Картите на Мадам Ленорман ( 15 тема)

• 68 129
  • 800
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте. Търсим изгубено кученце в нашия район, мога ли да помогна с картите на хората да си го открият или аз да го потърся. Стана ми много мъчно за кученцето, тъй като самата имам предполагам как се чувстват хората.

# 541
Здравейте,  зададох въпрос на картите дали родителите на приятеля на дъщеря ми ще я одобрят. Паднаха се тези карти. Може ли мнения?

# 542
Ковчег не непременно е негативна карта. Понякога означава просто (не)добре дошла промяна, край на нещо. Спуках се да тегля карти на племенницата, която си търсеше работа все ковчег излизаше, заедно с дете и щеркели. Е, намери си работа, въпреки че аз, заради кофина, клонях към отговор не.

# 543
Едни карти дали ще ни бъде….След 4 годишна връзка и вече 3 разделени…но без никой от нас да прекъсва контакт изцяло….дали някога ще бъдем отново заедно и да имаме семейство? Аз Д. Тя И.

Благодаря!

# 544
Здравейте!💎
Имам един специален мъж, в живота ми, който ми е трудно да забравя.💙
Интересувам има ли опция да подновим  отношенията си с него, и ако да, то кога?
Дали ме е забравил, изобщо какво изпитва към мен?
Благодаря Ви!🤗🙏

# 545
Ковчег не непременно е негативна карта. Понякога означава просто (не)добре дошла промяна, край на нещо. Спуках се да тегля карти на племенницата, която си търсеше работа все ковчег излизаше, заедно с дете и щеркели. Е, намери си работа, въпреки че аз, заради кофина, клонях към отговор не.
Elizabeth, случайно прочетох публикацията Ви и ще коментирам)) защо момичето по тези карти е намерило работа.
В случай, че изтеглените карти са в последователността - Ковчег/Дете/Щъркели - Ковчегът е естествен край на нещо, даден вид трансформация, на която просто времето и е дошло, Детето в план работа е започване на чисто, а Щъркелите са нови възможности, след период на застой. Тук коментирам картите в конкретна сфера Работа.
Следват прости изчисления, които дамата допълнителна информация - имаме Квинт - Детелини, което е шанс и нови възможности. Първа скрита карта между Ковчег/Дете е Планина - има известни трудности, по намирането на работа, възможни са и лични блокажи. Втора скрита карта между Дете/Щъркели е Лилии, която в конкретната сфера дава кариерен ръст, възможно е да е с помощта на конкретен мъж. И трета скрита между Ковчег/Щъркели е Пръстен, който на фона на останалите карти ни дава договор, контракт, а не циклене.
Карта ковчег също показва смяна на длъжност и месторабота. По Детето е възможно да става въпрос за нещо, което е ново като дейност за питащата.
Сами по себе си картите са слаби и Дете и Щъркели се влияят от околните карти, но при разглеждане на скритите и квинта, виждаме, че има реален шанс за положително развитие.

# 546
Търся помощ при тълкуване на следните карти.
Въпрос Ще срещна ли един човек отново? Теглих 9 букет - 3 кораб - 1 конник - 10 коса - 14 лисица.  Аз го тълкувам , че ще го срещна може би , но ще има някакъв конфликт.

# 547
По-скоро неприятни новини от този човек, отколкото среща.

# 548
За работа става въорос.Ще я бъде ли тази в момента,или да се ориентира към друга,или направо смяна на попрището?Благодаря!

# 549
Търся помощ при тълкуване на следните карти.
Въпрос Ще срещна ли един човек отново? Теглих 9 букет - 3 кораб - 1 конник - 10 коса - 14 лисица.  Аз го тълкувам , че ще го срещна може би , но ще има някакъв конфликт.
Няма да има конфликт.
От начало ще бъдат уверения и приказки за големи очаквания, всичко ще се развива привидно бързо но ситуацията ще се извърти на 180 градуса и ще бъдеш предадена, да не казвам нож в гърба.
Изобщо нищо хубаво не чакай от този човек.

# 550
Да побутна,че никой не забелязва.Simple Smile
Скрит текст:
За работа става въорос.Ще я бъде ли тази в момента,или да се ориентира към друга,или направо смяна на попрището?Благодаря!

# 551
Забелязвам, но съм го казвал и преди : картите трябва да са изтеглени от човек, не генерирани компютърно. За компютърно генерирани  ситуации аз не се включвам.

# 552
Това е несериозноSilverstone.

# 553
Цитат
Здравейте! Искам да попитам през текущия месец / август / ,
дали ще има обаждане от Жоро за съвместен работен проект?
Изтеглих следните карти -
къща- птици - жена- писмо- звезди,
цепих на котва

Комфорта ви е нарушен и въпреки, че разговор ще има,
но до подписване на договор няма да се стигне. Имало
е обещания но това е било в миналото.

Цитат
Какъв ще е резултата за мен от това обаждане -
изтеглих  -
кула-ключ - конник - куче - градина,

цепих на коса

Ще говорите за бизнес, нови планове които ще
позволят евентуално да се развиете в бъдеще, както и
новини. Всичко това подкрепено от доверени хора,
като може да има и покана за събитие с такава
цел, но всичко това са само напразни приказки.
Човека ви е отрязал като бизнес партньор и ясно с
приказките цели някакво друго домогване.
И предните карти показват такива неща.
Блгадаря! Ще ви дам ОВ.Какво друго домогване цели?

Давам ОВ - в началото на месеца / декември/ са избрали друг човек за работния проект.Благодаря!

# 554
Lan_7 ,Elizabeth_ много моля да ме извините!Не съм искала да ви засегна или обидя.Нямам абсолютно никакъв досег с темата.За първи път в интернет видях(ме) такива предсказания.Картите никога не съм ги виждала на живо и не си и помислих,че е грозно и несериозно.Наистина нищо не разбирам от темата,нито съм чела назад и действах първосигнално.Не съм искала да обидя знанията,труда и добрите намерения на всички,които се занимават  с тази дейсност.Много съжелявам ако  изглежда неуважително.Още един път моля да ме извините!

Общи условия

Активация на акаунт