Магазини Sinsay - тема 11

• 46 433
  • 748
  •   1
Отговори
  • София/Севлиево
Линк към старата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1705268

Поръчка до магазин може ли да се пробва и върне веднага на място в магазина?

Да. Продуктите, които ще се връщат, се носят на касата. На служителя се дава номерът на поръчката или баркод от приложението. Стойността на върнатите продукти се възстановява по банковата сметка в рамките на 14 дни.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 15:08 от bubanka

# 1
Здравейте, има ли някой който няма да ползва днешния купон за отстъпка 15% ДЕЦА?

# 2
Аз, но незнам как мога да ти го преотстъпя

# 3
Изпращам ти
Здравейте, има ли някой който няма да ползва днешния купон за отстъпка 15% ДЕЦА?

# 4
Много благодаря. За жалост обаче купоните са свързани с емайл и явно не могат да се преотстъпят на друг. Все пак мерси много.

# 5
  • Пловдив
? Малко глупав въпрос :Завесите който се предлагат и са с размер 140 cm x 260 cm това за една завеса ли е или  в пакета са двес обща ширина 140 ?

# 6
Пише в описанието,когато са 2

# 7
  • Варна
2.90 лева да очаквам ли да ми ги възстановят при частично недостоверна стока?

# 8
Ще ти ги възстановят. На мен така от предната поръчка ми върнаха 3 и нещо, защото нямаха единия продукт
2.90 лева да очаквам ли да ми ги възстановят при частично недостоверна стока?

# 9
Здравейте,  Преди 2 дни писах на Синсей , защотото от едната поръчка липсваше долнището на пижамата, но не ми отговориха.  Заявих връщане за 2те поръчки на 18.02 за куриер на 20.02, но куриерът днес не ми взе поръчките ,защотото не бил получил товарителница.
Какво трябва да направя?

# 10
Занеси ги в офис на Спиди, не чакай куриерите - редовно няма генерирана товарителница.

# 11
И аз така направих, но в офиса отказаха да ми ги вземат без товарителница. Мисля, че преди са ми изпращали номера по имейл, но сега нямаше.От офиса ме посъветваха да се обадя на кол центъра и оттам да ми дадат товарителницата. Та се разходих до магазина, върнах нещата и след няколко часа дойде куриер на адреса да вземе пратката.

# 12
  • Пеликания
Няма нужда от товарителница в офиса. Само трябваше да откажете връщането в сайта/приложението и да създадете ново връщане и да пишете, че ще върнете от офис на Спиди и им го пращате за сметка на Синсей.

# 13
Не искаха да приемат пратка за сметка на получател. Преди я приемаха, но беше друг служител в офиса.

# 14
  • Пеликания
Каква е тая глупост. Еми да вземат да отказват пратките на всеки, които праща всеки ден за сметка на получателя. Добре, че не навсякъде са такива некомпетентни.
Следващия път им покажи условията за връщане от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт