Магазини Sinsay

• 69 471
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз. Отговаряше си номерацията 🙂

Здравейте,някой поръчвал ли е от памучните им бикини как са като номерация,отговарят ли си?

# 256
Здравейте, наскоро за първи път поръчвах артикули от сайта. Безплатната доставка определено е примамваща.
Поръчах тези пантофки
https://www.sinsay.com/bg/bg/1908g-03x/kapcie-k-si
И тези дънки
https://www.sinsay.com/bg/bg/0593b-99j/spodnie-k-si
Доволна съм много спрямо цените. Blush
Набелязала съм няколко от коледните неща, та с нетърпение ги чакам да бъдат налични. Heart Eyes

# 257
Здравейте, за първи път поръчвам и днес ми изпратиха имейл, че поръчката ми е изпратена. Дали ще дойде утре или по-скоро понеделник?

# 258
Здравейте, за първи път поръчвам и днес ми изпратиха имейл, че поръчката ми е изпратена. Дали ще дойде утре или по-скоро понеделник?
Аз поръчах в понеделник и днес дойде. Якенцето и панталонките са супер. 104 размер и си отговарят според мен.

# 259
Да се включа и аз. Поръчах вчера. Очаквам понеделник, вторник да си получа пратката. Даже си използвах кода за първа поръчка.

# 260

Спиди не работят в неделя.

В детайли за поръчката има опция за проследяване на пратката и може да си я следиш.

# 261
Утре е събота.

# 262
Лелеее вярно 🤦♀🤣

Следи си я през Спиди, защото понякога само пускат статус, че е изпратена, но реално я изпращат на следващия ден.

# 263
Да, да благодаря, не пише нищо затова предполагам, че ще бъде в понеделник 😊

# 264
Ако има в поръчката номер на товарителница, то значи че е предадена на куриер и съответно по същия се вижда кога ще е доставката.

# 265
Само това е, затова и ми стана странно 🤷‍♀️

# 266
Щом си я пуснала днес, едва ли ще е в понеделник. По-скоро сряда или четвъртък. Пише от 2 до 5 работни дни.

# 267
Във вторник я пуснах и днес ми изпратиха имейл, че е изпратена. Както и да е, просто ми стана интересно дали в събота доставят до адрес.

# 268
Здравейте! Някой поръчвал ли е от тези долнища, дали си отговарят?

# 269
Не го разбирам този сайт. Всички дамски дрехи, които бях харесала и стояха повече от 2 седмици на "очаквайте скоро", сега са "изчерпани". И от нищо няма нито един размер. Съмнявам се всичко да се е обрало от вчера, когато последно видях статус, че предстои да бъдат заредени.
Ще ги пускат ли тези дрехи или стоят само за красота в сайта?

Общи условия

Активация на акаунт