Номинации за най-голяма муня (тема 3)

• 618 020
  • 5 407
  •   1
Отговори
# 5 355
Pandachina, направо се задавих от смях. То звучи като началото на филм за възрастни. Човечецът може да си е помислил, че участва в скрита камера. 🤣

# 5 356
В една квартира едни нюню розови прашки вятъра ги беше отвял на терасата под нас.
На мен се беше случило същото с едни в патешко жълто (още бях тийн:)))
А съседката под нас отглежда кактуси, има цяла колекция от редки видове.
Звъни ми тя на вратата, аз отварям и тя казва:
"Абе, уж кактусът ми цъфти веднъж на 3 години, а днес - ха! - гледам, цъфнал в жълто." Satisfied

# 5 357
  • София
Представям си и неговата версия за пред колегите днес - Чакам си аз за кафе и една отвеяна пандичка ми даде бикините си. Със сигурност ще я помни и разказва тази случка човека.

# 5 358
Е, разсмяхте ме, момичета! Днес сме на епизод "Бикини" всякакви.

# 5 359
Pandachina, представих си го с ярко червени, дантелени бикини 😄

# 5 360
От 10-тина дни планираме ходене до Джъмбо - аз, сестрата на мъжа ми и трите ни момичета. Магазинът е извън града, мъжът ми не може да ни закара, защото няма място за всички в колата. Оставя ключовете, ще кара сестра му (аз имам книжка, но не карам). Тя не познава колата ни + не живее в България и няма никаква идея от пътя, затова ще се правя на навигатор. Минахме сложната част с едни кръстовища, надлези, тъкмо се успокоих и вижам как подминаваме табелата! Инстинктивно извиках "тук, тук!", без да очаквам, че ще влезе в отбивката, но тя успя с лек дрифт Laughing децата отзад мълчат и гледат сеир. Дотук добре!

Както всички останали, напълнихме един чувал с "много, много нужни неща", а мъжът ми прати съобщение само с 2 скромни желания и понеже ме познава ги написа отделно, да няма грешка.

Наснимах му какви видове има, той си избра, въобще всичко точно. Като се прибрахме му звъннах да го успокоя, че колата е цяла, ние също. Той започна да ми обяснява какво ще си слага в хладилната чанта и тогава... все едно някой ме тресна с чук по главата Trollface сетих се как, докато чаках да разгледа снимките, се замотах по други рафтове и тотално съм изключила да се върна Flushed
Имам късмет, че не обича да харчи пари, каза само "е, нищо, спестихме едни 25 лв." Laughing

Поне сенник взех Bowtie

# 5 361
  • София
Сетих се за редовна моя мунщина. Даже пак ще сменям нокът на крака вероятно. Значи, отивам да си закупя бира, винце нещо... Или влизам в дискотека. Абсолютно трезва и се пребивам жестоко. Хората ще си кажат " тая пък, пияница". Даже бутилки съм чупила. Муня и това е.
После, като пийна, катеря стълби и всичко с всякакви обувки като коза.

# 5 362
  • София, Дружба 2
Кори от диня ще хвърлям и за да не потече от някъде торбата бързам много и влизам в първия анцунг, който ми се изпречи. Добре, че само до кофата и обратно в къщи. Пред входната врата се пипам по джобовете за ключа, който държа в ръка и опипвам, опипвам, ама джоба дупки няма, а се веят вътрешностите и на двата джоба. Муня е навлякла анцунга наопаки. Детето каза: "Ти като в детската." Имаше бабички на пейките пред входа, но се надявам да не са ми обърнали внимание   Simple Smile

# 5 363
  • София
Аз вчера съм била на тренировка с клина наопаки. Но тъй като по нищо не личи, никой не е забелязал. Има само един надпис под коляното, по който се сетих.

# 5 364
  • София
Абсолютно трезва и се пребивам жестоко. Хората ще си кажат " тая пък, пияница". Даже бутилки съм чупила. Муня и това е.
После, като пийна, катеря стълби и всичко с всякакви обувки като коза.
Аз си кълча краката най-качествено с равни обувки. На ток/платформа съм бетон

# 5 365
  • Sofia
Правя кекс и вместо кокосови стърготини щях да сипя ориз в сместа...усетих се навреме,видяха ми се доста едри стърготините 🤔

# 5 366
  • Варна
Снощи бях на банкет, не пих, но се прибрах късно. Тази сутрин недосъбудена ще водя свекървата Еди къде си и ударих колата пред къщи, после в Лидл съм забравила една котешка консерва. Тези ги натворих преди 10 ч. сутринта...

# 5 367
Не знам коя поред сутрин се събуждам 2-3 часа преди алармата, панирайки се че ще закъснея, изобщо не ми идва на акъла да погледна колко е часа, а направо ставам и си правя кафе и като погледна часовника лошо ми става. Естествено абсолютно никакъв шанс да заспя отново.

# 5 368
Седя на верандата, синът ми излиза от кухнята, засилва се да ме прегърне и си удря пръста на босия крак в пейката. Изквичава на умряло, а от устата му падат парчета луканка. Котаракът, който спи в едно чекмедже под пейката, реши, че има извънредно хранене и докато мигна, вече беше "почистил".

# 5 369
Представям си колко щастлив е бил котаракът от "премиалните"

Общи условия

Активация на акаунт