Магазини Sinsay - тема 11

• 47 359
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Е, как така я няма промоцията? Даже в приложението им още я пише.

Е няма я, на касата излиза всичко на редовна цена.
Взела съм 2 намалени артикула с оранжев етикет. Дори единия артикул с оранжев етикет от сорта на 6.90, а на касата излиза 11.90. Другото пишеше 5.90, а на касата излезе 8.90. Но не стана 1 стотинка.
 Аз показах на момчето приложението - там все още стои банера, каза че нищо не може да направи. Каквото излиза на касовия апарат - това.
Каза да пиша имейл. То хубаво но то не отговаря ли бот? Дали ще разбере какво искам да кажа?

# 676
Надявам се, че не сте приели да платите по-високата цена на касата. Не е законно от тяхна страна и на мен лично в Синсей са ми променяли цената на касата да съвпада с етикета, т.е. имат и възможност, и практика да го правят.

# 677
Не, оставих всичко.
Аз и без това едвам харесах втори артикул за да се активира промоцията, но…

# 678
Е, и аз вчера купих шапка на детето намалена на 1,90 и се прибираме вкъщи и гледам, че са я таксували на редовна цена, която е 6,90. Честно казано ми омръзна вече от тоя синсей, всеки път като вляза и се чувствам прецакана. А, два пъти поръчвам една чиния за детето и всеки път ми идва помляна. И сега пак ще се наложи да ходя, за да я връщам. В крайна сметка дали мога да отида с касовият бон и цената, която са коригирали върху етикета и да ми върнат парите за шапката? Или трябва на момента човек да гледа? То хубаво е човек да гледа, ама като съм с децата кое по - напред да гледам?!
А, и да Ви попитам дали мога да върна артикули, които съм закупила във физически магазин? С етикети са, нямат забележки?

# 679
Да, може. Само бельо, бански и чорапи май не може.

# 680
Някой беше писал, че не може и пижами да се връщат. Също и чаршафи.

# 681
Кодът final25, който намалява намалени вече продукти при наличието на поне 5 ненамалени артикула в поръчката, при мен не работи. На сайта и в приложението пише, че е активен до 01.09.

# 682
Доставката до офис на куриер вече е паднала на 7 лв. от 8. Simple Smile
Има единични бройки на летни рокли на добра цена.

# 683
Здравейте, дали вече идват до адрес куриерите за връщане или все още трябва да се носят до офис на Спиди?

# 684
  • София
магазина в красна поляна София, дали е отворен вече?

# 685
магазина в красна поляна София, дали е отворен вече?

Да, има доста неща от секцията за дома, детски дрехи, женско, както и малко мъжко на касите. Тесничко е в магазина. Опашката за касите беше още от вратата. Дамската чанта в ръка я дръжте, защото клиентелата е от другия контингент и да не ви изчезне телефон, пари..

# 686
Мен вече ме обраха там. Е, в трамвая до там.  Наистина с внимание, контингента е...на работа.

# 687
Съжалявам, много неприятно.
 Аз вчера посетих целия нов мол там.
Язък, че толкова хубаво е направено всичко.
И Синсей, и Лидл, и Декатлон в този “контингентски” квартал.
Много модерно иначе наистина. Хубави магазини, обаче клиентите..

# 688
Леле, Happy, отказа ме да ходя. Че и нов DM откриват там, ама... Дано поне документи не са ти взели, не че парите не са достатъчна неприятност Head Band

Вчера поръчах с ваучер, днес на два от продуктите са върнати високите цени. Хванах последния влак без да знам Rolling Eyes

P. S. Магазинът на Синсей в Орландовци удобен ли е за ходене пеша от Сточна гара? Да не се забия в гробищата... Relaxed

# 689
Леле, Happy, отказа ме да ходя. Че и нов DM откриват там, ама... Дано поне документи не са ти взели, не че парите не са достатъчна неприятност Head Band

Вчера поръчах с ваучер, днес на два от продуктите са върнати високите цени. Хванах последния влак без да знам Rolling Eyes

В Синсей нямаше намаление за откриването, но в ДМ задължително отиди.
Има минус 15%, не знам над каква сметка обаче беше. Раздават цветоулавящи кърпи подарък, душ гелове. Има зона за хапване ДМ био, да пробваш от продуктите. Правят чай, кафе.

Общи условия

Активация на акаунт