Магазини Sinsay

• 69 487
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София
По-назад четох, че чаршафите са твърди, някой има ли по-отдавна да каже дали след известно време и пране омекват?

# 286
Здравейте, да споделя и аз малко опит със Sinsay. В петък поръчах някои неща от онлайн магазина им, но заблудена от размерите в сайта ги викнах M размер, вместо S размер. Поръчката сравнително бързо дойде - в понеделник беше при мен. Съответно ми се наложи да я върна понеже ми бяха големи, предвид не моя размер.. Подготвих формуляр за връщане на пратката през сайта им, попълних IBAN за връщане на парите. След дълго упорство успях да се свържа с оператор (може би чаках около 30тина минути на телефона), който беше много любезен обясни ми че трябва да се разпечата електронната касова бележка от поръчката в профила и да се приложи към продуктите, които се връщат. Обясни ми, че имат проблем с кодовете, които изпращат Speedy и мога да отида до офис  и да изпратя продуктите към офиса им в Русе за тяхна сметка. От Русе продуктите отиват към склада им в Румъния и чак когато стигнат в склада започва да тече 14 дневен срок за възстановяване на парите по сметката.

# 287
Цоп -троп и аз тук в тази темичка, която чак сега открих. И аз съм фен на Синсей ,но поръчвам основно детски неща ...като успявам и регулярно да минавам и през магазина им в Дъ Мол , където има детско.
До тук съм много доволна от суитчерите , долнищата , джогинг ,кожено яке за момче ,както и редицата щуротии на Пес Патрул за малката кифла .
Сега обаче чакам доста неща ,които се очакват " скоро" и миналия ден се появи едното , налично само в един размер -134 ...
Вече малко се изнервям - тамън се появи нещо, друго се изчерпа,после пак се появи ,после пак ....докато се появят всички чакани неща , сигурно всичко текущо в количката вече няма да е налично. Регистрирах ММ и ми даде нов код за отстъпка ....та сега имам 2 седмици - каквото се появи,появи....пускам поръчка и толкова.
Много е дразнещо това с връщането , особено разочароващо ,че не може в магазина да се върне( не съм връщала - поръчвам винаги малко по-големи неща ,особено ако е памук ,че ми се смаляват в сушилнята с поне номер ) . Също ми е много дразнещо,че не пише дали са ватирани нещата или не - чиста доза гадаене си е.
Предполагам се изчерпват дълго някой неща , защото ги пускат първо в румънския синсей , което пък въобще не е коректно Simple Smile

# 288
  • Тра-ла-ла
В БГ сайта на Sinsay много продукти нямат размери - например мъжките колани, несесерите и т.н. Копирайте кода на продукта и търсете в сайта им за други държави Sunglasses

# 289
Защо да не може да се върне в магазин? Утре смятам да сменя едно яке за по-малък размер.

Това е от сайта им:

# 290
  • София
В магазина в мола на Цариградско на касата има бележка, че не приемат стоки за връщане от онлайн поръчки.
Не знам как е на други места.
Явно сайта не е обновен и е просто превод от сайтовете по другите държави.

# 291
Защо да не може да се върне в магазин? Утре смятам да сменя едно яке за по-малък размер.

Това е от сайта им:

Преди месец не можеше - това с ( България ) е ново - т.е. преди имаше същото съобщени,само че нямаше уточнението за България и когато питах в магазин ,казаха че все още не може ,тъй като стоката на сайта и тази в магазините идва от различни складове и те нямало как да я връщат все още.
Много се надявам ,това недоразумение да е премахнато и вече да може ( ще ми спести голямо главоболие)  ...и ако повече продукти се появяват и в магазините, а не са само онлайн ...грешка няма да имат:)

# 292
В магазина във Варна са ми казвали, че може. Но не съм пробвала, защото все още не съм поръчвала от сайта. Чакам си още някакви нови модели дрехи да се появят, сигурно 20 дни станаха. Ако дочакам някога, ще поръчам, и ако имам за връщане ще потвърдя дали става във Варна.

# 293
Относно връщането в магазин - писала съм и по назад в темата,  миналия месец исках да върна поръчка в магазина във Варна, но не стана. Иначе бяха много мили, казаха, че скоро би трябвало да стане. И дано, че ще е доста по-удобно. Но принципно повечето големи (H&M примерно) не си смесват онлайн и физическите магазини - връщанията винаги са си отделени.

Относно чаршафите - аз взех от моделите с ластик, 180/200 и 160/200 сиви и розови, не са твърди, напротив доста мек плат е. Розовият бързо стана на бобчета, сивия не е мръднал.

# 294
Ами утре ще пробвам и ще докладвам после дали може да се връща в магазин, дано стане.

# 295
Някоя има ли това палто? Отговоря ли си размера и материята как е, лепи ли се всичко по нея? 😁

# 296
Аз имам палтото в кремав цвят.Като качество ми харесва,плата седи стегнат ,добре ушито е.Мисля ,че си отговарят номерата ,аз си взех S-размер.Нося 36-38.Добре ми е ,леко свободно седи.

# 297
  • София
Относно чаршафите - аз взех от моделите с ластик, 180/200 и 160/200 сиви и розови, не са твърди, напротив доста мек плат е. Розовият бързо стана на бобчета, сивия не е мръднал.
Благодаря, всъщност питах за горните чаршафи и калъфките, но не съм се изяснила добре. Долните са от трико, предполагам, че са меки, но избягвам този тип, искам си от плат.

# 298
  • Сливен
Днес получих този суитчър https://www.sinsay.com/bg/bg/2141f-59m/bluza-k-si
Хубав е с лека вата,м размер ,отговаря си.

# 299
  • 1st floor
Ами утре ще пробвам и ще докладвам после дали може да се връща в магазин, дано стане.
Успя ли и за кой магазин става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт