Магазини Sinsay - тема 11

• 47 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Да, дм раздават неща и -15 на всичко, нечовешки магазин също -20. Останалите магазини са без намаление, балони и т.н само. Много народ има, но с времето ще се нормализира.
Ми то аз съм си виновна че блея. Това са реалностите, явно свършва сезона из Европа, и се завръщат. Просто внимание.

# 691
За dm чета, че повечето екстри са в деня на откриването, тоест вчера. Отстъпката иначе е до 30.08. Ще го помисля, иска ми се да разгледам нещо ново, май и нов Лидл има там? Ама ме хвана шубето, не ходя често в оная посока, да не кажа почти никога.

Яд ме е, че различните магазини на Синсей са все едно сравняваш ябълки с круши. Има тотално смотани с никаква стока и такива, които наистина си струват. Go figure Rolling Eyes

# 692
Е то ако сравняваме така, най-големи попадения имам в синсей и Кик Ботевград, два пъти съм ходила и все много заредени и огромни допълнителни намаления Simple Smile

# 693
  • София

P. S. Магазинът на Синсей в Орландовци удобен ли е за ходене пеша от Сточна гара? Да не се забия в гробищата... Relaxed

Не знам за пеша от Ст. гара.
Удобен е с трамвай № 18 - точно срещу спирката са Фантастико, Пепко и Синсей. И някакви автобуси спират там, може да са от Ст. гара.
На съседния тротоар са гробищата, но няма страшно. Няма да те подгонят вампирясали през деня.

# 694
  • София
P. S. Магазинът на Синсей в Орландовци удобен ли е за ходене пеша от Сточна гара? Да не се забия в гробищата... Relaxed
Няма да се забиеш съвсем в гробищата, но се минава покрай едното им ъгълче. В нормално време според мен не е проблем да се отиде пеша, но и не е най-приятният маршрут. Първо се минава покрай разни автомивки и "тротоарни" бензиностанции, след това има кратко преминаване под мост (има тесен тротоар), след това следва най-цивилизованата част пред бившият хладилен завод, който ремонтираха и дават офиси под наем. Там тротоарът е широк и колите не вървят буквално в теб. След още няколко "кочинки" като смяна на гуми, ковачница и погребални агенцийки, се стига до голямото Фантастико с останалите магазини. Най-добре "мини" маршрута със стрийт вю и сама прецени.

# 695
Мерси за мненията. Мен от живите ме е страх, не от мъртвите Wink

Поръчката ми от снощи я дава готова за изпращане. И едно връщане ми обработиха за няколко дни, явно са се върнали отпускарите Joy

# 696
  • София
Е, нямаше страшни живи в трамвая, само нормални пътуващи. А и самия трамвай е от новите - с климатик, чист, удобен.
Докато бях на спирката спря и рейс - слязоха 2 - 3 съвсем прилични пътуващи. Тръгнаха или към Фантастико, или към погребалните агенции.

# 697
  • София
В този район са си съвсем нормални хората. Не е като в района на новите Лидл и Синсей, за които стана дума преди няколко поста. Wink Просто районът е малко индустриален, а същевременно колите са страшно много. Лично на мен не ми е приятно да ходя пеша през такива места. Не защото са страшни, а заради шум, прах... Но пък за 800 метра не си заслужава да се хваща градски транспорт.

Сега видях, че Гугъл предлага и по-тиха първа част на маршрута. Минава се покрай едни предприятия преди да се стигне до бившия хладилен завод. От там определено е по-приятно за минаване. Спокойно и сенчесто е.  Има много паркирали коли заради работещите наоколо, но има и нормални тротоари.

# 698
Някой има поручвал ли е този детски пуф с уши? Simple Smile

https://www.sinsay.com/bg/bg/det-ski-puf-s-ushi-627gp-00x

# 699
Отчитат ли ви се дневните точки?
От 28 август до днес нито една точка не е начислена, въпреки че го отварям всеки ден.

# 700
Не,и на мен,и на майка ми не се отчитат точките от няколко дни.

# 701
При мен последно на 29 август е отчело.

# 702
И при мен последно е отчело но 28.08.2025

# 703
Малко оф топик от мен. Не бях пускала скоро поръчка, имах събрани точки, бях си взимала чехли от Синсей, едни за навън и едни рошави за вкъщи. И дъщеря ми искаше и на нея да поръчам. Слагам в количката 2-та чифта чехли, добавям и на животните 2 пакета пелени, обаче не мога да се сетя къде се добавяше кода, уж гледах, викам сигурно на следваща стъпка ще е, в този момент се връщат моите вкъщи и аз решавам че после ще пусна поръчка. Това беше преди обяд.
Вечерта към 9 пускам поръчка, два чифта чехли, 2 пакета пелени и си добавям една кутия за прах за пране и една белачка.
След 2-3 дни влизам да проверя до къде са с доставката, брей имам 2 поръчки пуснати, почти дублирани, само във втората имаше и кутията и белачката. С наложен платеж ги пуснах, така че си викам няма да взема първата. Ама едно такова неудобно ми беше, ама как така, ще ми звънне куриера и аз ще кажа не тази не я искам, другата я искам. Май не съм отказвала до сега пратка. Голямо мислене му ударих и притеснение, а пък още по - малко ми се занимаваше с връщане.
И какво мислите стана? Във втората поръчка няма налични едните чехли, само другите и белачката . И реших, че ще взема и двете поръчки, дублираха се едните чехли, ама ще ги износи детето и пелените, ама те животните редовно си ги ползват, така че решиха ми проблема Синсей, да не се червя пред куриера да отказвам да си взема пратката.
Едната пратка направена сутринта на 14, дойде на 22. Другата направена вечерта на 14, дойде на 27. Няколко часа разлика е поръчките, 5 дни в доставките.

# 704
Освен, че точки не се начисляват от 28,08 , и при активиране на точки след 30 дни, вече няма 15 точки бонус за "без връщане на сума".

Общи условия

Активация на акаунт