Магазини Sinsay

• 69 446
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Кога се очаква да пуснат коледните неща? Хвърлила съм око на една чашка.

# 241
Има ли преглед и тест на поръчките?

# 242
Не , няма преглед и тест, то в този сорт сайтове никъде няма преглед и тест - НМ, Уайкики, House...плащаш и после връщаш, ако ти се рискува - купуваш--връщаш.

# 243
Не , няма преглед и тест, то в този сорт сайтове никъде няма преглед и тест - НМ, Уайкики, House...плащаш и после връщаш, ако ти се рискува - купуваш--връщаш.

Благодаря.

# 244
Справих се, по доста заобиколен начин се свързах с тях, бяха изненадани че ми стои с такъв статус поръчката и обещаха утре да имам превод.

Най-добре се обади пот елефона да видиш какво се случва.
Трудно е да се свържеш с тях, аз си отвисях повече от половин час докато се свържа, но иначе жената беше любезна и отзивчива. От Спиди бяха пуснали пратките към магазина, от който са изпратени, а не до адреса им в Русе и тя ги пренасочи.

# 245
Пуснах първа поръчка за мен - яке, шапка и раница. Якето го чаках да стане налично. Вчера имах email, но късно видях и беше изчерпано, днес нов email и имах късмет. Дано да ми стане и да ми хареса:)

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 11:55 от Hot SummeR

# 246
  • Gorni Bogrov
Аз два дни все се мъча да пусна поръчка с кодовете за намаление и не ще да ми ги намали и това си е.Някой друг има ли този проблем?

# 247
Аз пусках с 15 % при регистрация, нямаше никакъв проблем

# 248
  • Видин
Здравейте, заявих куриер, но такъв не дойде. Сега като ида до спиди на адреса в София или на адреса в Русе да върна пратката? В спиди пускам пратката за тяхна сметка, с електронната касова бележка, както и формуляра за връщане с посочена банкова сметка? Нещо друго от мен иска ли се да трябва да направя, за да мога най-накрая да върна пратката и да си получа парите?
Благодаря Ви

# 249
  • София/Севлиево
Не знам, но днес докато си взема пратката от Спиди пред мен минаха трима клиенти - всички излязоха с торби на Синсей 😂 Аз след първа поръчка на този етап съм 50/50 - обувките изглеждат добре, клиновете за каката са мнооооого тънички, чак прозирни, та ще видим какво ще правим с тях, на дребния ми се струват умалени долнищата.
И на моя дребен панталончетата са умалени-уж по етикет 68,а му стават сега,а той носи 56 размер,пък в кръста са му много широки.Иначе блузките са точни.

# 250
Здравейте, заявих куриер, но такъв не дойде. Сега като ида до спиди на адреса в София или на адреса в Русе да върна пратката? В спиди пускам пратката за тяхна сметка, с електронната касова бележка, както и формуляра за връщане с посочена банкова сметка? Нещо друго от мен иска ли се да трябва да направя, за да мога най-накрая да върна пратката и да си получа парите?
Благодаря Ви
Здравейте, аз получих ваучер за връщане по смс. С него звъниш на Спийди и си заявяваш куриер. Но може и в офис да се отиде -задължително на адреса в Русе. Искаха ми само номер на поръчката, за да върна за тяхна сметка пратката. Необходимо е само принтирана касова бележка или написани на лист номер на поръчка и имената Ви на латиница. От една поръчка вече възстановиха сумата, но от другата никаква вест.
https://www.sinsay.com/bg/bg/returns  тук са описани условията за връщане.

# 251
Поръчах няколко неща за първа поръчка, пристигнаха и съм доволна като за цената си. За размери явно съм уцелила.

# 252
  • в сърцата на децата <3
Не знам, но днес докато си взема пратката от Спиди пред мен минаха трима клиенти - всички излязоха с торби на Синсей 😂 Аз след първа поръчка на този етап съм 50/50 - обувките изглеждат добре, клиновете за каката са мнооооого тънички, чак прозирни, та ще видим какво ще правим с тях, на дребния ми се струват умалени долнищата.
И на моя дребен панталончетата са умалени-уж по етикет 68,а му стават сега,а той носи 56 размер,пък в кръста са му много широки.Иначе блузките са точни.
Забелязах го вече 🤣 Пепко уж са умалени и от там му стават на моя 116, а тези ще поръчам 122, това 110 му е МНОГО малко. Всичко друго е точно, обувчиците ще видим колко ще изкарат, но са точни на размера в таблицата им!

# 253
  • София
Здравейте,някой поръчвал ли е от памучните им бикини как са като номерация,отговарят ли си?

# 254
Някой да е поръчвал от чантите със синджир?
Не мога да се ориентирам колко са големи, а има доста видове.

Общи условия

Активация на акаунт