Магазини Sinsay - тема 11

• 45 833
  • 748
  •   2
Отговори
# 735
Здравейте, някой знае ли колко време за валидни точките? Имах натрупани 650 (вече 599) още не съм ги използвала, но забелязах че почнаха да намаляват?

# 736
Забелязах, че след бъга с начисляването на точките, тези за влизане в приложението вече са с период от 3 месеца, вместо 6. Имаме едни 25 точки, начислени служебно от Синсей, с валидност до март 2026 (докато се опитваха да решат проблема), но всички след тях ми ги дава с валидност до декември 2025. Имайте го предвид, тъй като понякога не изпращат предупредителен мейл за изтичащи точки.
Може би е свързано с това

# 737
Точките винаги са си имали валидност. Като отидете в История, под "Активиране на точки" си пише "Валидно до...". Вероятно най-старите са започнали да изтичат, ако не е имало обмяна за купон скоро.

# 738
И аз приключвам с този магазин. Поръчките от Китай идват по-бързо и непрекъснато ме информират. Вече 10 дни последната ми поръчка стои в статус Изпратена, а в сайта на Спиди - излиза че още не е взета от търговеца. Не знам от къде и как доставят, но е крайно несериозно да няма обратна връзка и контакта с тях да е невъзможен.
Ще обменя всички натрупани точки и приключвам с тия...

# 739
  • София
Всички поръчки са ми идвали. Просто не поръчвам нещо спешно и когато дойде, тогава.

# 740
От последните поръчки и то покрай намаленията съм много доволна. Абсолютно всички артикули дойдоха, само 2 тениски не отговаряха на размера, детето ще ги носи след 2-3 години Simple Smile Но предвид, че ги купих за 5лв двете, не ми е драма.
Вчера пуснах поръчка и мисля да е последната за тази година. Евентуално на януарските намаления ще се включа пак.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 18:43 от Karina-88

# 741
Поръчах пижами (не бяха намалени) за ДГ, чакам ги вече две седмици. Накрая минах през физическия, намерих същите пижами и си ги взех от там, поръчката ще я откажа. Според тях трябваше вече да е дошла, а тя дори не е изпратена. В същото време от Ризървд поръчка дойде два дни след пускането ѝ.

# 742
Днес получих поръчка в офис Спиди, изпратена на 08,09.
Но докато я изпратят мина 1 седм.  Все още от Полша ли ги пращат?

п.п. загледах се, пише Русе до него Romania

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 16:07 от Iva1111

# 743
Вижте на кашона/плика, там пише откъде е изпратена.

Имах ситуация с едно връщане от офис на Спиди. При генериране на товарителницата е била сложена отметка, че ще се вземе от офис. Обичайно не проследявам кога пратката е пристигнала в Русе, освен ако не се замотаят от Синсей с обработката на връщането. Тоя път влязох да видя докъде е и гледам, че очаква получаване от офис. Зачовърка ме и се обадих на Спиди. Казаха, че товарителницата е генерирана грешно до офис и пренасочиха пратката за разнос. На адреса в Русе има и офис на Спиди, се оказа.
Синсей пък ми признаха връщането на същия ден, в който е доставена пратката, което е озадачаващо бързо.
Не знам, ако беше останала за получаване от офис, дали щеше да се върне към мен, щото тогава щеше да трябва да платя разходите и в двете посоки.

# 744
Момичета, мога ли заедно в една пратка да върна неща от две поръчки, отдавна не съм поръчвала и съм забравила?

# 745
Момичета, мога ли заедно в една пратка да върна неща от две поръчки, отдавна не съм поръчвала и съм забравила?
Не може. Веднъж ми се случи служителят в Спиди да сложи две неща от две отделни поръчки в един пакет и въпреки, че всяко нещо си беше опаковано в собствена опаковка ми бяха въстановили сума само за едното. След няколко имейла стана ясно, че трябвало всяка поръчка да е в отделна пратка

# 746
  • София
Моята пратка е пристигнала. За 10 дни.

# 747
И аз спирам с тях. Чакам да ми възстановят сумата от обърканата поръчка и ги блокирам. С физическите магазини съм ок

# 748
  • София/Севлиево
Нова тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1815231.new#new

Общи условия

Активация на акаунт