Магазини Sinsay - тема 11

• 47 373
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Не съм доволна изобщо от качеството на артикулите им вече

# 661
Поръчка от 17.08 взех днес от магазин. Като цяло нямам големи забавяния на поръчките аз. Изключвам един път, когато просто не ми изпратиха един артикул (върнаха парите в момента на изпращане на поръчката).
Днес взех едни калъфки за декоративни възглавници, покривка и две тениски за децата. Всичко е чудесно, за тениските въобще не очаквах, но и двете са от много хубав мек памук.
Изобщо този път си оползотворих точките много доволно. Simple Smile На късмет е работата при тях.

# 662
Какво точно значи, че вторият продукт е за 1 ст.? Този, който струва по-малко ли минава за 1 ст. или всеки втори маркиран?🤔

# 663
Аз купих само два продукта, отстъпката в бележката се разпределя между двата, но като тотал реално плащам пълната стойност на по-скъпия плюс една стотинка за другия.

# 664
Ясно, благодаря. Ще намина да видя в магазина до нас дали има нещо интересно и дали я има и тази промоция.🙂

# 665
Само гледай да са продукти с намаление.

# 666
  • София/Севлиево
При нас не видях такава табелка за намаление...

# 667
Благодаря за отговорите! Gift Heart

# 668
При нас не видях такава табелка за намаление...

Има, за всички магазини е

# 669
И при нас не видях никакъв надпис. Но аз нямам и приложението, а май важи само с него. Нищо не си харесах и без това - чак не мога да повярвам.😁

# 670
Те вчера/онзи ден извадиха от намалението 90% от артикулите, които бяха намалени. Бях си набелязала цял списък от неща, които са налични в един магазин, ако смогна да отида на място, и в момента само 2 са намалени, всичко друго е върнато на редовна цена, въпреки че няма допълнително зареждане на размери или нещо подобно.

# 671
Те вчера/онзи ден извадиха от намалението 90% от артикулите, които бяха намалени. Бях си набелязала цял списък от неща, които са налични в един магазин, ако смогна да отида на място, и в момента само 2 са намалени, всичко друго е върнато на редовна цена, въпреки че няма допълнително зареждане на размери или нещо подобно.

Да, на доста артикули си личи оранжевият етикет, върху който е залепен белият. 😂

# 672
Промоцията я няма вече да знаете. Пише до 25.08, но…
Да информирам ли КЗП?
А това за белите етикети върху намалените - момчето каза че са ги накарали да преетикетират всички намалени артикули.

# 673
Е, как така я няма промоцията? Даже в приложението им още я пише.

# 674
Много е нагло това с лепенето на редовни цени върху вече намалените! Видях артикули, намалени на 90 ст., а отгоре сложена цена 8-9-10 лева! Излагат се...🤪
Иначе взех един мрежест чорапогащник на дъщеря ми - намален на 40 ст.😁
Зад касата имаше надпис, че при покупка над 20 лв можем да се възползваме от възможност за покупка на артикул само за 90 ст. (бяха наредени някакви артикули отзад).

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 01:02 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт