Магазини Sinsay

• 69 484
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Няко да е получил това яке https://www.sinsay.com/bg/bg/8604e-39x/kurtka-dz-si
Интересува ме дали си отговаря и как е качеството, че се колебая между 152 и 158
ПП да похваля този термос https://www.sinsay.com/bg/bg/7537a-99x/thermal-bottle?algolia_qu … 558a21d8ae019d05a. Държи топла напитката цял ден.

# 271
Цитат на: misi77
ПП да похваля този термос https://www.sinsay.com/bg/bg/7537a-99x/thermal-bottle?algolia_qu … 558a21d8ae019d05a. Държи топла напитката цял ден.
[/quote
С каква вместимост е?

# 272
  • Тра-ла-ла
Пфууу, докато получа имейл, че има наличност от дадени стоки и го прочета...и всичко е изчерпано Bowtie Не мога да събера каквото искам накуп, за да приложа ваучера....

Не го разбирам този сайт. Всички дамски дрехи, които бях харесала и стояха повече от 2 седмици на "очаквайте скоро", сега са "изчерпани". И от нищо няма нито един размер.
Те май още от началото си стоят като изчерпани, а де факто не са заредени... И аз дебна някои от новите неща

# 273
  • София/Севлиево
И на мен термосът ми харесва.Имам един от Лидл,но е мъничък,може би 330 -400 мл.Също държи топли течностите за около 12 часа.Мисля още един да си взема,но искам да е около половин литър...

# 274
  • Бургас
Цитат на: misi77
[/quote
С каква вместимост е?

Не съм мерила с точност, но е около 400 мл

# 275
Видях,че сте си поръчвали дънки от 13 лв, но не помня дали си отговарят на номерата.Нося М,38 номер ще ми стане ли или да си поръчам 40?Имат ли еластичност?

# 276
  • Тра-ла-ла
Видях,че сте си поръчвали дънки от 13 лв, но не помня дали си отговарят на номерата.Нося М,38 номер ще ми стане ли или да си поръчам 40?Имат ли еластичност?
Еластични са. Отговарят на описаните размери в сайта. Може би и на живо си отговарят, защото до скоро бях 36 номер и след като понапълнях  - минах на 38.

# 277
Не го разбирам този сайт. Всички дамски дрехи, които бях харесала и стояха повече от 2 седмици на "очаквайте скоро", сега са "изчерпани". И от нищо няма нито един размер. Съмнявам се всичко да се е обрало от вчера, когато последно видях статус, че предстои да бъдат заредени.
Ще ги пускат ли тези дрехи или стоят само за красота в сайта?

Аз два пъти получих имейл за неща, за които съм се абонирала и щом вляза вече ги нямаше. А буквално влязох минутка след като е пратено, как става това не разбирам... Neutral Face

# 278
Тъкмо от тези дънки и аз поръчах, в понеделник ще са при мен и ще пиша за размера. Нося по принцип 36,но поръчах 38 защото родих преди 4 месеца и все още имам няколко кг за сваляне. Надявам се да ми станат,защото грам не ми се занимава да ги връщам.

# 279
  • Стара Загора
За дънките от 12,90лв. - от физически магазин си взех едни 34 размер цвят navy и са ми много удобни и мисля, че си отговарят на размера (примерно имам доста дънки от Lidl и са 34 размер също). Имам и от пуловерите от 12,90лв., които имат копченца на ръкавите - те са размер XS. Направих поръчка от сайта с пуловери basic също размер XS, но имат голяма разлика с другите, които са с копченца, не са ми широки, но са по-свободни, а другите са ми съвсем по тялото. Все още не съм ги носила и не знам как са.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 00:15 от ❇Sisi_91❇

# 280
При малките номера явно всичко е точно.
Аз поръчах най- големият размер - 42, 180 см, 83 кг съм.
Тесни и супер впити са ми, не  ми е много комфортно с тях.
За жалост, са и леко къси...
Но за 13 лв толкова... Няма да ги връщам, ще се мъча да отслабна, хихи.
На Лидл и ХМ 42 - ри номер ми е ок, но явно под 42 всяка фирма си има своя интерпретация.

# 281
  • Варна
От тези дънки за 12.90 лв си вземам 42 номер (164 см, 55 кг съм). И 40 размер са ми ок, но не обичам да ми стяга коланът на корема.

# 282
  • Тра-ла-ла
Отзиви за този суитшърт?Не обичам толкова торбести и се чудя дали да не си взема XS вместо S
https://www.sinsay.com/bg/bg/2328f-08x/bluza-k-si
Скрит текст:

# 283
Моето яке (има линк малко по-назад) доста топли и е много леко, доволна съм.

Връщането беше безплатно, не ми взеха пари в Спиди.

А на кой адрес изпращате, попълних формуляра вече цяла седмица куриер не идва. Не мога да се свържа по телефон, имейл или фб. Мисля си вече да изпратя за моя сметка...

# 284
До този адрес се връщат пратките, пускаш я за тяхна сметка: 

Ел Пи Пи Фешън България ЕООД,

бул. България 310, офис 10

7000 Русе

В Спиди ще ти поискат номера на поръчката, за да я напишат в товарителницата.

Общи условия

Активация на акаунт