Номинации за най-голяма муня (тема 3)

• 618 028
  • 5 407
  •   1
Отговори
# 5 370
  • Варна
Като се наспах днес се сетих, че липсващата консерва я дадох на котараците ни, не съм я забравила ... Минус една мунщина съм, за протокола 🤣

# 5 371
Знаете ли какво? Никога, ама никога не купувайте маска за коса, чиято опаковка е почти идентична с опаковката на захарния скраб за тяло. А, ако все пак купите, не втривайте ожесточено в корените на косата това, което сте помислили за маска. Квич!

# 5 372
Две нямам в банята да си приличат едно с едно, късогледа съм 5 диоптъра и отдавна знам че не бива Grinning

# 5 373
Поне си се ексфолиирала качествено 😁

# 5 374
Направо, скалпирала.

# 5 375
Въх, заболя ме само докато четях. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 376
Седя на верандата, синът ми излиза от кухнята, засилва се да ме прегърне и си удря пръста на босия крак в пейката. Изквичава на умряло, а от устата му падат парчета луканка. Котаракът, който спи в едно чекмедже под пейката, реши, че има извънредно хранене и докато мигна, вече беше "почистил".

Тук няма муня, но ситуацията е толкова забавна, че може да се ползва за филмов сценарий. Личи си и по броя харесвания (моето е номер 40).

# 5 377
  • София
Ох, извинете ме останалите, но още си се хиля на Пандачина, като си представям сценката: "На, зЕми тия гащи"

В този ред на мисли - без да искам, винаги простирам така, че гащите остават за най-отпред, защото простирам отвътре навън.
Но рядко са мои, повечето са боксерки на двамата мъже.

# 5 378
В събота на село детето мрънка, че иска Интернет. Имаме някакъв нет бокс и братовчедка и' се включила. Паролата е записана на лист и на свекърва ми сестра и' написала, че това са цифри "0", а не букви "О". Аз като идиот три пъти въвеждах букви "О". И не става 😁, но не се отказвам, де. Накрая си разбрах грешката, детето е доволно. 😀
Като оправдание ще кажа, че говорех по телефона с голямата щерка, докато въвеждам паролата. 🙄

# 5 379
  • Варна
Майкин уикенд имах аз, беше ми на гости да се разведри малко и едно от заниманията беше да дойде с мен и кучето на ветеринар. Тя е здравен работник и и беше интересно, ама не очакваше от вет. клиника да и купя мазило за възпален седалищен нерв, че я мъчи. Аз обаче прочетох добри отзиви за един медикамент, питах вет. доктор и той потвърди. Сега я чакам да рипне, че мазилото е за коне и крави дозирано ...активната му съставка имам предвид.

# 5 380
Май всички сме се мазали с това мазило. Казват, че е ефективно, на мен не ми помогна за коляното.

# 5 381
  • Майничка
О, да, много го потребяваме вкъщи. Другият любим ветеринарен илач е антифлегмина, по-ефективен е от ихтиол.

# 5 382
  • Далечният изток
Кажете какво е, че точно сега имам такъв проблем.

# 5 383
Майка ми за някакъв дерматит дето има, си взима някакво мазило от ветеринаря, много е доволна.

# 5 384
Палечка, ако може името на мазилото.Какво ли не мажа аз, с временен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт