5 329
Получи ли се изненадата с геймърския стол? 😄
Честит Рожден Ден на дъщеря ти! Да е здрава!
Благодаря, но не съвсем! Първо тез балони се пукаха един след друг през цялата нощ, изкарах които бяха останали на терасата. После дъщеря ми се събуди преди да отида за стола. Комшийката се оказа, че е зле, с високо кръвно и едвам стана да отвори вратата. Трябваше да ѝ помогна! Как да е домъкнах стола, но настроението разбираемо не беше на ниво.
Накрая децата се изпокараха, кой да стои на стола....😒

# 5 330
  • софия
Балоните не трябва да се надуват докрай. И ние всяка година в нощта преди рд пълним стаята с балони, та от опит се научих.

# 5 331
  • Street of Dreams
Ах, black pearl, горе главата! ❤️
Аз пък се издъних грандиозно като сватовница. 😄
Имам малко затворена приятелка, която отдавна е сама. Във фирмата пък контактувах много приятно с IT-то на друга фирма - културен, възпитан, сдържан, фин. Живее в Дъблин, но ми беше споделил, че иска да живее в Германия и идва често. Чудно.
Спестявам ви дългата история как съм я убеждавала да си дава шансове и тн. Скоро всичко бяхме в един град и хайде да хапнем.

Той дойде с тениска на Койота, изпи две водки преди вечеря, а речта му въобще не ставаше за маса. 😱

# 5 332
  • София
Тук муньото е IT-то, а приятелката е направо късметлийка, че не се е старал да я впечатли и след време да се покаже "какъв е мъж". Освен, ако не мъжът не е смятал, че точно така ще ви срази веднагически, което пак го прави муньо  Grinning Grinning Grinning

# 5 333
Или е усетил, че се опитват да го сватосат и е направил всичко, за да не падне в капана. Simple Smile

# 5 334
  • Майничка
... или се е паникьосал хайванът и се е наквасил за кураж.😉
Случвало ми се е да домакинствам на една доста свита девойка, поканена на новогодишен купон от колега - обект на мечтите й. Докато сервираме предястията, ликвидира за норматив 3 водни чаши Куба Либре (повече Куба, отколкото либре), една Блъди Мери и едно бадемово аперитивче, после наблегна на непознатия й тарама хайвер, препоръчан й от кавалера (само че той го хапваше тънко намазан на брускета, а тя - с лъжицата за сервиране). За ок.40 мин. беше тотален мат, реди ми "римска мозайка" в банята, заспа "на чист въздух" на терасата, на -5 градуса, абе яко се представи.
Ходи после обяснявай на младежа, че тази сигурно сефте потребява алкохол.😟

# 5 335
  • Street of Dreams
Аз съм мунята, защото не го проучих в извън работна среда преди да чертая светлото им бъдеще с дечица. 😄 (хем им знам славата на компютържиите).
Убедена съм, че тази тениска не си я е купил за повода, а си я е имал. Беше си доста носена. А водката така влезе като у дома си и тя...
Муня съм, защото не виждах какво може да се обърка 😄

# 5 336
Аз пък не мога да разбера жена на определена възраст (предполагам, че не става въпрос за някой тийн) какво толкова има да се стряска от едно запознанство. Най-много да не й хареса въпросното мъж. Нищо не й пречи да излезе с него още веднъж за проба, пък винаги може да се отърве, ако прецени.
Мен веднъж са ме запознавали така с мъж. Моя позната беше убедена, че познава идеалният мъж за мен и държеше да ни запознае. Понеже не можехме да намерим удобно време за трима ни, накрая й казах да му даде телефона ми, за да се обади. Направихме си среща. На човека нищо му нямаше, беше си възпитан, имахме общи познати, той беше с интересна професия ... и дотук. Почти няма случай, в който да съм била толкова индиферентна към някого. Грам отношение не породи този човек в мен - нито положително, нито отрицателно. Явно и аз в него - обади ми се пак след месец, за да се видим. Видяхме се, колкото окончателно да си изясним, че нещата не стават, и дотам. Представям си, ако бях затворена и стеснителна, колко време щяхме да си ги изясняваме.

# 5 337
Е, хората затова са казали: Отвън червена ябълка, отвътре гнила. Как да прецениш юнака какво крие  в обвивката си.

# 5 338
  • Далечният изток
Е, не, просто между някои няма химия, нито физика... Simple Smile

# 5 339
black pearl, ех, представях си грандиозен успех на изненадата. Нищо. Щом накрая е имало спор за стола, значи много се е харесал.

Общи условия

Активация на акаунт